İç çamaşırdaki saç?

Arkadaşlar bir keresinde okulun klozetini kullandım normalde kontrol ederim, çünkü bazen saç oluyo ucunda ama o sefer unutmuşum (hiçbir zaman klozetr tam oturmam çömelirim) ve eve geldiğimde çamaşırımda saç vardı. Benim saçıma benziyodu çok incelemedim ama şuanda beni çok etkiliyo psikoljik olarak düşünmeden edemiyorum ya benim değilse diye bana yardım edin başına böyle bişey gelen var mı çamaşırından yabancı saç çıkan bunu nasıl unutabilirim 😭😭 (dalga geçmeyin lütfen temizlik takıntım var zaten)(lütfen ama lütfen kötü etkileyecek yorum yazmayın takıntımı atlatmak istiyorum ama hiç kolay değil)
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten saçma biliyorum ben de okudukça saçma buluyorum ama gece gözümü kapatığımda aklıma geliyo sadece bu değil temizlik takıntımda başladı ve bunu nasıl geçiricem bilmiyorum kendi kendime deniyicem yoksa bunu daha da büyüyüp obsesif kompulsif bozukluk olucağını düsünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Birde yaş 25-29 yazıyo beni baya yaşını başını almış biri sanmayın baya küçüğüm hayatta daha kafaya takacak büyýk olaylar yaşamadım
İç çamaşırdaki saç?