arkadaşlar 2 grup veri verilmiş farelerin aç kalma süreleri ve labirentte yieceğe ulaşma süreleri hoca aynı satır ve aynı aralıkları göstererek yapın dedi ama ikisin nasıl brleştiriceğimi bilmiyorum örnek çözmedik bilen var mı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılörnek çözmeden öyle bir soru soramaz. ayrıca soruyu çok eksik bilgilerle vermişsin. geçen sene almıştım o dersi ve 100 almıştım sınavdan ama çok kafa patlatan bir ders. şimdi tekrar çözebileceğimi sanmıyorum.
0347 Yorumla
Soran+1 yılya biraz daha net yazsam 2 gurup ham veri birinci grup 10 ikinci grup 5 saat geç kalmış onların yiyeceğe ulaşam süresi bana şey gibi geldi 2 guruptaki tüm verileri birleştirsem mi öyle olrbilir mi ?
Cevap sahibi+1 yılsoru tipi farklı geldi o yüzden kafam karıştı yani bizdeki sorular şöyleydi. bir sınıftaki kız ve erkek öğrencilerin aldığı notlar diye başlıyodu soru ve ikisiyle ilgili de veriler veriyordu. sonra kızlar mı daha başarılı erkekler mi diye bulmamızı istiyordu T veya F tablosunu kullanarak. bu şekilde mi sizinki de ve bölümün ne?
Soran+1 yılya aslıdna benzer olabilir biz fare demişiz siz insan
onu nasıl peki t ve f tablosu yaptın onlar ne biz çetele tutuyruz frekans alıyoruz sonrada yüzde alıyoruz sizinki daha mı farklı ?
psikooji okuyorm sen ?
Cevap sahibi+1 yılben iktisat okuyorum. o 2 değişkenin toplamlarını, toplam karelerini, ortalamalarını falan bulcaksın. hangi konuyu işlediyseniz onun formüllerini falan uygulayacaksın ve daha sonra t mi yoksa f tablo mu kullanacağını bilip, tablodan değeri bulacaksın. yazarak olacak iş değil işte soru ve formüller elimizin altında olsa hemen gösterirdim ama şu an elimden bir şey gelmiyor.
Soran+1 yılyok ya zaten biz senn deikelrini görmedik
daha sadece çetele frekans ve yüzde biliyoruz
Cevap sahibi+1 yıltamam daha kolay olurdu işimiz. bizimki gibi olsa bir sorunun çözümü bir buçuk sayfa olurdu.
Soran+1 yıldaha kolayda
biz bu iki öğerndiğimiz bilgiyle verileri nasuıl karşılştırıcaz
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi defterin elimde olsa hemen anlayıp sana da anlatırdım ama hem üstünden 1 sene geçti iyice unuttum hem de tamamen aynı tip sorular olmadığından görmeden çözemiyorum malesef çok üzgünüm :/
Soran+1 yıl:((
saol yinede
Cevap sahibi+1 yılhiç yardımcı olamadım ama rica ederim :(
Soran+1 yılelinden geleni yaptın :(
1 tane bile örnek çözmedne bunu istemek hocanın hatası
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle öyle. biz her derste en az 3-4 tane örnek çözüyorduk ve sınava kadar iyice pekişiyordu. öyle hocalar yüzünden zor olmayan bu derste başarısız olabilirsin :(
Soran+1 yılallah korusun öyle dme e:(
bide 7 kredi
Cevap sahibi+1 yılaman diyim dikkat et çok çalış. bilen kişilerin yakasına yapış anlatsınlar sana öğretsinler. 7 kredi ne demek ya ayrıca psikoloji bölümünde istatistik dersinin kredisi neden bu kadar yüksek ki?
Soran+1 yılbizim için önemliki çok
veri topladığımızda ankette vs onların sonucunu almak için
Cevap sahibi+1 yıliyi de onu istatistikçiler alsın. o kısma niye siz bakıyosunuz ki? tamam öğrenirsiniz bu normal ama iş hayatında istatistiksel işlemleri de kendiniz mi yapacaksınız? o zaman istatistikçiler ne iş yapacak?
Soran+1 yılonalrın ne yapacağını bilmiyorum
ama psikologlar kendi araştırmalaır için felan anketleri kendisi değerlendiriyo
bizim hoca mesela yaptı bir tane kendisi hesaplıycak gibi konuştu
Cevap sahibi+1 yılçok saçma. psikolog, psikologluğunu yapar. anket sonuçlarını da istatistikçi size verir ve siz de ona göre yorumlarsınız. çok gereksiz bir yük bindirmişler omzunuza.
Soran+1 yılne biliyim
ilerisinde hani istatiskçiler yapsada deers olrak kredi çok yksek gerçekten
şimdi ham bilgileri sıralıyorum
ya aslında senin kafanda hiçbir şey oluşmadı mı
Cevap sahibi+1 yılya dediğim gibi defterini kitabını falan getirmen gerek. geçen sene olsa bir şekilde zorlayarak soruyu kendim oluşturur ve çözerdim ama şu an o kadar hatırlayamıyorum. kredisi gerçekten çok yüksek ve bu dersi yüksek geç mutlaka.
Soran+1 yılevet hemde iyi bir nottan geçem alzım
peki şu istatistikte mantıssız birşey mi
farklı türden verileri birleştirme
Cevap sahibi+1 yıltek bir veri gibi düşünerek doğru sonuca gidilmez. zaten tek bir standartta olsalardı iki farklı kategorilere ayrılmazlardı. dediğim gibi onun formülü var ve istenenleri bulduktan sonra formülde yerine koyman gerekiyor. bilen bir arkadaşınla oturup mutlaka çalışın.
Soran+1 yılhiç kimse bilmiyo arkadaşlarla konuştum daha görmedik çünkü :/
Cevap sahibi+1 yılaynı okulda olsaydık oturur çalışır sonra da sana anlatırdım ama sanmıyorum aynı okulda olduğumuzu. üniversitemi söylemem, gizli demiyosan yaz ama aynıysa söylerim.
Soran+1 yılsöylemek sitemiyorum
zaten aynı olsada çalışmazdım ki
Cevap sahibi+1 yılhaha :D peki sen bilirsin o zaman. dediğim gibi benim yapabilceğim bu kadar. keşke daha fazlasını yapabilseydim ama olmadı. sana kolay gelsin ve sınavında başarılar :)
Soran+1 yıldaha sınava var
şahsi değildi bua rada
burdaki kimliğimle sışarıda tanınmak istemezdim yani
tekrar saol
istiyosan ssana yarın çözümü yazarım yolunu yani
Cevap sahibi+1 yılolabilir ben de merak ettim. aynı şekilde ben de burdaki kimliğimle dışarda tanıtmam kendimi ama ikimiz de aynı şeye özen gösterdiğimiz için aramızda bir sır olarak kalabilirdi. neyse işte yarın sorunun çözümünü yazarsan konuşuruz yine iyi geceler :)
Soran+1 yıltamam biraz kırıldın sanki ama zaten olmıycak bişeydi :))
yazarım sende öğrenmişolursun karşına çıkarsa puan kazanırısn ;)
Cevap sahibi+1 yılönemli değil ben normalde de fazla alıngan biriyim zaten :) hadi yarın görüşürüz tekrar iyi geceler :)
Soran+1 yılii geceler
ama alınma ya üzüldüm şimdi bak
Cevap sahibi+1 yılsakın bak takılma o kadar ya cidden her şeye kırılırım ondan yani :) git hadi git :)
Soran+1 yılsoru benim sen git :D
hadi şimdi git yarıun gel
:D
Cevap sahibi+1 yılanaa kovulduk iyi mi :D yatıyosun sandım o yüzden git dedim ya kızmasana :D
Soran+1 yılçıkıcam birazdan :D
kovarım ben :D tersim pistir :P P: P:
Cevap sahibi+1 yılbelli ya haklıyken haksız duruma geçtim çok tehlikelisin :P hadi ikimiz de çıkalım o zaman olmaz mı? :D
Soran+1 yılne haklılığı
sen neden haklıydın ben nedejnn haksız oldum öyle bir durum olmadıki tatlı tatlı konuşuyoruz şurda
ama hadi çıkalım :D
Cevap sahibi+1 yılya of çok dominant çıktın hep baskın gelen tarafsın ben senle baş edemem yarın kavga etmezsek iyidir :D çıktım hadi iyi geceleer :D
Soran+1 yıliki veeriyi birleştirip yaptı
Cevap sahibi+1 yılsizde basit işleniyor o zaman. birbiriyle alakasız iki veri kullanmamış bu iyi.
