Merhaba arkadaşlar.
Harcama yapmak için bir kredi kartı bulunduruyorum. Alışveriş yaparken falan kullanıyor ve kesim tarihinden bir gün sonra, tüm borcu yatırıyorum. Asgari falan yatırdığım olmuyor. Bu ay tüm borcu yatırdıktan sonra, kartıma yurtiçi ve yurtdışı nakit avans işlem kısıtı kondu. Müşteri hizmetleri ve müşteri temsilcim ile görüştükten sonra, ''Güvenlik amaçlı konulmuş.'' yanıtını aldım. Yani kart benim elimde mi öğrenmek için'MİŞ.
İki kez müşteri temsilcim ile görüştüm ve dilekçe gönderildi. Buna rağmen hala nakit avans işlemine açılmadı. Güvenlik için kısıt konduysa, e-ticaret alışverişe ve pos makinesi üzerinden alışverişe neden açık anlayamıyorum. Sizce bu kart tekrar işleme açılır mı? Açılması için başka bir yol izlemeli miyim? Yardımınızı ve fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
İşlem kısıtı konulalı bugün 6 gün oldu.
Kart, Ziraat Maximum kredi kartı.
Harcama yapmak için bir kredi kartı bulunduruyorum. Alışveriş yaparken falan kullanıyor ve kesim tarihinden bir gün sonra, tüm borcu yatırıyorum. Asgari falan yatırdığım olmuyor. Bu ay tüm borcu yatırdıktan sonra, kartıma yurtiçi ve yurtdışı nakit avans işlem kısıtı kondu. Müşteri hizmetleri ve müşteri temsilcim ile görüştükten sonra, ''Güvenlik amaçlı konulmuş.'' yanıtını aldım. Yani kart benim elimde mi öğrenmek için'MİŞ.
İki kez müşteri temsilcim ile görüştüm ve dilekçe gönderildi. Buna rağmen hala nakit avans işlemine açılmadı. Güvenlik için kısıt konduysa, e-ticaret alışverişe ve pos makinesi üzerinden alışverişe neden açık anlayamıyorum. Sizce bu kart tekrar işleme açılır mı? Açılması için başka bir yol izlemeli miyim? Yardımınızı ve fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
İşlem kısıtı konulalı bugün 6 gün oldu.
Kart, Ziraat Maximum kredi kartı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gec odeme mi
Aksine kesim tarihinin olduğu gün ödeme yapıyorum. Günü gününe hemen.
Gelir durumun
Gayet iyi. Maaşım da nakit kısıtı koyulması için yetersiz değil.