Diğer 1 AYDA EDEBİYAT KONULARINI BİTİRMEK İÇİN GÜNDE KAÇ KONU ÇALIŞMAK GEREK? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar edebiyatı bir ayda bitirmek istiyorum, çalıştıktan sonra yapilamayacak şey değil.Günde kaç konu bitirmeliyim? 1 AYDA EDEBİYAT KONULARINI BİTİRMEK İÇİN GÜNDE KAÇ KONU ÇALIŞMAK GEREK? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
yenifikir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. O bitirmeden hayır gelmez. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla yenifikir +1 yıl çünkü konuları sıkıştıruyorsun birçok yazar eser eşleşmesi var 1 ayda bitmez o bitirince soru çözemeyeceksin. Yorumla Soran +1 yıl Benim önceki bilgilerim var tekrar edince işe yarıyor. bir de bişey sorabilir miyim? Yorumla Soran +1 yıl Burda sordum ama kimse yazmadı. Ben meslek lisesi moda tasarım mezunuyum.Sınavda sadece edebiyat ve Türkçe yapıcam.Sadece barajı geçmeye caliscam diyebilirim.O puanla bir yere yerleşir miyim? Yorumla yenifikir +1 yıl Elbette sorabilirsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Bir de ben ygsye girdim barajı geçtim ama tercih yapmadım. Lysyede girmedim.Okul puanım hala geçerli midirM Yorumla yenifikir +1 yıl Geçerlidir. Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok teşekkür ederim bı de bı tane bişey daha sormustum Yorumla yenifikir +1 yıl Yeniden sıava gireniz gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Derken? Ben onu sormadım Dedim ki barajı geçmek yeterli mi bir yere yerleşebilir miyim o puanla Yorumla Soran +1 yıl Edebiyat ve Türkçe yapcam sınavda Yorumla yenifikir +1 yıl Doğu tarafına rahat yerlesiniz üniye göre değişiyor ama genel olarak doğu illeri. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O bitirmeden hayır gelmez.
Neden?
çünkü konuları sıkıştıruyorsun birçok yazar eser eşleşmesi var 1 ayda bitmez o bitirince soru çözemeyeceksin.
Benim önceki bilgilerim var tekrar edince işe yarıyor.
bir de bişey sorabilir miyim?
Burda sordum ama kimse yazmadı.
Ben meslek lisesi moda tasarım mezunuyum.
Sınavda sadece edebiyat ve Türkçe yapıcam.
Sadece barajı geçmeye caliscam diyebilirim.
O puanla bir yere yerleşir miyim?
Elbette sorabilirsiniz.
Bir de ben ygsye girdim barajı geçtim ama tercih yapmadım. Lysyede girmedim.
Okul puanım hala geçerli midirM
Geçerlidir.
Tamam çok teşekkür ederim bı de bı tane bişey daha sormustum
Yeniden sıava gireniz gerekiyor
Derken? Ben onu sormadım
Dedim ki barajı geçmek yeterli mi bir yere yerleşebilir miyim o puanla
Edebiyat ve Türkçe yapcam sınavda
Doğu tarafına rahat yerlesiniz üniye göre değişiyor ama genel olarak doğu illeri.
2 falan
Bilmem
O zaman neden cevap yazıyorsun.