Güzel, sıkmayan mobil oyun öneriniz var mı? Clash of Clans vs. gibi oyunları sevmem. Hay Day oynadım ve sıkıldım. Sürekli sıkılmadan oynadığınız mobil oyunlar neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gamer konusunda 1,6b cevap paylaştı. telefonun sağlam ise mobile legends oynayabilirsin bağımlısı idim ama kasınca zevki kalmıyor sürümüm düşük mobile legedns5v5/
https://www.youtube.com/watch?v=-yeNrRiESj000 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Sana hem mobile cihazında hem de bilgisayarında oynayabileceğin çok güzel bir oyun önerisinde bulunmak istiyorum.King Of Crabs

Oyun içerisinde çeşitli nadirlikte yengeçler bulunuyor ve bu yengeçleri okyanusta geliştirebilirsin. Geliştirdiğin bu yengeçleri de pvp sunucularında gerçek oyunculara karşı yarıştırabilirsin. Ayrıca arkadaşlarınla beraber farmlayıp vakit geçirmen de mümkün.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba 🎮
Hayatta kalma oyunu ve analog ile karakter yönetme oyunu. Ayrıca çok fazla seçenek ve yol var oyunda enerji sıkıntısı olmasa başından kalkmadan oynayabilirdim. Grafiker ve ses oldukça iyi düzeyde.
00 Yorumla
- Gamer konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana da önerin
01 Yorumla- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=-yeNrRiESj0 mobile legends 5v5 güzel oyun kızlarda oynuyor ama telefonum düşük kalıyor bu oyuna göre kasıyor kasmazsa oyna seversin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
72Cevap
Wild Rift : Lol'ün mobil versiyonu çok fazla oynanmadığında günde 2-3 el atarak sıkılmadan oynayabilirsin.
King of Crabs : Bir süre oynadıktan sonra arkadaş edinip beraber yengeç avına katılabilirsiniz.
Among Us : Herkesin bildiği bir oyun zaten ama son günlerde insanlar sıkılmış gibi bir izlenim var.
ROBLOX : Son zamanlarda sardığım en eğlenceli oyun, keyif alacağından eminim.01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim tavsiyelerin için roblox merak ettiğim bir oyundu bakıcam mutlaka :)
Ben bu aralar Wid Rift oynuyorum. Pek sevmeye bilirsin çünkü takım oyununa dayalı bir oyun. Tek başına bir şeyler yapman pek bir şey iafade etmiyor oyunda gibi bir durum var. Arkadaşların varsa, girip birkaç saat keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tek başına giriyorsan, farklı oyun modları var oyunun kendi içinde. Onlardan herhangi biri sana hitap edebilir.
00 YorumlaMerhaba,
Saydığın seçeneklerden uzak bir seçenekte oyunlar aradım ve aklıma Rise of Kingdoms geldi. Clash of Clans oyununu daha önce oynadıysan o oyuna benzer bir oyun Rise of Kingdoms. Oynanılabilir oyunlara baktığımda aklıma bu geldi istersen bir göz at.00 YorumlaBir aralar Shadow Fight oynuyordum. Bilgisayarın yoksa ve dövüş oyunlarını seviyorsan böyle ekipman verip karakterini güçlendirdiğin tarzda, bence gayet saran bir oyun. Onu oynarken biraz kanser olup çıkabilirsin fakat sonra tekrar girmek istiyeceğin bir oyun ama dediğim gibi dövüş oyunlarını seviyorsan öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl-'Asphalt 8' arkaya 'spotify' aç hızlı şarkılardan.
Seviye para kasmaya oyna baya sarıyordu.
'-clash of clans' seviye kasma vs sarar o da.
- valorantın çakması olan 'project m' var. Ama kapalımı yoksa kapalı beta mı yoksa internetten mi iniyor bilmiyorum.
-'best fiends' var.
-'color switch'-'criminal case' polisiye eşya bulma türüdür.-'godus' yerleşik yaşam oyunudur.-'pubg' biliyorsundur zaten 100 kişilik battle royale savaş.-'lapse: a forgotten future' kart oyunu kararların ileriyi belirliyor. Rutine binene kadar sarıyor epey. Barlarını takip edip halkı huzurda tutman lazım. -'plauge inc' virüs yayma oyunu. Sarar. _' rocket league sideswipe' bu da bilgisayardaki rocket leauge oyununun basketbol türüydü sanırım belki değildir mobil hali ama daha çıkmamış. Aklıma gelenler bunlar.112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılColor switch ten sonra karışmış - lerden sonra yeni oyuna geçtim. Oyun isimleri tırnak içinde
- +1 yıl
Pubg nasıl?
Cevap sahibi+1 yıl@007Alone_ist yani telefonu ısıtır sarjı yer ama oynanabilir. Eğer silahlarda iyiysen telde felan öneririm 4 arkadaşın varsa toplaşın girin. Tek başına da olur 4 kişide. Ben mic vs kapatıyorum saçma insan her yerde var diyerek.
Biraz sisteminde kaldırıyorsa deneyebilirsin. 100 kişilik bir alana atıyor seni item kasıyorsun karşına gelen olursa onu vurmaya kendini hayatta tutmaya çalışıyorsun. Oyunun ikoniği olan çorba parasınıda çıkarıyorsun ( 1. Olmak amaç)
Cevap sahibi+1 yılTabi illa vurmak değil saklanmak kaçmakta seçenek birde alan daralıyor giderek. Onuda hesaba alarak oynaman gerekli.
Cevap sahibi+1 yılHaritada görünüyor zaten. Ve bildirimde geliyor ekrana alan daralıyor diye.
- +1 yıl
Anladım :) sen baya oynuyosun sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@007Alone_ist oyunlarla aram var ama şu ara telefon üzerinden pubg oynamıyorum bi süre önce oynamıştım. telefon şu ara tercihim değil oyun açısından 😀
- +1 yıl
Pc de ne seviyorsun en çok?
Cevap sahibi+1 yıl@007Alone_ist değişir seçenek çok
- +1 yıl
Napıyosun şimdi?
Cevap sahibi+1 yıl@007Alone_ist 😀
- +1 yıl
Günaydın
Selam :)
Savaş oyunlarını seviyorsan sana Infinity Ops önerebilirim. Oyundaki karakterlerin kendine has sınıfları ve özellikleri bulunuyor, takım olarak da oynayabilirisin. Ayrıca klan sistemi de bulunuyor kendi klanını kurabilirsin.01 Yorumla
+1 yıl- PUBG Mobile
- Call of Duty Mobile
- Subway Surf
- Fallout Shelter
- Hay day
00 Yorumla
+1 yılMobile Legends / karşılıklı 5li takımlarla oynanan savaş oyunu. Her karakterin ayrı gücü var ve oynadıkça seviyen artıyor. Bir zamanlar çok oynuyordum güzel oyun
17 Yorumla- +1 yıl
@Düzbirisi oyunda sana yardımcı olacak bir oyuncu bulsan cozerdin aslında 😅
- +1 yıl
@Düzbirisi oynasaydim yardımcı olurdum ama malesef :)
- +1 yıl
@Düzbirisi pubg indirebilirsin veya call of duty
+1 yılHemen verim karşim ( Clash of Panzer ) Tank oyunu temalı oyun efsane kapışmalı play store de var Tr dil desteği yok ama savaşlar güzel
11 Yorumla- +1 yıl
Angelofdeat:) kullanıcı adım istek atmak istersen diye yazıyorum 😅
+1 yılPeak- brain training süper zeka geliştirici oyun. içerisinde bölümleri olan her bölümün kendine ait soruları olan güzel bir oyun, tavsiye ederim
10 YorumlaDövüş savaş tarzı bir şey arıyorsan ninja arashi deneyebilirsin (61mb) among us, ball bricks breaker 2 (26mb)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkürler
- Gamer konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılHeroes arena mobile legends gibi ama daha iyi gelirsen yardımcı olurum kaybettiğim maç yok desem yalan olmaz 1ws5 çok rahat atarım
00 Yorumla
+1 yılİyi bir telefonun varsa Afterlife çok güzel bir oyun.😌
17 Yorumla- +1 yıl
Evet çok güzel oyun telefonumda daha fazla yer olsa oynardım onu da 😅 şu an Mobil Legends ve Westland Survival yüklü😅
- +1 yıl
Tales of Winde bak anime gibi bir oyun 😊
- +1 yıl
Eskiden çok oynadığım Rangers Of Oblivion var canavar ejderha ne ararsan senin için avdır pvp bir oyun değil diğer oyuncular ile beraber ava çıkıyorsun.😊
- +1 yıl
Rica ederim çok sıkan oyunlar değil gaza getiriyorlar adeta
+1 yılArena of valor gir karakterler ve kostümler çok iyi
00 YorumlaŞimdi pugb diyen olucak 🤦♂️ ama sen boş ver oyunu
00 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılBen daha iyi bir yol biliyorum muhabbet etmek daha çabuk vakit geçer ne dersin
00 Yorumla
+1 yılKing of Crabs oynayabilirsin
00 YorumlaCritical Ops
Traffic Rider
Vector
Tiles Hop
Zevkli oyunlardır bana göre umarım sende beğenirsin ☺️00 Yorumla
+1 yılBenim mobilde oyun pek yoktur sadece oynadığım bir oyun var oda modern combat 5 eğer FPS oyunlarını seviyorsan bunuda sevebilirsin
00 YorumlaPubg oynamayın o sinirle ayrılırsınız Allah korusun 😂😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
-Aşkım arkanda diyorum niye görmüyosun yaaa
-bence biz ayrılalım böyle olmaz
😄😄😄😄 - +1 yıl
yaaa çok masumsunuz yaaa 😍 oyunun ciddiyetini bırakıyorum ben böyle olunca. Bazıları hayat memat meselesi yapıyor amaç eğlence dünya sonuncusu olsan nolur. Amaç birlikte vakit geçirmek. Ah şunu bi anlasalar ☹️
+1 yılBen kafamı dağıtmak için Angry Birds ile herhangi bir park oyunu oynuyorum. öneririm
10 YorumlaMobile legend indirebilirsin bende oynuyorum ve güzel oyun
01 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyorum ya
+1 yılPubg Mobile, Call Uf Duty Mobile ve yakında Valorant mobile çıkacak onlar
08 Yorumla- +1 yıl
New state,?
- +1 yıl
Betaya katıl
- +1 yıl
Başladı 🥱
- +1 yıl
Telegrama gir BlackWerewolf oyna ya fa
+1 yılOnline oyun seviyosan mobil legends
20 Yorumla
+1 yılWild rift duo olalım lı senle 😃
110 Yorumla- +1 yıl
gümüş 2
- +1 yıl
Yalan söylüyon bshsbsha
- +1 yıl
Ben pc de challenger dım
- +1 yıl
ya hadi gel iste ya ben destek oyuncusuyum adc olalım gel iste
- +1 yıl
Simdi kotu falan oynarsın beni kanser edersin kalsin kalsin 😅😅😅
+1 yılNasil bir oyun oynamak istersin ki?
10 Yorumla
+1 yılNe tür aradaığına bağlı gözüm
02 Yorumla- +1 yıl
Genellikle Bilgisayar oyunları oynadığım için Mobil çok bilemiyorum :D
+1 yılDeck heroes... Pugb... :))
00 Yorumla
+1 yılCall of Duty Mobile, başla bırakamazsın.
00 Yorumla
+1 yılJetpack joyride
ya da
Slither. İo00 YorumlaPubg modaydı bir ara kdjd
00 Yorumla- Gamer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmobile legen oyna lol tarzı
20 Yorumla Mobile Legends Bang Bang
00 Yorumla- Gamer konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılMobil legend bang bang
10 Yorumla Oranlarım baya iyi oyunda yardımcı olabilirim😂
11 Yorumla- Gamer konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBownmaster
Hitmaster
Carmegeddon10 Yorumla
+1 yılMobile legends
20 Yorumla
+1 yılLords Mobile
Veya satranç00 Yorumla
+1 yılMobile legends bang bang
10 YorumlaDoodle Jump
10 YorumlaGamer konusunda 840 cevap paylaştı. Kafa topu
10 Yorumla
+1 yılWild rift
10 YorumlaFlappy Bird
10 Yorumlamavi balina
10 YorumlaGamer konusunda 3b cevap paylaştı. Realm war
Afk arena10 YorumlaGamer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Afk arena
16 Yorumla- Gamer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılKelimelik olabilir
00 Yorumla
+1 yıltek takıldıgım yer burası
04 Yorumla- +1 yıl
2 soru hakkım olmasa güzel yer
- +1 yıl
5 experde 3 soru :)
- +1 yıl
Daha 1 benim ki :(
- +1 yıl
bol bol görüş yapmalısın
+1 yılLegends of legends