Soran+1 yılaralık katsayısıda aynıu çıkıyodu değerleri ortatktı 10 satır olması için ortak olmaynalrı birleştirmek gerekiyordu :)
ya baksana sana bişey sorucam varyans değeri yuvarlanır mı ?
sapmamaı yuvarlanır sadece ?
şunu bir açıklar mısıjn
Cevap sahibi+1 yılyuvarlama işine hiç girme. hesap makinesinde çıkan sonuçta, virgülden sonraki 2 basamağı yaz. en sağlıklı sonuç budur.
Soran+1 yılhoca yuvarlıyıcaksınız dedi ama
hesap makinesında çıkan virgülden sonraki son 2 yi yazsam yuvarlamış olmuyorum ama :/
Cevap sahibi+1 yılama daha doğru olan odur. yuvarlamak, gerçek sonuçtan uzaklaştırır. virgülden sonraki 2 sayıyı yazdın diye hoca puan kırmaz. çünkü herkes virgülden sonraki kısımda aynı sonucu bulmayacak ama herkes yuvarlarsa yanlış yapanlar da doğru yapmış gibi olacak. hocanız neyin kafasını yaşıyo hala anlamadım. soru çözmeden elinize soru tutuşturmak da bir örneği :/
Soran+1 yıldaha güzel birşey söyliyim
işlem görmek siteiimiyo sadece sonuca bakıcak
faraza sonuç 5.56 sen yuvarlasın 5.57 kabul etmiycek
tek cevap ve net cevap istiyo
Cevap sahibi+1 yılee hani yuvarlama istiyodu? 5.57'yi yuvarlarsan 6 olur bu da sonuçtan çok uzaklaştırır seni.
Soran+1 yılsağına soluna dönmiyceksin sınavda ona tek kelşime soru sormıycaksın el bile kaldırsan kağıdanı alırım vs iyice nefret ettim şu adamdan gerzizekalı bide 7 kredi
Cevap sahibi+1 yılbizde kitaplar açık bir şekilde oluyor istatistik sınavları :D iibf öğrencisi arkadaşın varsa zaten bilirsin öyle olduğunu. formülleri sınavdan önceki gece kitabın boş bir sayfasına yazıyorum ve hocalar gittiğinde takır takır çözüyorum soruları :D bu arada bizim amfiler 400 kişilik ve sinema salonu gibi yukarı doğru gidiyor. haliyle hocaların her öğrenciyi tek tek kontrol etme şansı azalıyor. az ekmeğini yemedim şu sınıflarda sınava girmenin :D
Soran+1 yılbizdede kitap açıkta bakalım şu yuvarlama işi kafama takılıyor
ya sanırım standart sapmada yuvarlama var
varyans ve aritmetik ortalamada yok değil mi ?
Cevap sahibi+1 yılortalamada kesinlikle yuvarlama ya sonuçtan çok saparsın. standart sapmada yuvarlamak da saçma. standart sapmayı yuvarlarsan mesela örnek veriyim. çan eğrisi sistemi olan bir okulda sınıfın standart sapması 11,56 diyelim. bunu 12 yaparsan harf aralıkları değişir ve haliyle standart sapma uygulamamış olursun. biz hiçbir koşulda yuvarlama yapmadık, bana da mantıklı gelmiyor yuvarlamak.
Soran+1 yılstandart sapmada yuvarlayın dedi bu akılı işte
Cevap sahibi+1 yılçok saçma. standart sapma net bir sonuçtur, kafana göre yuvarlayamazsın. ilkokul matematik işlemi mi yapıyoruz her şeyi yuvarlıyoruz? istatistik bu yani tabi ki her sayı küsüratlı çıkacak. umarım bir an önce kurtulursun şu dersten.
Soran+1 yılinş saol :(
bide hastalandım oturamıyorum ki ders çalışıyom :(
şimdi biaz uzanıcam arada yaz bende yazarım
Cevap sahibi+1 yıltamam en son ben yazdığım için bir dahakine yine sen yazcaksın :D geçmiş olsun dikkat et kendine hadi konuşuruz sonra yat dinlen :(
Soran+1 yılburda mısın :)
Cevap sahibi+1 yılgeç kaldım mı? :)
Soran+1 yılivitt :))
ne zman gelirsin
Cevap sahibi+1 yılşu an burdayım. kalbimiz birmiş bak aynı anda girdik :P
Soran+1 yıl:)))
naılsın
Cevap sahibi+1 yıliyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? :)
Soran+1 yılhastyım .(
boğazlarım çok şiş bide sınav var süper oldu anlıycan
Cevap sahibi+1 yılya kıyamam dikkat etsene sınav haftasında olcak iş mi bu :( çalışabiliyo musun bari çok rahatsız ediyo mu?
