Ya bizim buralar da kızlar altına çok düşkün yani hep diyorlar evlenirken şunu isterim bunu isterim şu bu ama benim hiç hevesim yok ya çok mu monoton bir insanın benim için bir tek taş yüzük olsa yeter 😋😂😂
Yatırım aracı olarak belki ama hiç sevmem aksesuar olarak. Babaaanemden kalma kupeler var. Sadece onları takıyorum hatırası olduğu icin. Bence gereksiz
Bende daha önce çok altın takıyordum aslında ilk evlendiğim zamanlarda damat tarafı bana kelepçe iletmişti https://www.outletkuyumcu.com/uc-sira-kaburgali-kalemli-kelepce-8-ayar-altin-12-15-gram bunun aynısından ama daha hafifti sonrasında eşim araba alıcak diye satmak zorunda kaldık. Sonra her 2-3 ayda bir en azından çeyrek altın yapalım dedik onu da bu altın artışı vs. durumlardan tam yapamadık. Sonrasında sonrasında da ayrıldığımız için bu muhabbetler tamamen kapandı. Bunu anlatmışken bir bilgi de vereyim kızlara 8 ayar kelepçede kararma olur diyorlardı normalde ama en ufak kararma da olmadı bilginiz olsun altın bu kadar yüksekken en azından sizin için de almak için fikir olabilir.
kötü gün için kenara ayrılan ama artık bu neneden gördüğümüz kısmı daha bilgili insanlarla destekleyerek değerlendirmek istiyorum. Yatırım konusunda aracı şirketlere ilişkin bilgisi olan var mı Amarkets çıkıyor forumda karşıma sıklıkla.
altın bir şeyler takmayı hiiiç sevmezdim çok geleneksel gelirdi artık gelecekteki kayınvalidem korksun yatırım manyağı gelini onlarca bilezik isteyecek :DDD
En İyi Cevaplar