Köpeğime eğitim?

Merhaba arkadaşlar 55günlük pitbull besliyorum yaklaşık 2haftadır besliyorum 1. aşısını oldu :) çok seviyorum onu ama sürekli ısırıyor dişi kaşınıyordur diyorum Pet Shop tan oyuncak kemik aldım top aldım bizi ısırmasın diye ufak tefek oyuncaklar verdim ama nafile sürekli onları değil bizi ısırmak istiyor Zaten tuvalet eğtimi için çabalıyorum bu süre zaafında halıları kaldırdım karton serdim odamın tümüne sürekli yaptığı yere gazete bir zaman sonra kargınları artık kaldırmaya karar verdim tuvaletini gazeteye yapmaya başladı diye serdim halıyı sürekli yaptığı yerlere karton gazete serdim ve tuvalet eğitimi için sprey varmış aldım sıktım yapmasını istediğim yere bu seferde betona yapmayı tercih etti yemekten 30dakika sonra tuvalet yapsın diye dışarı çıkarmaya başladım azıcık yaptı devamını eve yaptı yere yapması neyse ben sürekli evde olmuyorum yatağa çıkmak istiyor çıkana kadar susmuyor tamam diyorum orda yat ben yokken bu seferde geldiğimde aşağı inmeyip yatağa yapıyor yemek görse yerde öyle bir iniyor neden tuvalet için inmiyor anlayamıyorum her gün temizlik dayanamaz hale geldim adını bilmiyor sanırım otur komutunu biliyor nasıl bir köpek bilemedim :/ en özellikle istediğim şey ileri itaat için kendim yapabilir miyim yoksa illa eğitime göndermek mi lazım? :/
Köpeğime eğitim?