Soran+1 yılyoıkya hiç çaslışamıyorum dün sadece netten hesap makinamı araştırdım sana bişey sormam laızm
hesap makinaalrında standart sapma hesabı doğru çıkıyor mu casıolarda
ben nerden hesaplanıcağını buldum ama defterdeki örnekle makinanın hesabı farklı çıkıyo nedendir o sence
Cevap sahibi+1 yılcassio'lar çok sıkıntı ya biz kar-ce diye daha pratik bir hesap makinesi kullanıyoduk. cassio büyük bir makine dimi? shift tuşu falan var onlara da basıyosun. doğru kullandığın sürece her zaman tam sonucu verir ama cassio kullanmadım ben hiç :/
Soran+1 yılcasıo fx82ms
48 58 56 47 66 kilolarıdna olan kişilrin standart sapması sınıfta 7.81 bulduk ben makinada 6.98 buluyorum
ama maknanın kullanma klavuzunda örnek var ondan sonuç aynı çıkıyo nedne ya kafayı yiyicem :(
Cevap sahibi+1 yıl7.81 doğru olan. muhtemelen yanlış bir işlem yapıyosun. keşke hocaya sorsaydın hesap makinesi kullanımını bir :/
Soran+1 yıltabi tabi
adama dersle alaklı bieşy sormanı kabul etmiyodsa bunu mu kabul edicek
ruh hastası ya aynen ruh hastası
baksana ben shiftten sonra 2e baıyodum 3e baınca aynı sonuç çıktı 7.81
Cevap sahibi+1 yıl2 ve 3 ne alaka? o hesap makinesini hiç kullanmadım dediğim gibi benimkinden olsaydı öğretirdim de şimdi uzaktan böyle çok zor hatta imkansız :/
Soran+1 yıldeli olmamk içten değil hee
2 3 dediğim shiften sonra bauıslan tuşlar
kimisnde 2 de kimisinde de 3 te doğru hesaplıyoo kafayı yemesem iyi defterdede 1 örnbek var ki diğerleeriyle karılaştırıyum
youtube da şuna baktım bird eşunu hesaplar mısın 9 10 12 14 15
Cevap sahibi+1 yılstandart sapması 2,54 varyansı 2,28 sana benim makineden gönderiyim ona çalıştırıyım çok daha pratik ya :)
Cevap sahibi+1 yılküfür etmem sana yardım etmeyi seviyorum :) ana kütle muhabbeti falan var yani 30dan büyük olursa, küçük veya eşit olursa şeklinde bir ayrım oluyodu hatırladığım kadarıyla. yani yerine göre standart sapma veya varyans bulunuyor. yanlış hatırlamıyosam biri diğerinin kareköküydü falan of ne pis bir ders bu istatistik ya :)
Soran+1 yılvideoyu izledin mi hcoanın bulduğu 2.28 ne ?
Cevap sahibi+1 yılkarışık anlatmış çok detaya girmiş. biri diğerinin kareköküdür muhabbetine girmiştim ya hani az önce. onun gibi bir işlem yapmış ama bu mantığını öğretmeye çalıştığı için daha karışık hale gelmiş. direkt ezberden yapıyoduk biz geçen sene. seni 1-2 günlüğüne ders notlarınla birlikte elime verseler 100 aldırırım ama böyle kendimi hiç ifade edemiyorum ya
Soran+1 yılson bişey istesem sen ordan bana bol sayılı bir örnek versene bend eburdan hesaplıyım bakalım doğru çıkcak mı hangisi doğru sonucu eriyo bir hesaplıyayım
Cevap sahibi+1 yılbir sınıftaki erkek öğrencilerin aldığı notlar 15 35 40 50 65 85 90 75 ve 100'dür. kız öğrencilerin ise 20 30 45 55 60 85 95'tir. kız ve erkek öğrencilerin notlarının aritmetik ortalamalarını ve standart sapmalarını bul.
Soran+1 yılayrı ayrı mıbulucam bir mi ?
Cevap sahibi+1 yılkızları ayrı erkekleri ayrı hesaplıcaksın. aslında tablo falan kullanıp aralarında fark olup olmadığını buldurcaktım da yazışarak olmaz görmem lazımdı nasıl yapcağını. o yüzden şimdilik sadece bunları hesapla bana.
Soran+1 yıltamam send ehesaplıyo mususn :D
Cevap sahibi+1 yılbenim 1 dkmı almaz hepsi. sen bitirip yaz ben ondan sonra hesaplıcam hadi sallanma :D
Soran+1 yılerkek aritmatik ort : 61.666666666666667 diye gidiyo yuvarlar 61.67
stansart sapması 28.50
kzıalr artmetik ort : 55.71 stansart sapma : 27.2990 oda 27. 30
cevap bunlar mı birde stansartlar için bir cevabım daha avr bunlar dpğru değilse sen bana yazsana doğruları ben karılaştırım onlarla
Cevap sahibi+1 yılsüpersin hepsi doğru. ama yuvarlama işlemine hiç girme virgülden sonraki iki basamağı yaz bırak. erkek aritmetik ort: 61,66 standart sapma: 28,50 kızlar aritmetik ort: 55,71 ve standart sapma 27,29 yaz. zor değil işte dediğim gibi karışık bir ders. püf noktaları ezberledin mi oyun gibi oynayabilirsin.
Soran+1 yılyehoo :D bak klavuzunda shiften sonra 2e basın diyo ama bunları shiften sonra 2e basıp hesaplayınca yanlış çıkıyo 3e basınca doğru çıkıyo sadefterimdeki örnekte öyle sanırım bu işin sırrı 3e basmakta :D
Cevap sahibi+1 yılçöz işte onu ben bilmem :D istersen pratik bir hesap makinesi al ya da ben yolluyum sana haha :D her zaman her konuda yardımcı olmaya çalışırım sana :)
Soran+1 yılsaooll :)) ya benim bunalrdan haberim yoktu hasbel kadar gittimö aldım bu makinayı pahalıda ha 17 lira :)
yardımcı olmak mı istiyosun al sna soru :D şımardım farkındayım ama çok zor durumdayım ondan
17-13-5-20-11-10-15-17-1-18-21-20-12-12-4-14-10-3-18-12-9-11-13-9-10-14-27-16-11-14-12-14-8-14-10-15-17-15-6-13-22-7-13-15-16-13-19-7-24-15 stansart sapmasını bulur muusn ?
Cevap sahibi+1 yılçok vermişsin ya karce hesap makinesi çok pratik ve kolay ayrıca 6 lira :) sorun değil o yüzü ben verdim sana istediğin gibi kitleyebilirsin beni :D hemen hesaplıyorum dur
Cevap sahibi+1 yıl5.25
Soran+1 yılben 5,28 buldum :(
Cevap sahibi+1 yılfark etmez o kadarcık küsürat farkından puan kırılmaz. tekrar hesaplarsan aynısı çıkar ama. şey ya ben izninle bir kahvaltıya gidip hemen gelsem olur mu ki :/
Soran+1 yıladam ondan bile kırıyo desem şaşırmazsın umarım :))
bu saatte kahvaltı ilginç ://
olur tabi
ya slında bend ebiraz uzansam antibiyotiğimi içtikten sorna yatıcaktım güya daldım bu işlere kaldı yine bend ebiraz uzanıyım sonra tekrar buluşalım olur mu
bu arada çok çok çok saol
allah razı olsun bak saan ezan saati iyi dua ettim :==)
Cevap sahibi+1 yılhaha ben teşekkür ederim benim için büyük zevkti :) her türlü konuda bana gelebilirsin bıkmadan usanmadan ilgilenirim :) gelince yazcam işte akşam yine buluşuruz burda :) bol bol dinlen hadi dikkat et kendine görüşürüz :)
Cevap sahibi+1 yılgeldim ben başımın tatlı belası :)
Soran+1 yılöyle deme ya
Cevap sahibi+1 yıltatlı bela dedim ama ya çok memnunum başın sıkışınca bana koşmandan :)
Soran+1 yılsende bana sor
rahat ol bak
Cevap sahibi+1 yılben çekingenim ama ilerleyen zamanlarda çook yakın 2 arkadaş olsak bile yine bişey istemeye çekinir söyleyemem :)
Soran+1 yılsnede beni yerin dibine soktun ya aşkoosun valla pişman oldum şuan sorduğuma :(
Cevap sahibi+1 yılya deli ne alaka sen sor istediğini ben büyük bir zevkle sana yardıma koşarım. sen de bana koşarsın biliyorum ama ben söyleyemem işte bişey istediğimi yani benle alakalı yani kendi utangaçlığımdan :)
Soran+1 yılama öyle bir yanki sanki ben yüzdüzüm sordumda sen yüzlüsün sormazsın gibi olsu :( üzüldüğm
Cevap sahibi+1 yılya kıyamam valla öyle demek istemedim ben çok mutlu oluyorum sen sıkıştığında bana koşunca :( ben de yaparım aslında ama diyemiyorum işte ondan yoksa senden çekindiğimden değil :(
Soran+1 yılöp elimi barışalım :(
Cevap sahibi+1 yılöperim ki :( uzat :(
Cevap sahibi+1 yılöptüm hadi barıştık mı :(
Soran+1 yıltamam :(
Cevap sahibi+1 yıldeli ya nasıl da üzdün beni :( triplere girdin yanlış anlayıp. yalnız nasıl da artistsin elini öptürüyosun heyt havanı sevsinler :D
Soran+1 yılasıl sen bana kendimi kötü hissettirdin normalde birinedene bişey isteyemeyen bir insanım çok zordurumda kaldığım için yazdım öyle deyip utandırdın beni :(
Cevap sahibi+1 yılsakın bir daha böyle bişey duymuyum. sadece istatistik dersi için değil genel anlamda her konuda bana gelmeni çok isterim. bana güvenip yardım istemen nedense mutlu ediyo beni deli kız bir daha öyle şeyler düşünüp tribe girme beni de üzme :(
Cevap sahibi+1 yılvirgülden sonraki sayıdaki farklılığa yanlış denmez. hata payı her zaman vardır ki zaten sadece 0.03lük bir fark var yani fark yok denecek kadar az. makineyle ilgisi olmaz ama sayıları tam girdiğin sürece her makine aynı sonucu verir.
Soran+1 yılaynı giriyorum kopyala yapıştır yapıyorum ordanda ufakta olsa çıkıyo sanki süpere site buldum ya burdan alışırma yapabilirim
makinada 2ye değil 3e basmak alzımmış onuda öğrenmiş oldum :))9
Cevap sahibi+1 yılbu kadar kolaya kaçma eline makineyi al kendin hesapla. bu kendi kendine hesaplıyo bir faydası olmaz sana. o kadarcık farkları takma kafana yani ordan puan kırarsa gider beraber döveriz hocayı :)
Soran+1 yılkolaya kaçmak değil ki makşnadan programı kullanmak çok mutluyum şuan ama
Cevap sahibi+1 yılsiteden hesaplama diyorum site kendi hesaplıyo senin pratik yapman lazım elle
Soran+1 yılhhee yok onu doğru sonuca ulaşıp ulaşmadığımı kontrol için yapıyorum
benim buldumğum ilk başta populasyon sapmaymış şimdi herşey netleşti kafamda inanılmaz mutluyum
Cevap sahibi+1 yılhaha çok sevindim hallettiğine :) şu sınava gir çık da artık havadan sudan konuşmaya da vaktimiz kalsın :P
Soran+1 yılinş
dua et o zman kötü geçerse ağzımı bıçak açmaz depresyona girerim :(
Cevap sahibi+1 yılyaa tamam tamam her gün etcem çok güzel geçsin keyfin yerinde olsun tüm gün konuşalım :(
Soran+1 yıl:)inşş
Cevap sahibi+1 yılbu arada isim neydi ya sormuş muydum daha önce? sorduysam çok pardon :)
Soran+1 yılsormadın ama bu raya yazamam zaten
Cevap sahibi+1 yıltamam sorun değil eğer bir gün özelden konuşursak ordan tanışırız.
Soran+1 yılo zmzna olabilir ak :)
Cevap sahibi+1 yıltamamdır ne zaman tanışıyoruz? :)
Soran+1 yılbu arada sennin tanışmak özelden konuşmaktan katın ne
hangi konuda yan i ?
Cevap sahibi+1 yılburdan yorum yapmak yerine mesajla konuşalım anlamında dedim. tanışmaktan kastım sadece gizlilikten çıkmaktı. benden kötü niyet bekleme çünkü o şey bende bulunmaz korkma :)
Soran+1 yılbak
buna iyilil yapım deyip alfı başka yere çekmekt.r bilmem nedir tahammül edmeme öyle şeylere haberin olsun
zaten yakana yapışıp hesapla demedim sen sorun değl dedin sorna benden sakın karşılık bekleme öyle muhabetleri sevmem hiç
Cevap sahibi+1 yılsana inanamıyorum karşılık beklemek dedi. sadece böyle sohbet edip kaynatmaya devam ederiz diye demiştim neyse alınganlıkta sınır tanımıyosun bugün. yanlış anladığını fark edip geri dönüş yaparsan cevap yazarım ama çok bozuldum şu an böyle düşünmene. zerre karşılık beklemiyorum senden ve yardım etmeyi ben kendim istiyorum. neyse ben şimdi çıkıyım moralim bozuldu biraz hava alcam gece gelirim yine hoşçakal.
Soran+1 yılben sadece uyarımı yaptım
bende bu konuda hassasım belirtmek sitedim
alınıcak bişey yok sonradan çok züülebilirm çünkü
Soran+1 yıloof ya üzme beni :( zaten hastayım :(
Soran+1 yılmoralim altüst oldu şuanda aşkolsun :(
Cevap sahibi+1 yılya gerçekten o an çıkmam gerekiyodu yani üzülmen için cevapsız bırakmadım. arkadaşım bekliyodu yemeğe gitcektik yeni geldim daha. hasta olmana ben de çok üzülüyorum hatırlatıp durma :( ayrıca ben senle sadece çok iyi anlaştık diye en fazla arkadaş oluruz diye düşünmüştüm ama beni çok yanlış anladın. farklı bir beklentim asla yoktu. sohbet edip, konuşuruz demiştim ama vazgeçtim sen beni yanlış tanımışsın :)
Soran+1 yıltekrar söylüyorum sen öylesin demek istemedim
sadece tedbir maksatlı söyuledim
Cevap sahibi+1 yılseni anlıyorum ve hak veriyorum kim bilir kimler çıktı karşına bugüne kadar. ama bana karşı tedbir alman beni üzdü hepsi bu. sana en son kötülüğü dokunacak kişilerden biriyim ben. benden beklentin neyse benim de aynısı olur yani arkadaşça sohbetten ötesini aklımın ucundan bile geçirmemiştim.
Soran+1 yılaz öcne face den biriy azdı istemiyorum deim tehdit etti
sende bana hakl ver
sitediğini burdan konuşabilirsin hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılher türlü şartın kabulüm. istediğin gibi burdan konuşalım. sadece bu soru sende ve bu cevap da bende çok gerilere gitti. 1-2 gün konuşmasak kaybolup gider o yüzden dedim. ayrıca tehdit eden kişi rahatsızlık veriyor mu? istersen ilgilenebilirim?
Soran+1 yılben haletimmerake tme kuru gürültüye pabuç bırakmamm
soruyu not et her zman kolayca ulaşabilirsin
Cevap sahibi+1 yıltamam sık kullanılanlara eklerim. dediğim gibi senin için nasıl rahat etcekse her şey o şekilde olcak. ayrıca sadece bu kuru gürültü için değil her türlü rahatsız eden olduğunda bana paslayabilirsin.
Soran+1 yılsaol ama gerek yok başımın çaresine bakalbilirm
isetrsen sen ban pasla
Cevap sahibi+1 yılvayy o ne özgüven o :D kız başına napabilirsin sen bee :D
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyorum he küçümsediğimden değil eminim kendini de korursun beni de :)
Soran+1 yılemin ol ;)
stansart sapma ile varyans standart sapmanın farkı ne
Cevap sahibi+1 yılEminim ;) dedim ya anakutle muhabbeti. n 30dan kucuk veya esitse, buyukse falan iste calis ona unuttum simdi
Soran+1 yılyok biz daha görmedikte
başta diyodum ya sana yanlış çıkıyo diye bn diğerini hesaplıyomuşum
ateşim çok çıktı yine :(
Cevap sahibi+1 yılYa dikkat et demedim mi kendine? Yat iyice terle iyi gelir :(
Soran+1 yıliyileşmem vakit alıcak sanırım
sen nslısn
Soran+1 yılküstük mü
Cevap sahibi+1 yıltabi ki hayır neden küseyim sana? girmemiştim o ara ondan. nasılsın? :)
Soran+1 yıldaha iyileşmedim ya
ne olsun
Cevap sahibi+1 yılYazik iyiles ya ne cektin oyle :/
Soran+1 yılsorma ayen
Cevap sahibi+1 yıldikkat et biraz ya hiç iyi bakmıyosun kendine.
Soran+1 yılbıktım bu hayattan zaten inş
geberirim
Cevap sahibi+1 yılya saçma saçma konuşup delirtme adamı o nasıl laf öyle!
Soran+1 yıluf
Cevap sahibi+1 yılya sen mi psikologsun ben mi psikoloğum? bunalıma girmesene biraz mutlu ol ya bak yaşamak güzel hadi gülelim niye ofluyosun ki?
Soran+1 yılsaol ama şuan hiç havamda değilim :(
Cevap sahibi+1 yılneyin var yardım edebilir miyim sakıncası yoksa?
Soran+1 yılyok saol şuan cidden konuşmak istemiyorum o konu hakkında anlayış göstericeğini umuyorum
sana başka soru sorıyım
40 49 gerçek sınır aralıklarına ne yazarz
Cevap sahibi+1 yılgerçek sınır aralığı ne demek? ilk defa duydum böyle bir şey.
Soran+1 yılalt üst sınırda deniyor galiba onu duydun mu
Cevap sahibi+1 yılevet o şekilde işlemiştik biz ama o kadarını hatırlamıyorum dediğim gibi ben ezberleyip yapıyordum yani sınava yönelik çalıştım hep.
Soran+1 yılişin kötüsü ibz efterde başka yaptık kitapalrda başka var
Cevap sahibi+1 yılsen nerde okuyosun allah aşkına ne biçim bir hocanız var ya ben sinir oldum burda adama
Soran+1 yılhahahah :D
çok tatlısın
sorma seven pek yok zten
Cevap sahibi+1 yılöyle şeyler deme ya utanırım hemen :D sevilcek bir tarafı yok yani burdan bile belli
Soran+1 yılutanma :)
aynen pek sevinmsiz
tek y tarafıdefterr kitap çık olucak olması
Cevap sahibi+1 yılutanırım ya böyle şeyler duymaya alışık değilim yani bir kız güzel bişey söylerse her erkek utanır :) defter değil ama kitap her istatistik sınavında açık olur zaten :D
Soran+1 yılpeki .)
hadi ya bende adam iyilik yaptı sandım gerçi bak bizde defterde açık
Cevap sahibi+1 yılo yüzden çok sık iltifat etme :) bir şey fark etmiyo ki kitabın boş sayfalarına gerekli şeyleri yazıyoduk hatta bazıları boş kağıda yazıp kitabın içine yapıştırıyolardı :)
Soran+1 yıl:D mantıklı :D
Cevap sahibi+1 yılevet yani öğrencide çözüm biter mi hiç :D
Soran+1 yılaynen .d
Cevap sahibi+1 yılneyse hadi ben rahat bırakıyım kafanı dinle sonra yine yaz konuşalım olur mu?
Soran+1 yılhep ben yazıyorum arada da sen yaz
nedne hep benedene beklyosun ki
Cevap sahibi+1 yılsayfayı kaybediyorum çünkü :D kaydetmeyi unuttum ama bir dahakine ben yazcam sana söz
Soran+1 yılnot defterie kaydet
sorunun altıdna not et varya oraya bas
sınav yarın deua etçenmi bana
Cevap sahibi+1 yıltamamdır kaydettim. sen iste yeter ki. sınav saatine kadar dua ederim. çıktığında da hemen yazarım.
Soran+1 yılsaol
sence nasıl geçicek kaç alıcamm
Cevap sahibi+1 yılne kadar çalıştığına ve çalışcağına bağlı. kalk pc'nin başından da iyice bak. 100 bekliyorum senden 100
Soran+1 yılinş
peki ölçekelrle alakalı nasıl sroıu gelir
Cevap sahibi+1 yılölçek derken? sizin hocanın kafa çok farklı çalışıyo ya hiç yorum yapamıcam soru kalıpları ve tipleri hakkında.
Soran+1 yılaralıklı sınıflayıcı sıralayıcı felan
ölçek değil mi onlar
Cevap sahibi+1 yılo tür başlıkları biz hiç işlemedik. basite indirgemeye çalışmış muhtemelen ama bilmediğim terimler olunca ne demek istediği anlaşılmıyor.
Soran+1 yılordinal nominal ınterval
diğer adlarıda bular
Cevap sahibi+1 yılo dediğin kavramları biz iktisat derslerinde görüyoruz. istatistikte ordinal sınıflama demekmiş. genel olarak çözdüğümüz sorulardan bahsediyosun ama normalde istatistik sorularında kullanılmayan terimler kullandığın için bana garip geldi. ders içinde nasıl soru çözdüyse muhtemelen aynı tip sorar. istatistikte farklı soru sorarsa yapamaz çünkü kimse.
Soran+1 yılbklım
inş iyi alırım ya
Cevap sahibi+1 yıliçimiz temiz merak etme istedik ya olcak bence.
Soran+1 yılinş çok saol :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ben şimdi yemeğe gidiyorum. yarın sınavın kaçta? burdan yazcam çıktığında konuşalım :)
Soran+1 yılşimdi git
geldiğind ebana bir tane örnek sorar mısın
kendi kendime soruyorum çözüyrmda birde sen sor olur mu :)
Cevap sahibi+1 yılolur ama geldiğimde burda olur musun bilmiyorum :) hadi geç kalıyorum ben dikkat et kendinee :)
Soran+1 yılsaol sendee
Soran+1 yılbeni unuttuğun için saol
Cevap sahibi+1 yılUnutmadim, notlar denen yeri bulamadim tum gun onu aradim ama yok nereye kaydoldu bulamiyorum!
Soran+1 yılmesajlar kısımında yansa not defteride var ordaaa
ay bir analamdınn
Cevap sahibi+1 yılBulamiyorum ya yok orda bisey :(
Soran+1 yılanalamdın bir ytürlü tamam neyseee
Cevap sahibi+1 yıltamam buldum ya önce mesajlara girmek gerekiyomuş. ben sağ taraftaki seçeneklere baktım orda yoktu bir türlü bulamadım sen mesajlar diyince anca bulabildim.
Soran+1 yılaferin .;)
Cevap sahibi+1 yıltriplere bak triplere :)
Soran+1 yılne tribi be
aferin dedik iyilikte yramıyo
Cevap sahibi+1 yılsanki bişey bilmiyomuşum da becerince şaşırmışsın gibi tepki verdin o yüzden takıldım sana. teşekkür ederim öğrettiğin için ya olur mu öyle şey :)
Soran+1 yıl:) estağfurullah
zeki adamsın zaten sen
sınavımıs romıcan mı
Cevap sahibi+1 yılbilgisayar teknolojisinin de 9-10 yıldır içinde olan biriyim bir de düşün :) tartışma içindeydik o yüzden soramadım ya sormaz olur muyum nasıldı sınavın?
Soran+1 yılvaryans ve sapmayı yuvarlamadım
sapmadan eminm ama varyansta yuvarlanıcak sayı çıkıtı mı çıkmadımı tam hatırlamıyorum
dieğrleri güzeldi sanırım hepsi doğrudur
ama sırf sapmayla varyans 50 puan
Cevap sahibi+1 yılbizde de toplam 2 soru oluyodu zaten yani bir hata yaptın mı çok düşük puan geliyo istatistik sınavlarında. yuvarlamayarak iyi yapmışsın yani yuvarlamak, kolaya kaçmaktır. sen direkt tam sonuç yazmışsın yani puan kırmaz, 100 bekliyorum ona göre.
Soran+1 yılbilmiyrm benim gruptan bir kzıı buldum o da yuvarlamadım bende dedi
inş öyledir
yuvarlanamzsa iyi alırım
Cevap sahibi+1 yılkırmaz ordan kırmaz hadi 100ü bekleyelim bakalım
Soran+1 yıldedim ya o adam normal bir adam değill
ya zaten hatıraldığım yuvarlanıcak sonuçlar değildi ama bilemiyrmm
bwklesek güzel olur ;)
Cevap sahibi+1 yılbenim sana güvenim tam :)
Soran+1 yılayy çok saol :))
harbi kaç hiseettin alınmaca yok söyle bakıyım merak ettim içinedene geleni söyle sana bunedena sonra sınav tahminin yaptırırım :D
Cevap sahibi+1 yıltamam açık konuşuyum 100 olmayacak gibi geliyor :D hocanızın puan kırma yöntemlerini bilmediğim için net bir şey söyleyemem ama 40-80 arası bir not gelir tahminim 60-70 falan :D
Soran+1 yıl40 60 80 70 ne tahimn amaaa
tam net tahmin söyle bakıtım alınmıycamm
Cevap sahibi+1 yıl40-80 dediğim aralıktı ama 60-70 dediğim muhtemel beklediğim notlar :D
Soran+1 yılinş daha yüksek alırımhesaplamam kesin doğru hem makinada ki programdan hemde tek tek karelerden çıarkp bölmedne felan uzun yolan topladım ama yuvarlama yapamdım öyle sonuç çıkmıyodu
inş 100 alırmda tahmini tutmaz
düşük alırsam çok üzülürüm :(
not için hiç ağladğımı hatıralmıyrm ama sanki gözüm doalr bu sefer
Cevap sahibi+1 yılaman ya not için ağlanır mı :D tamam tamam 100 alcaz üzülme :(
Soran+1 yılgüleek utandırma beni
ben zaten çok çok nadir ağlaayn onuda kimseye asla göstermeyen bir insanım
güldün utandırdın beni :(
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam gülmüyorum ya kızma :(
Soran+1 yılkızmadım ki
cidden utandım
Cevap sahibi+1 yılkıyamam yaa hemen de utanırmış :) tamam ağlarsan gülmicem söz :D
Soran+1 yılbelli belli
saol
ağalrım demdim zaten gözüm dolar dedim
ama gülemseydin keşke :(
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim cidden bir daha öyle konularda gülmicem :)
Soran+1 yılgerçekten sulugöz değilim
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum ya öylesin demedim ki. her kızın gözleri dolar hatta erkeğin de dolar bu ayıp değil cidden utanma ban sakın.
Soran+1 yılbilme ya ben öyleyim
pek ağlamma birinin görmesinedene hiç haz etmem
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam kimse yokken ağla ve kimseye de söyleme :)
Soran+1 yıltamam
belki seninle paylaşırdım ama güldün vzgeçirsin benii
sana ceza olrak notumu söylemiycemm
Cevap sahibi+1 yılya noluuur söyle ya tamam özür diledim işte bir daha asla gülmicem :( hadi hadi barışalım hadi ^_^
Soran+1 yılküs değiliz zaten
ama ceza viercem mutlakaa
şimdi sen söyle ama yeminet doğru cevap vericen
sen en son ne zman ağladın
ağlayan bir insan mısın
doğru cevapp
Cevap sahibi+1 yılbaşka ceza ver ama tamam mı her şey kabulüm? bişey saklamak ve notu söylememek hariç ceza istiyorum. en son geçen sene bir barda eski sevgilimle şarkımız çalarken ağlamıştım ve evet özellikle yalnızken ve çöküş halinde olduğum dönemlerde ağlak biriyimdir.
Soran+1 yılgördüler mi barda ağpladığını
Cevap sahibi+1 yılhayır dışarı çıkıp pasajın içine girdim ve kapanmış dükkanlardan birinin önüne oturup ağladım.
Soran+1 yıloyyş
ne aşık çıktın sende haa
aşık ve ağlak
bana boşuna güldün yanii
Cevap sahibi+1 yılen son geçen sene dedim ne ağlağı acaba? ki o da geçti artık yani hangi şarkı çalarsa çalsın, ben istemediğim sürece etkilemez artık.
Soran+1 yılbak şimddie sen kzıdın
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim istemeden oldu
Soran+1 yıldileme ya önmli değill
insanız sonuçta ağlamak normal ben abartıyorum belkide
Cevap sahibi+1 yılevet yani öyle zırt pırt olmadığı ve içten içe olduğu sürece ağlanabilir yani insanların önünde hüngür fışırt ağlamadıktan sonra.
Soran+1 yılaslında bazen o biel geldiğin e ttumamk lazım :)
Cevap sahibi+1 yılya duruma bağlı yani o derece ağlayacak kadar kötü bir şey oldu mu tutmayabilirsin bırak rahatlarsın ama erkek için zor yani erkek öyle ağlamamalı kızlarda garip gelmiyo hatta hemen şefkat gösteresim geliyo ağlayan bir kız görünce :)
Soran+1 yılya işte o öyle değil aslında tam tersi
kzıarın adı çıkış ya ağlama konusund a
sanki öyle ağlayınca bişeyi elde etmek için ya da boş yere gibi geliyo inan bunu kullananalrda var bu yüzden gerçekten ağlayanalr arada kaynıyo
asıl erkeklerin ki hoş durur daha gerçekçi
Cevap sahibi+1 yılerkekler ağlamaz sözüne katılıyorum ama erkek hiçbir zaman o kadar çaresiz görünmemeli. hani güçlü bizdik? hani sizi koruyup kollayan bizdik? ağlayıp çaresizce önünüzde yardım beklersek bu çok büyük zayıflıktır. yanlış anlama kızlar aciz falan demiyorum sadece ağlamak size yakışıyo yani gerçekten ağlayan kızlara yardım etmek herkesin mutlak görevidir.
Soran+1 yılbnad aöyle gelimyo işte
bedne aynen az önce yazdığım gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılkızlar, ağlayan erkekleri çok sever zaten bu hep böyledir ama ağlayana kadardır bu. erkek, kızın yanında ağlarsa olay çok farklı boyutlara ulaşır ve büyük sorunlar olur. yaşarsan eğer görürsün. çok örneği görülmüştür bu sitede de.
Soran+1 yılya bazende o sevgi hoş olabilir
mesela ağaldım diyelim allah korusunda düşük alırsam
sana yazıcam utanmadann
gerçi bunda gizli olamkımda etksi var
moral isticems enedene
Cevap sahibi+1 yılbana gelmenden dolayı çok mutlu olurum yani umarım çok iyi gelir de ağlamazsın ama ağlamak için bana gelmen beni çok gururlandırır. senin gözyaşlarının sahte olmasına ihtimal vermiyorum o yüzden tüm samimiyetimle kendine gelmene yardım ederim.
Soran+1 yılsaol ama inşallah yinede ii geçer ya
Cevap sahibi+1 yıltabi canım inşallah gerek kalmaz böyle bir şeye.
Soran+1 yılinş <3
sende ağlam olursa bana söyle sözz
Cevap sahibi+1 yılyanında ağlamaktan utanmayacağım tek kişisin inan bana :)
Soran+1 yılooo
şımarırım ama a
Cevap sahibi+1 yılşımar hak ediyosun ki :)
Soran+1 yılsaoll
:D
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
Soran+1 yılbendee
Soran+1 yılsen nereer kaçtına
Cevap sahibi+1 yılburdayım bir yere kaçmadım da ne biçim cümle kurmuşsun öyle alkollüyken mi yazdın :D
Soran+1 yılyoo
yokluğunda kafayı yedim zaar :D
Cevap sahibi+1 yılhaha kıyamam bir daha hiç gitmicem söz :D
Soran+1 yıl:D hha
ee nbr başka
Cevap sahibi+1 yıliyi ya takılıyorum öyle. hazırlanıyorum bir yandan da. akşam ev arkadaşımın canlı müziği var da sınıfça onu dinlemeye gitcez :D sen napıyosun anlat?
Soran+1 yılbuğün evdeydim ya çıkmadım hiç
ne hazılrık yapıyosun sen bakalım
Cevap sahibi+1 yılarkadaşla şarkı çalışıyoruz gece için bir de kişisel hazırlık işte traş, duş kıyafet seçimi falan :D
Soran+1 yıloo send emi söylycek sin
Cevap sahibi+1 yılyok hayır ben grubun menajeriyim. solist, ev arkadaşım. şarkılara beraber çalışıyoruz. şarkı seçip veriyorum ve çalıyoruz beraber. gitti o şimdi birazdan ben de çıkcam
Soran+1 yılmenajer mi :D
Cevap sahibi+1 yılevet pazarlamacılarıyım hahaha :D
Soran+1 yılhaha :D
Cevap sahibi+1 yıldalga geçme kırarım ağzını asfsdg :D
Soran+1 yılçok kabasın :/
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim sen bana vur barışalım :(
Soran+1 yılşaşırdım açıkçası
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyorum be beni öldürmeye kalksan yine dokunmam yani ben bir kıza hiçbir şekilde el kaldırmam.
Soran+1 yılşaka yapıyosundu belki ama
bunu netten yazmak yanis es tonunu duyamadığım için ağır geldi biraz
Cevap sahibi+1 yılgerçekten özür dilerim ben şaka olarak alacağını düşünmüştüm ama haklısın yüz yüze yapmadığım için böyle şaka yapmamalıydım çok pardon. klayedeki bütün tuşlara bastım espri olduğunu anla diye ama olsun yine de kusura bakma
Soran+1 yıltuşları göredüm salak değilim
ama yinede hoş gelmedi
Cevap sahibi+1 yılCok ozur dilerim bir dahaki sefer haddimi bilerek saka yapcam kizma lutfen :)
Soran+1 yıl70 almışım :(
Cevap sahibi+1 yıliyi ya kötü değil finalden 100 alırız işte :(
Soran+1 yılnasıl 70 asım ya
hereşy ibiliyordum
yuvarlamdan mı gitti ne oldu
tüm moralim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılya 100 alcam diye çıkıp 30 alanlar var istatistik bu başka derse benzemez :D yine iyisin sıkma canını finalde fullüyoruz tamam?
Soran+1 yılben bundada full lediğimi düşünüyorum
bir sıruyu yapammışım sanırım ondada yuvarlamadan gitti :(
çok üzüldüm ya
Cevap sahibi+1 yılyuvarlamayla ilgisi yok. istatistikte sayılar yuvarlanmaz. başka yerde hata yapmışsın 30 puan az değil, vardır bir yerde hata.
Soran+1 yıl2 kere makinanın standart sapmasında
bir kerede tek tek yazıp çıkartım aynı
karşılaştırdım birileylede
ama yuvarlamadım bir tanesini
nefret ediyorum şu yuvarlaamdan
salak gibi hisseetim kendimi :(
Cevap sahibi+1 yılher seferinde aynı sonucu bulman, her seferinde doğru yaptığın anlamına gelmez. dediğim gibi istatistik, kesinliğe en yakına ulaşmayı amaçlar ve yuvarlamak istatistikte asla olmaz. yuvarladığın anda o bakkal matematiğine döner. yuvarlamayla kafayı bu kadar bozma. istatistikte kural, virgülden sonraki 2 basamağı yazarak kısaltmaktır.
Soran+1 yılsenin dediğin doğru
ama adam bize yuvarlatıyo ben ne yapayım
buğündea başka konular gördük hep yuvarlatıyo sonucu
Cevap sahibi+1 yılo adam istatistikçiyse ben de iktisatçı değilim. o adamı hoca diye oraya diken dekanın ben.. yuvarlamak nedir ya ilkokul çocuğuna matematik mi anlatıyosun?
Soran+1 yılfinalde hangi konular ağırlıklı çıkar
Cevap sahibi+1 yılsizin konularla bizimkiler aynı değil. bizim konular biraz ağırdı. sizin sınavda sorulan soruları bizde konunun mantığını anlayalım diye çözüyodu yani standart sapma hesaplama bizde 5 puanlık kısım bile olmuyodu.
Soran+1 yıladam buğün şey dedi
dersler kaynadı
aslıdna sapmayla varyansı yeni görmemiz gerekiyordu be onu öne çektim sınavda konu olsun diye dedi
Cevap sahibi+1 yılsapmayla varyans, konu bile değil istatistikte. başlangıç konularıdır yani ilerde anlatcağı konu bunlarsa, başlarda ne anlatcakmış çok merak ediyorum.
Soran+1 yılbakalım ne olucak
kaç aalbilirim acaba ya
Cevap sahibi+1 yıliyi pratik yaparsan senin gibi zeki bir kız kolaylıkla 100 alcaktır finalden.
Soran+1 yılsaol :)
ama sanada mahcup olsum
en kolay konulardan bile 70 almış diyiceksin bana :(
Cevap sahibi+1 yıldemem ki ben senin kapasiteni biliyorum çok daha iyisini yapabilcek birisin o yüzden finalde yüzümü kara çıkarmayıp telafi edersin lütfen üzülme :)
Soran+1 yılinş saol :)
Cevap sahibi+1 yılne demek rica ederim :)
Soran+1 yılsaol
ben artık çıkıcam iyi geceler sanada :)
Cevap sahibi+1 yılben de çıkıyorum iyi geceler gizemli kız :)
Cevap sahibi+1 yılnaber?
Soran+1 yıliyilk senden nbr
unutunn sasnıdm artık
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama be ben seni unutur muyum hiç?
Cevap sahibi+1 yıliyiyim ben de bu arada :D
Soran+1 yılunuttun belli
Cevap sahibi+1 yılya ne unutması saçmalama yazdım iştee
Soran+1 yıltamam beee :D
Cevap sahibi+1 yılheh aferin yapmadığım bir şey için trip atmaa :D
Soran+1 yılhard adam
Cevap sahibi+1 yılöyleyim küçük hanım bir sorun mu var? :P
Soran+1 yılbilmemm
Cevap sahibi+1 yılhaha sorun varsa değişirim dicektim ya :P
Soran+1 yıldeğiştir o zman
Cevap sahibi+1 yılTamam nasil biri oluyum sen soyle? Yont beni de istedigin gibi biri oluyum :P
Soran+1 yılsert olma yeterr
sahi benm derslerde konuştuk seninkiler ansıl gidiyor var mı allttan felan
Cevap sahibi+1 yıltamam tatlı sert olurum en fazla ki ona da müdahale edip engel olabilirsin merak etme :) var evet makro iktisat olmazsa olmaz. diğerleri temiz ^^
Soran+1 yılküs müyüz :/
Cevap sahibi+1 yılHayir tabi ki degiliiz :) naber :)
Soran+1 yılhihiiih :D
saol senden nbr
Cevap sahibi+1 yılIyiyim tesekkur ederim tv izliyorum. Sen napiyosun anlat bakiyim :D
Soran+1 yıl46 dk sonra cevap saolllllll
bende uzandım yatağıma kıaç alrısam ortalamam nasıl olur hesabı yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılOzur dilerim ama telefondan giriyorum yani sitenin basinda degilim arada bir girip yazdin mi diye bakiyorum lutfen kizma :/
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılelini uzat öpcem barışcaz :D
Soran+1 yıl:D
estağfurullah
Cevap sahibi+1 yılhaha yok be alnıma koymıcam heralde :D bir kızın eli nasıl öpülürse o şekilde öpcem, nezaket göstergesi yani :D
Soran+1 yıldeli :)
moralim bozuk :(
Cevap sahibi+1 yıltamam işte şebeklik yapıyorum yerine gelsin diye :) noldu neyin var anlat kim üzdü bakıyım seni :(
Soran+1 yılokulda bir tilki kızla alakalı ya
Cevap sahibi+1 yılaa napıyo pislik :/
Soran+1 yılsenin face n var mı başka adla açtığın
Cevap sahibi+1 yılbaşka adla açtığım yok direkt bana ait olan var. fake olanları kapattım tek hesabım var yani. normal hesaplarımızdan konuşalım nolcak ki?
Soran+1 yılbilmem pek eklemek istemiyuoruım kimseyi gerçek face me
yanlış anlama seni seviyorum ama kız olrak daha dikaktli olmam lazım
fake bişey bul ya ordan sohbet ederdik
bu arada aklına başka bişey gelmesin ya da beni sapık olrak algılama
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama sen mükemmel karakterli bir kızsın ve ben de seni çok seviyorum, harika arkadaşsın ama keşke bana biraz güvensen de bu kadar tedirgin olmasan. ben yakın çevrendeki çoğu arkadaşından bile daha zararsızım ve sana asla yan gözle bakmam. istersen daha sonra yine silebilirsin yani hiçbir kararına karşı gelmem ve karışmam. sen nasıl rahat ediyosan öyle yapcaz yani sonra yine buraya döneriz sana söz.
Soran+1 yıllütfen zorlama en azından şimdi :(
zaten üzgünüm
peki bens eni fake e ekliyim
Cevap sahibi+1 yıltamam olur ama bu haksızlık değil mi? ben seni gerçek kimliğimle eklicem kendimi sana tanıtcam ama sen saklıcaksın. ayrıca zorlamıyorum ki face isteyen sendin. yoksa ben zaten zamana bırakıyorum sen bana ne zaman güvenirsen o zaman göster kendini
Soran+1 yılzorlama derken gerçeğe eklemek için
ben kötü niyetle sitemedim ki daha rahat anlatmak istediğim için
hemen yüzüme vurdun sen istedin diye
tamam kalsın
Cevap sahibi+1 yılyok yani sanki zorla istemişim gibi söyledin ya ondan dedim. yoksa ben zaten sana çok güveniyorum sadece sen gerçekle ekliceksin de ben onu da hiç şikayet etmeden kabul ederim. sana da hak veriyorum kime neden güvenesin ki bu devirde? hatta sen kendini böyle sakındıkça benim daha çok hoşuma gidiyo. aferin kız gözüme girdin bir kez daha ^_^
Soran+1 yılama sen benm gözmden düştün değilde üzüldüm yani
bide pişman oldum ben çok nadir insana açılırım hevesimi kursağımda bıraktın :(
Cevap sahibi+1 yılya canım saçmalama çook özür dilerim sen beni çok yanlış anladın. ben sadece "madem faceten ekleme teklifinde bulundun, gel normal hesaplardan konuşalım" dedim. yoksa "hayır sadece sen gerçek hesabından ekliceksin, ben fake hesaptan eklicem" dersen ona da şikayet etmem. dedim ya zaten sen ne dersen o :(
Soran+1 yıldediğin gibi haksızlık olur demedim var say
Cevap sahibi+1 yılsorun değil, daha sonra sana biraz daha güvendikten sonra gerçek hesabımı göstercem dersen istediğin kadar beklerim. sen beni hep yanlış anlıyosun. ben kabul ediyorum şu an istediğin hesaptan eklemeni?
Soran+1 yılsonra yüzüme vuruccak mısın
Cevap sahibi+1 yılaslaaa!
Soran+1 yılok
o zman nasıl ekleşicez
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkıyım, sen de fake hesabın linkini buradan bana özel mesaj at hemen geri kapatıyım sonra?
En İyi Cevaplar
ben aldım araştırma ve deneme yöntemleri mehmet mendeş bir kitabi var neten pdf sini bir bak
00 Yorumla
2. sınıfın dersini son sene tek derste geçmiştim, o kadar anlamam yani o dersten.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 gurup ham veri birinci grup 10 ikinci grup 5 saat geç kalmış onların yiyeceğe ulaşam süresi bana şey gibi geldi 2 guruptaki tüm verileri birleştirsem mi öyle olrbilir mi ?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
tam yeri ya burası :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbirçok öğrenci var dersi alanda var yeri aslında
+1 yılYarın vizesi var ama girmem büyük ihtimal.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 gurup ham veri birinci grup 10 ikinci grup 5 saat geç kalmış onların yiyeceğe ulaşam süresi bana şey gibi geldi 2 guruptaki tüm verileri birleştirsem mi öyle olrbilir mi ?
bunun hakkında bilgin var mı
+1 yılB- ile geçmiştim
01 Yorumla
bunu n asıl yapabilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası