Yabancı sitelerde bekaretini satışa çıkaran kızlar var, 3 milyon doları bile geçenler varmış. Mesela şu resimdeki kız bekaretini 3.9 milyon dolara Arap işadamına satmış.
Bekaretini satan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkesin kendi bedeni kendi kararı çoğu sadece zarı parçalama işi için veriyor. Bu seks ya da eskortluk değil bedenini satmıyor. Zengin birinin hobisi için ona bir deneyim satıyor. İyi de para kazanıyor dinen çok yanlış bence de öyle ama onlar hristiyan ya da dinsiz değer yargıları yokki tabiki para ön planda. Müslümanım diye geçinen sapıtan Araplar utansın!
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Helal olsun kıza. En iyisini yapmış. Seni seviyorum, ben seni severken bir başka kızlamı yatayım falan diye kendini kandıracak ipsiz sapsız aç bir ite bedava vermek yerine neredeyse 4 milyon dolara vermiş. O para değil kendine, torunlarına bile yeter
Para veren adam da salak ne diyelim. O parayla harem kurarsın bu kafadaki adamın sapık mantığına bürünerek düşününce böyle diyorum. Mantıklı bir harcama olmamış, bekârete yüklenen anlamın da gereğinden fazla olmasının kanıtı budur.
Bazen kadinlardan nefret ediyorum bu gidisle tamamen nefret edecegim gibi para icin vajinasindaki zari satiyo çalismadan alin teri dökmeden para kazaniyorlar nasil bir şereftir, haysiyettir bu...
Altının pırlantanın değeri de yok aslında sadece nadir diye çok para ediyorlar ama kadınların çoğu bayılıyor. Erkeklerin çoğu için de bekaret böyle. Ne diyelim yanılgılarında boğuluyor hepsi.
En İyi Cevaplar