Cingan mahallesi her pisliği bulunuyor da abartı ya onlarda çok gariban insanlar halbuki. İyiliklerini gördüm kötülüklerini görmedim. Dışlamamak gerekir.
beni çinçinin çinçin olduğu zamanlar götürmüşlerdi akşam bira içecekleri için.. tanıdık olmalarına rağmen yine de tırsmıştım hahahaha bed deresinin oralarda bir göl vardı onun yanında bir yere gitmiştik sene 1997 :)) hey gidi günler heey :D
polisin giremediği seneler işte :) ama devletin isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yok aslında.. yılanın başını küçükken ezseler sonradan bu kadar uğraşmazlardı..
köpek varsa yolumu değişirim ben :)) sabah arabaya binecektim inleyerek bir köpek koştura koştura geçti önümden.. bir ayağı havada ayakları kaldırımdaki seramikten kaya kaya kaçıyordu.. arkasından gelenlere baktım iki tane hayvan azması köpek.. arabaya nasıl atladığımı hatırlamıyorum :))
kardeş emin misin çinçin olduğuna tek başına geçme abartma söz konusu değil gıttonun aralara felan git operasyon yaptıkları yerlere gitmede yani tek başına oralar sakat
Hadi yaa benim yürümem gerek bir arkadaşla yürümeye karar verdik çünkü 10 dkk bişey okula varma ama bir tane yaşlı kadın bağırıyor du evin onunde vak ondan hafif tirstik ama ne diyordu bilmiyorum zaten yanlış yöne saptik:/ geri döndük
En İyi Cevaplar