Hepsi. Hepsi. Hepsi. :-) Bence bu adam Türkiye'nin erkek ekran yüzleri arasında, bakışları en çekici olan kişi.
1
2
3
4
5
6
7
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1 numaralı fotoğrafa oy verdim, diğerlerinde sıradan bakıyor. Adam normalde senin de söylediğin gibi, çok seksi bakıyor, insanı bakışlarıyla baştan çıkarıyor ama sen nispeten kötü fotoğraflarını seçmişsin.😉
3. fotoğraftaki bakışları daha seksi, o pozda çok hoyrat bir havası var.
Bu yakışıklıysa ki vucuduna fiziğine bişi demiyorum ama tip olarak yakışıklıysa ben kenan dan kıvançtan bradd pitten daha yakışıklı adriana lima angelina jolie ve margot robbie karışımından daha güzelim
Adam Kıvanç'tan da Brad'den de daha yakışıklı;komplekse girip gülünç iddialarda bulunmanın alemi yok. :-)
Arada sırada kafanı kumdan çıkar derin derin ciğerlerini yaka yaka nefes al beynine oksijen gitsin.
Sana bir ayna tutayım da söylediğin doğru adresi bulsun. :-)
Senin IQ da da sıkıntı var ama uzatmıcam sensin sen yaşa helal yürüü kraall 👏👏👏
Uzatma zaten, sivri zekan törpülenirse küresel felaket yaşanır.
Şak şak şak 👏👏👏 helaall yürüü ağsın paşasın kralsın
Aferin, böyle yola gel.
Ooo ne diyosun ya ciddi misin tamam tamam kral sensin sen yaktın romayı taam tamam İstanbul'da senin şak şak şak 👏👏👏
Devam devam, gururum okşanıyor.
Akıl hastanesinde böyle yapıyorlar ruh hastalarının gururları okşanır kibirlenip uslu dururlar
Bir şey dikkatimden kaçmış. Kenan demişsin. Umarım İmirzalıoğlu'nu kast etmemişsindir çünkü adam düpedüz çirkin. Eğer ondan yakışıklı diye bahsediyorsan akıl sağlığından endişe duyarım. Evet Kenan karizmatik hatta seksi ama asla yakışıklı değil.
İyi biliyor olman hiç şaşırtıcı değil. :-)
Im a doctor
Eminim öyledir. O değil de eziklik kompleksi ve tutarsızlığın kombinasyonu çok sakil bir manzara oluşturuyor. Daha birkaç dakika önce uğraşmaya değer bulmadığından dem vuruyordun ama bakıyorum bağımlılık yaptım, yazmadan duramıyorsun. Neyse kendi gölgenle kavga etmenden iyidir, bu da ciddi bir iyileşme belirtisi. Bir nevi kamu hizmetinde bulunuyorum, aşağılık kompleksinden kaynaklı stresinden arınmana yardımcı oluyorum. Egonu tatmin için sataşıp durman başka anlam ifade etmese gerek.
Peki ben sana herkesin bildiği fakat inatla kamufle ettiği bir gerçeği söyleyeyim mi? Hadi söyleyivereyim, şanslı günündesin. :-) Sen gezegenin gördüğü en seksi, en yakışıklı ve en karizmatik erkeksin. Hayatı zirveden izlemek bazen başını döndürüyor, insanlara şuursuzca saldırıyorsun. Merak etme herkes özünde iyi biri olduğunun, seni histeri nöbetlerine sokanın karşı konulmaz caziben olduğunun farkında. :-)
Ben kendim için dememiştim bunu algılaman lazımdı. İroni yaptım orada. Yinede dedim ki çocuğun fiziği iyi ama bundan yakışıklı bir kaç milyon erkek var
Neyse onu bunu bırak şimdi. Furkan Palalı'ya onunla ilgili negatif tutumunu çıtlattım, biraz bozuldu ve teklifte bulundu. Benim bir sahlebimi içsin, fikri değişir dedi. Ne dersin? Madem fiziğinin sağlam olduğu gerçeğini de teslim ediyorsun, bir dene derim. :D Ateşini söndürsün, belki patolojik tavırlarından kurtulur iç huzuru bulursun.
Cevap
4Cevap
Oyunculuk olarak sifir sıfır
Evet oyunculuğu çok zayıf, çekici fiziksel görünümünün ekmeğini yiyenlerden. :-)
Aynen
Kesinlikle ilk fotoğrafta.
Çünkü onda bir akrep burcu.
#MyScorpion❤️
adam yakışıklı yav
Ben 3 numara dedim.
Alakası yok
Hiçbirinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar