Öz babam değil ama oz babamdan dağa yakın?

Annemle babam ben 3,4 yasinda ayrılmışlar aile kavrami olmadan büyüdüm annem ben 9 yaşındayken evlendi öz babamdan görmediğim sevgiyi verdi korudu kolladı sahip çıktı bize hayatımda tanidigim tek adam gibi adam yemezdi yedirirdi çocukları vardı bana hep derdi sende benim kızımsın diye öz babamı ozledigimde ona sarilirdim baba diye o babalik yapıyordu 1 senedir annemle ayrıldılar annm hayatina baskasini aldı adamin bende gözü var delikanlı adamdan pezev*k birine gitti bugun ilk defa erkan abinin yani oz degil ama baba dediğim insani ozledim varlığını annemi cok severdi ama o erkan abiyi bu adami sevdigi kadar sevmezdi simdi bu adam ona hep aci cektiriyo babam hayatimizdan ciktigindan beri ac kurtlar gezi etrafimizda ayrildiklarini ogrendigimde takmamamstm bugun cok iyi anladim değerini yarin aricam konusucam anneme diyorum anne baris gene diyo olmaz baskalari girdi araya falan cok kötüyüm bn napiyim oz babam karılarla gununu gun ederdi erkan babam bize bakar severdi hep oyle bir insan istiyorum rabbimden gene erkan babamin hayatimiza girmesini istiyorum dusunceleriniz ne? 😞😢
Öz babam değil ama oz babamdan dağa yakın?