Daha önceden özel numara ile mesaj göndermek istediğim için bu durumu araştırmıştım. Bazen mesaj atmak istediğimiz ama çekindiğimiz kişilere ulaşmak için bu tarz şeyleri merak ediyoruz.
Gizli mesaj atma var mı?
özel numaradan mesaj atma
Telefon operatörlerinin bir çoğunda gizli mesaj atmak için seçenek bulunmuyor. Turkcell, Vodafone ve Avea'da bu hizmet yok. Vodafone gizli mesaj gönderme hizmeti daha önceden veriliyordu ama 2012 yılında Vodafone'de bu özelliği kapattı. Gizli mesaj göndermek için bazı uygulamalar var ve bunları duymuş olabilirsiniz. Uygulama veya site üzerinden atılan gizli mesajlar kısa kod ile verdiğiniz numaraya gidiyor. Bu tür birçok uygulama bulabilirsiniz ama bunların birçoğu çalışmamakta.. Çalışanlarda ücretli ve yolladığınız mesajlara reklam ekleyerek gönderiyor.
Gizli numaradan mesaj atma mümkün mü?
turkcell gizli numaradan mesaj atma
Günümüzde birçok kişi bu sorunun cevabını arıyor. Yukarıda da söylediğim gibi maalesef Turkcell dahil 3 operatörde bu hizmeti sağlamıyor. Yani Turkcell, Avea ve Vodafone kullanarak gizli mesaj atamazsınız. Araştırma yaparsanız 4688 numarasına mesaj gönderin tarzında şeyler görebilirsiniz ama bu numara gizli sms atmaya yaramaz. Bu numara ile hattınızdan 10 TL kesilerek televizyon yayınlarındaki bantlar için destek olursunuz.
neyin peşindesin bilmiyorum ama benı ıyı dınle şimdi mesaj gönderceğin num yaz bir boşluk bırak mesajını yaz 4688 e gönder mesajın gızlı bı sekılde gıder tamam
Kesinlikle yapmayın 4688 e atilan mesajlar pop tv diye bir yere gidiyor ve hattiniza 9.8 Tl ucret yansıyor dolandiriciliktan baska bir şey değil ben dolandirildim miracles06 tarafından sizde dolandirilmayin
Tek kullanımlık bir numara satın almadığınız sürece özel numaradan kısa mesaj göndermek zor olabilir. Ayrıca, anonim kısa mesaj göndermek için Anonsms aracını da kullanabilirsiniz.
En İyi Cevaplar