Aile tarafından herkesin varken neden benim minnacık açıklayın şunu bana yaşım küçük falan değil neden böyle çok minnnak resimdeki kadın gibi vücudum Çok ciddiyim çocuk gibi duruyorum bu yüzden yardım eder misiniz
iri göğüsler her zamam güzel olmaz vücüt yapınızla orantılı bir durum. Sakın büyütmeyi düşünmeyin çünkü vucut metabolizmanızı bozarsınız. Sağlık sorunu yaşama ihtimaliniz var. Bıçak altına yatacaksınız bu kolay bir durum değil. Bence resimdeki gibiyseniz bence kötü değil bilakist mükemmel. Hoş görünüyor. Göğüsler genelde anne olduktan sonra büyüyor süt dolduğu için. Anne olmadan önce ne kadar küçük olursa o kadar iyi çünkü emzirme bittikten sonra spor yaparsanız büyük ve dik göğüse sahip olursunuz
Memenin çocuk emzirmekten başka bir görevi mi var? Neden bu takıntı? Küçük olunca çocuk aç mı kalacak? Ya da erkekler daha mı az seksi bulacak diyeyim?
Canım kıyafeti iyi taşımaz iri göğüs 75 B ideal , mankenlerin hep küçük ayrıca dikkat et bak Victoria secret demiyorum kıyafet mankenleri sıfır beden oluyolar
Modların küçük memelere ayrı bir zaafı var heralde. Soru biçimde değil ancak popüler bile olmuş. Hey gidi hey...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kurda sormuşlar senin ensen neden bukadat kalın diye kurda demişki kavamın kalın olmadından iyidir simdi kardes bos ver kafanın kalın olmasindan iyidir melrn kucuk olsun
Soran vatandaş yaşın kaç bilmiyorum ama yaşın büyükse ve çok büyümediyse tek çözüm silikon diye biliyorum pembeler daha iyi bilir tabi ki ama erkek olarak soracak olursan pek takmazdım
Eerkek arkadasn dalgami geciyor 😠 en sevmedigim sey bnmkide kucuk ama erkek arkadasm simdi esim oldu hic birsey demedi ben kucuk diye taknti yaptkca onun hosuna gitti gidiyor beni onun icin sevmiyor aonucta yapabilecegim birseyde yok mecbur bole kabullencek.
En İyi Cevaplar