+1 yılVarmak istediğin sonuç Ata masondu gibi bir şey sanırım. Önce araştır sistemleri nasıl işliyor , bundan kazançları ne? ve Atatürk'ün kazancı ve yeri ne olmuştur.Bunlar arasında bir ilişki kuramadığın gibi uzağından yakınından geçmediğini öğrenmene az kaldı ha gayret.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılortalığı karıştırmak isteyen ergen kişi;araştırdığında eski Türk büyüklerinin aynı pozu verdiğini göreceksin.ilimunati sandığın şey bilge kağan gibi büyüklerin duruşudur.sen oraya ben buraya çeker dururuz.
36 Yorumla
Soran+1 yılgüncelleme mi oku istersen ergen
- +1 yıl
ergen diyorsun ben 32 yaşındayım.güncelleme diyorsun senin güncellemenden 1 dakika önce yorum yazmışım.ortalığı karıştırıyorsun dedim ve evet güncellemende aynen öyle yaptığın ortaya çıktı.tek yanılgım var o kadar da kusurum olsun be olgun insan
Soran+1 yılyaşına bakmadan yazdım bunu ön yargılı davrandığın için sinirlendim
- +1 yıl
sende aynı şekilde davranırdın.hatta inat etsem benden okuyup yazdın güncellemeyi desem dakika farkıyla haklı çıkarım:) genelde bu tür şeylere takılan insanlar Atatürk üğ sevmeyenler.seven birinin ya da gerçeği bilen birinin bu tür konulara girdiğini ilk kez görüyorum.aksini düşündüm ve sana kızdım bu yüzden o şekilde yazdım ki senin de zaten amacın insanlara benim düşündüğüm gibi düşündürtmekti.yani ön yargımın sebebi birazda sensin:) boşver takılma sağlık olsun
Soran+1 yılgüncellemeden sonra gördüm cevabını :)
link
Bilge Kağan duruşu.292 Yorumla
Soran+1 yılevet güncellemede yazdım
Soran+1 yılher sorumda tartışıyorduk ama bu farklı bir soru oldu diğerlerinden :)
Soran+1 yılşu kürtçe veya kürt kızları soruları hatırladın mı bilmiyorum ama :)
Soran+1 yılhıım dalga mı geçiyorsun yoksa gerçekten mi :))
Soran+1 yıliyi olmuş o zman soru unutmadığın için seni en iyi cevap seçiyorum :))
Soran+1 yılrica ederim
bende seni :)
Soran+1 yılama benim yarı kürdüm dememin bir zararı yok ki bazen Türk milliyetçisi bile oluyorum bu soru da olduğu gibi :)
Soran+1 yılbende değişmiyorum Atatürkü her zaman sevmişimdir eğer sevmeseydim böyle bir soru sorma gereğinde bulunmazdım ayrıca Atatürk en büyük milliyetçi değil mi ?
Soran+1 yılnasıl değil ya kim peki :)
Soran+1 yılsizin ki ülkücülük mü yani aralarında pek fark yok gibi
Soran+1 yılsenin sloganın ne :)
Soran+1 yılanladım senin ki direk türk kanı taşıması lazım türk olmayıp türküm diyenleri saymıyorsun
- +1 yıl
Sadece Türk olan ''Türk'üm'' desin. Ondan sonra her işbirlikçi / hain ''Ben Türk'üm'' diyerek ülkede istediği her şeyi yapabiliyor.
Nazi Almanya'sında bir yahudi ''Ben Almanım'' dese, kafasına kafasına vururlardı.
Burada maşallah, herkese Türk'üm dedirtiyorlar. Tek kaşlı barzosundan, göçmenine kadar. Herkesi Türk yapalım. Sonra gelsinler bizim şehirlere yerleşsinler.
Bir arkadaşım yazmıştı bunu.
Soran+1 yılama bu da çok saçma oluyor bir zararı dokunmadıktan sonra herkes diyebilir bence insanları aşağılama var
Soran+1 yılarkadaşın biraz da sen :))
Soran+1 yıltek kaşlı barzo göçmen bunlar bence ötekileştirme :)
Soran+1 yılkürtleri genelde öyle tasvir ederler ama naziler cani oldukları için yapıyorlardı :)
Soran+1 yılneden destekliyorsun sebebi ne
Soran+1 yılama türkiye politikası o değil şuan ki
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum bdp nin iktidarı da aynı olurdu ama iyi yönleride var
Soran+1 yılkan yok savaş yok :)
- +1 yıl
Sevr'i imzalayanlar da "Her ne pahasına olursa olsun barış" diyorlardı.
