5 kez okudum tane tane anlayana kadar ne saçma soru ya... kitap okuyan biriyim klasikleri okuyorum paragraf sorularında çok saçma şeyler soruyorlar sıkılıyorum okuyamıyorum anlayamıyorum şu soruya bakarmısınız ne anlaşılıyor bu paragraftan konusu nedir bunun şimdi 😂😂😂😂😂
Paragraf soruları neden bu kadar karışık ve zor 😕?
Paragrafı okurken , sadece soru çözümü amaçlı değilde, anlayarak ve gerçekle bağdaştırarak oku. Eminimki anlarsın. Haa evet! doğru ana dilde anlam önemlidir. Müzik tınısı ve anlam birbirinden ayrılır. Ama diğer dillerde anlamı bilmediğimizden sadece müziğin tınısına odaklaniriz. Bu çıkardığım anlam kendim müzik dinlerken hissettiklerimle alakalı ve kendi çıkardığım anlam. Müzik dinlerken bunu düşünürsün mesela. Yani ben düşünüyorum. Hayatla bağdaşır cümleleri.
Paragraf biraz karisik ama siklar soruyu kolaylastiriyor e sikki b sikkinin tam tersi ve dili anlamakla muzigi anlamak ters orantili diye paragrafta belirtiliyor ama e sikki bariz bir sekilde yanlis zaten onemli olan pratik olup siritan sikki anlamak yoksa paragrafi dort dortluk anlamani kimse beklemiyor...
En İyi Cevaplar