Igyk ögkk diyenler yazmasin yorum tlcdekiler gibi oldum malesef 😂😂 gobek deligi biraz degisik gibi geldi bana ama olsun eskisi gibi degil enazindan karin kaslari sis oldugu icin gozukmuyor 😑😑 sizce nasil olmus 🙄 NOT : GOGUS ameliyatida 3ay sonra totelde 75kilo verince boyle oluyor 😑😑 Not 2 : obezite ameliyati olmadim spor ve diyet ile
Ben biliyorum seni ya. Kolların düzgün duruyo ama ilginc. Gercek oldugunu düsünüyodum kollarının derliliğini topluluğunu görene kadar ama su an süphelerim var, yine de asssssssiri alkis hak ediyorsun sen gercekse. İnanılmazsın. hadi ordan et, göbek deliginin oldugu yer de öyle anormal durmuyor zaten bence.
Kollarim toplumu duruyor :) senin icin Şu an foto cekicem bir kaslarimi sıkıp cekicem birde deriyi elimle asagi dogru cekip cekicek inandirmak icin degil sadece basardigim seyin yalan olmadigini gor diye
Cahil bir irispi oldugunu tahmjn etmeliydim baban annemi evire cevire skmese nasil olucaktin? Ayrica benimkide oyle yapmis bu bir gercek 😂😂 biyoloji konularina bir goz at canim ya cahilligini biraz kapatir enazindan
Kardeşim sana helal olsun şapka çıkarmak için şapkamı taktım şimdi çıkarıyorum azim ve isteğin gücü bu işte yürü kimse tutamaz seni sen biraz daha çabala ıyy diyenler imrensin sana
Tesekkur ederim 😇😇 su dikisler alinsin bir toparlayim 150kiloyken arkadas bile olmayan herkesi pesimde kosturtucam Şu an bile kosturuyorlar bu dahada fazla hirs veriyor :)
Iyiyim kanka ya derslerle cebellesiyoruz az biraz agri oluyor ama idare ediyorjm gogus ameliyati icin gun sayiyorum 😂 bir an once hayalimdeki vucuda ulasmak istiyorum
En İyi Cevaplar