OLMUYORSA ZORLAMA.! soru çok can alıcı bügünlerde napasınız var napıpta iyi olasınız var?

misal men
Hiçbir şey umrumda olmasın istiyorum önce. Öyle bomboş yaşayayım. Sonra keyif alamadıkça hiçbir şeyden her belaya bulaşmak geliyor aklıma.
Yapabileceğim ne kadar kötü şey varsa hepsini yapasım geliyor. Korkuyorum kendimden ve çekiniyorum insanlardan. Bu durum beni içime itiyor.
Durağanlaşıyorum çoğu vakit. Her türlü hissin ruhu terk ettiği bir an bu. Boş boş dalıp gitmek gibi mesela, bazen uyuştuğumu farkediyorum.
Beyni terkeden tonlarca düşünceye rağmen kafamın ağırlaştığını ve beynimin karıncalandığını… Tek çare beklemek oluyor, hiç kıpırtı etmeden durağanlaşmak.
Kalbine gömülmüşse benliğin, uzaklara dalıyorsun. Uzaklara gitme isteği seni uzaklara götürüyor. Zihnin gidiyor en azından uzaklara… Boş, bomboş. İçindeki boşluğun tarifi oluyor bakışların ve sadece bekliyorsun.
beklıyorsundda ne bokum oluyor demeyin oluyor işte
Zamanı geri alabilsek neler değişirdi acaba
Mk Camının kaybolan parçasını bulmam lazım, bir yerlerde sızıntı var.
eminim var
OLMUYORSA ZORLAMA .!soru çok can alıcı bügünlerde napasınız var napıpta iyi olasınız var ?

Ne bileyim. Bunlar hep mutsuzluk yapıyor. Kimse anlamıyor ve kimse bilmiyor.
Bir takım mutsuzluklar dönüyor. Çözemiyorum.
Hayat güzel ama ben bok gibiyim.

tüm dıyeceklerım bu kadar
dagılabılırsınız

#birdeliningünlüğü
OLMUYORSA ZORLAMA.! soru çok can alıcı bügünlerde napasınız var napıpta iyi olasınız var?