O kadar test çözdüğüm ve genellikle doğru çözmeme rağmen neden deneme sınavlarını batırdığımı anlayamıyorum!

bu sene ygs sınavına gireceğim... ya ben o kadar test çözüyorum günde 200 soruyu bulabiliyor, çoğunlukla da test başına en fazla 3 yanlış oluyor ama deneme sınavına girince herşey alt üst oluyor! 2 defa deneme sınavına girdim konular bildiğim konulardır heyecan stres de yapmıyorum süre sıkıntım da yok gayet hızlıyımdır! o tarz soruları da önceden çözdüm. ama o kadar yanlışım çıkıyor ki anlatamıyorum! 300 puanı zor buluyor o derece. ben gerçekten anlamıyorum neden böyle oluyor? neden konuları bilirken daha önceden bu tarz soruları çözerken sorun olmuyor da da deneme sınavlarında bu kadar batıyorum! o kadar çalışıyorum kendimi paralıyorum bu çalışma en az 400 puanlık ya! ben anlamıyorum neden böyle ya neden! çok korkuyorum çalıştıklarım boşa gidecek diye ya gerçek sınavda da böyle yaparsam zaten sınava 4 ay kaldı mı ne.. yardım edin çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
artık ciddi ciddi çalışmayı bıraksam mı diyorum bir işe yaramıyor nasılsa...
O kadar test çözdüğüm ve genellikle doğru çözmeme rağmen neden deneme sınavlarını batırdığımı anlayamıyorum!