O zaman, yalnızca birkaç gazete (Peyam-ı Sabah, Alemdar, Sabah) ve birkaç gazeteci (Ali Kemal, Refii Cevat, Refik Halit..) ve birkaç hain dernek (İngiliz Muhipleri Cemiyeti, Kürt Tealli Cemiyeti vb.) dışında O barışı destekleyen yoktu...
Türk milleti; sonunu getirecek "Barış"a hayır dedi...
Mustafa Kemal'in liderliğinde yedi düvele başkaldırdı... O paçavrayı yırttı attı... - +1 yıl
Şimdi de bazıları, "Her ne pahasına olursa olsun Barış" diye, bebek katilini affettirecek, Türkiyeyi federasyonlara bölecek yeni bir Sevr'i dayatıyorlar.
"Her ne pahasına olursa olsun barış" sloganını; "Barış" kelimesinin büyüleyiciliği, "gençler ölmesin" cümlesinin cezbediciliği arkasına saklayarak, toplumun desteğini almaya çalışıyorlar...
Ve ne yazık ki, medyanın, AB fonlarından beslenen sivil toplum kuruluşlarının tamamına yakını, ilaç olarak sunulan o mikrobu yayıyorlar. - +1 yıl
Şehit ailelerine bile "Her ne pahasına olursun barış" cümlesini tekrarlattırıyorlar...
O pahanın, Türk Devletinin bekası olabileceği dillendirilmiyor...
Toplum tepkisizleştiriliyor..
Tuzağın farkında olanlar ise dağınık...
H�l� bireysel veya grupsal çıkarlarını ön plana çıkarıyorlar...
"Ben"i, "Biz"in, "Biz"i "Hepimiz"in önünde tutuyorlar..
Ve üstüne üstlük, Atatürk gibi bir lider yok..
Hatta "Kaht-ı Rical" sorunu var... - +1 yıl
Ama inanıyorum ki;
Bu millet zora düşünce uyanır...
Toplumu ateşleyecek yeni "Müdafaa-i Hukuk Cemiyetleri" , Barış masalını deşifre edecek yeni "Hakimiyet-i Milliye"ler çıkarır...
Her okul "Taş Mektep" olur. Türk Gençliği, "Gençliğe Hitabe"nin gereğini yerine getirir...
Hepsinden önemlisi, bu büyük milletin her ferdi birer Atatürk olabilir...
İnanıyorum, daha doğrusu inanmak istiyorum...
Soran+1 yılşuan ki durumla aynı değil ki o zaman daha kötüydü ülkenin gidişatı
Soran+1 yılokudum evet barış diyerek o adamı affettireceklerini sanmıyorum çünkü halk izin vermez bu ülkede sadece türkler şehit olmadı kürtlerde askere gidiyor ve onlarda şehit oldu
Soran+1 yılşimdi bu dedi diye hemen af mı gelicek ama arkada konuşmuşlarsa doğru olabilir eğer ki böyle bişey olursada senin gibi milliyetçilere iş düşüyor :)
Soran+1 yılnapıcan peki :)
Soran+1 yılo zaman ben yırttım :) miami ye kaçabilicen mi
Soran+1 yılbende hayal gücü genişmiş diye düşünüyordum :D
Soran+1 yıl:) siyasetle ilgili bir bölüm mü okuyorsun
Soran+1 yılhıım sana uygun bir bölüm seçmişsin :)
Soran+1 yılsiyasi görüşünü bir tarafa bırakırsak iyi bir hukukçu olursun gibi :))
Soran+1 yılçünkü okuyup araştıran bişeye benziyorsun iyi laf yaparsın :))
Soran+1 yılseni güzel yansıtırdı ama yok nasıl yapıcan :)
Soran+1 yıldüşündümde olsa sen hiç acımadan kararları verirdin idam falan :))
Soran+1 yılbeklenir :))) yani direk işlerini bitiricem diyorsun hak falan yok :)
Soran+1 yılsadece kürt açısından mı bakıyorsun ya başbakana da acıma bence :))
Soran+1 yılüzülme polisi korur onu o zaman da bile sana dirisi gelir :)
Soran+1 yılama kötü olurdu ya iç savaş falan
Soran+1 yılben olmasını istemem sadece iktidar değişse sorunların çözüleceğini düşünüyorum böylece türk devletide kurtulur :)
Soran+1 yılşuan öyle bir parti yok dimi
Soran+1 yılmhp her konuda akp yi destekliyor ama barış hariç. yani hepara oy vermek saçma olur
Soran+1 yılsenin kadar mhp yi iyi bilemem tabiki gördüğümü söylüyorum chp li değilim sevmiyorumda :) neden chp sebebi
Soran+1 yılama tv de öyle görünüyor :) sen neden mhp li oldun merak ettim
Soran+1 yıltamam eklerim :)
Soran+1 yılmhp ye oy vericem dedin ondan :)
Soran+1 yıloy vermekte fanatizim olmuyor mu :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Göğsünde değil. Atamın son zamanlarında siroz sıkıntısı vardı. Ve elini sürekli karaciğerine götürrüdü.
Atam malesef alkolü fazla tüketirdi. Sonrasında siroz baş gösterdi. Ve Onun ölümüne sebep oldu...
Allah rahmet etsin.00 Yorumlaneymiş mason diyorlarmış gitsinler işine arkadaş ya mevlütlerde bile dua okunurken hz. muhammed (s.a.v) ismi okununca el göğse değer sevgi anlamı taşıyor o hareket
00 YorumlaO bu değil de niye Said Nursi ve Nurcularla uğramış onu düşünün.
10 Yorumla
+1 yılsende pek bilgilisin bayan cok bilmis sevmemek gibi bir secim var istersen agzi ile kus tutsun sevmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılsevmemek gibi bir seçim var ama yorumun mantıksız
- +1 yıl
benim icin mantikli asil mudtafa yi sevmek mantiksiz
Soran+1 yıltürk değil misin sen
- +1 yıl
tum gun benim gelmemimi bekledin :p:p
turkum
Soran+1 yılyoo nerden çıkardın :) türksün atatürk ü sevmiyorsun neden
- +1 yıl
bir yorum yaptim hemen ardindan yorum yaptim gelmemi 4 gozle bekliyordun degil mi seni seni yemek yedim
bunu zamanla ogrenirsin simdi sen sana verilen bilgileri pek analiz etmemissindir biraz analiz yap dusun
zamanla her seyi daha iyi anlarsin
evet bilge kağan duruşu. mason diyenler gavattır boşver.
10 YorumlaSiroz hastası olduğu için karnında sürekli ağrılar oluyordu, bilimsel nedeni budur. Tabi bir kesim bunu mason duruşu vs gibi yanıltıcı olarak değerlendiriyor fakat asıl cevap rahatsızlığıdır.
01 YorumlaAtatürkün bir süre mason olduğu iddiaları var sonra o düşüncesinden vazgeçip türkiyedeki masonluk derneklerini dergahlarını kendinin yeni düşüncesine uymadığı için hepsini kapatıyor.
00 YorumlaBu hareket Napolyon'la beraber ünlenmiştir.KALPTEN BAĞLILIK ANLAMINA GELİR.
00 Yorumlabana selam vermesin gerek yok :)) belkı elını cebınden çıkartmıyorduradam bir şey saklıyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten vermez sana selam sevmiyorsun :)
Soran+1 yıl:))
Çünkü masonları bile maymun etmiş bir dehadır şu an tüm dünyayı kullanan masonları kullanmış yüce bir liderdir ;)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi ki ergenlerin imaj gözlüğü takıp fotoğraf çekmesi gibi geçen sene ki ergenlerin dudaklarını muck yapıp fotoğraf çekmesi gibi ondan önceki sene de ergenlerin aynadan fotoğraf çekmesi gibi bu da o senenin modasıymış...
02 Yorumla
Soran+1 yılen iyi saçmalayan seçiyorum seni
- +1 yıl
Ergen olduğunu bilmiyordum canım :))
+1 yılmustafa nın ileri görme yetenegi vardıya bugünleri görmüş ve neredeyse o an kalbine inecektir onun için :P:P:P:P:P
07 Yorumla- +1 yıl
kalpten gitmiyormuymuş yani tühhhhhh
Soran+1 yılevet anlaman iyi olmuş
- +1 yıl
olmek o kadar kolay mi ne hesaplar bekler onu obur tarafta
Soran+1 yılsaçmalama lütfen
- +1 yıl
dersim ya da seyh said olaylarinin sorumlulugu var onda
Soran+1 yıliyi yapmış
- +1 yıl
keske sen o bonemde kurt olarak dogsaydin
+1 yılŞimdi çıkarlar Atatürk masondu gülerim :)))
20 YorumlaHadi toplanın bakıyım Türk düşmanları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMason selamı diyorlarmış ona işte ...
31 YorumlaÇünkü öyle daha yakışıklı <3
20 Yorumla
+1 yılTürk duruşu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotolara takmayalım ya.
00 Yorumlaçünkü mason
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo zaman o modaymış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılatatürk cenabet :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım