ben demiyorum yapilan bir takim arastirmalar sonucu bu kani ortaya konulmus.. bu tip kadinlar daha basarili oluyor ve daha seksi olduklari soyleniyor..
erkeklerin tercihide cogunlukla bu yondeymis.
siz ne dusunuyor sunuz?
Kisa sacli kizlar hayatta hep 1-0 ondeymis. bu dogru mu?
Ben kısa saçı çok seviyorum. Minyon olduğum için uzun saçı kullanırken sıkıntı yaşıyorum, iyice küçülüyorum... 2 hafta önce saçlarımı küt kestirdim ve herkes çok beğendi. Sanırım uzun bir süre kısa saçlı olacağım :D
kısa saç cesaret gerektirir. her yüz tipine gitmez. uzun saç kusur kapatıyor, her yüz tipine gidiyor. saç güzelliği tabi ki önemli ama kısa saçlı kadın sadece saçına saçına değil kendine güvenir diye düşünüyorum
Her kısa saçlı değil tabikide, aşırı kilolu olan hatunda itici duruyor.. Özellikle kilosuna hakim olmuş minyon kızlarda çok çekici seksi ve sempatik duruyor hayranıyım
İlginç. Cogu erkek uzun saçlı kadından hoşlandığını söyler.. Bence uzun saçlı olup başarılı olan kadınlar çok. Tek bir değişkene indirgenemez başarılı olma sonucu.
orasi oyle tabide ben soylemiyorum. arastirmalar soyluyo. ayrica kisa sacli kizlar bana gore cok tatli oluyolar ayrica alimli ve guzel, uzun saclilara gore 😍😍
Teşekkürler ama orada kısaydı işte. Artik iyice uzadı. Duzlestirmiyorum çünkü yipranmalarini istemiyorum. Genellikle kıvırarak ya da örerek kurutuyorum, öyle şekil alıyor. İlla düz olması gerekmez zaten, dağınık olmasın yeter.
o zaman senin saclar dalgali. onlarda baska bir hos durur.. adini unuttum bitane alet vardi yuvarlak tarak gbi dalgali saclar icin kisa surede hem kurutuyo hem dalgali sekilde lalmasini sagliyor. arastir tavsiye edrm
Yine saçma bir kiyaslama yani bence... kiz eger yuz sekline gore guzel bir sac kesimi bulmussa baska bir kiza gore ve çok yakismissa, o kizda guzel bir aura varsa, o zaman 1-0 onde olur.
aynen oyle o yuzden bu soru saçma zaten, mavi goz mu yoksa kahve rengi goz mu diye sormak gibi. Simdi gelde Kivanc Tatlitugmu Burak Ozcivit mi? :D derdiniz neeee
at oglu geyikler 😁 her erkegin her kadinin zevkide rengide tartisilmaz ve farklidir. ben kisa sac severim mesela. cok alimli ve guzel gelir bana.. ve bir kizi cok tatli gosterir.. sahsi dusuncem ve arastirmalar bunu soyluyor.. 😊
ya kisa dediysem o kadarda kisa degil 😁 paylastigim resimlerdeki gbi. ayrica @zvezda_blog isimli instagram hesabina bak bir ordaki kizin saci cok kisa ama cok yakisiyo bana gore. zevkler ve renkler meselesi senin anlayacagin
lutfen yorumumu yanlis anlama tartismak icin soylemeiyorum ama o kizlarla hem saclarini sekillendirmedikleri tarz giyinmrdikleri icin dalga geciyorlar uzun sacla nasil kezban olumuyosa kisa saclada olunuyo valla saclari şekillendirmek hacimlendirmek şart yoksa kisa saçın anlamı yok
zevkler ve renkler tartisilmaz. bnce kisa sacli kiz cok alimli ve guzeldir. kimilerine gore ise uzun sac daha iyidir.. en iyisi kendi istedigin gbi sekillendir sacini. sene begenen oyle begensin
En İyi Cevaplar