Lutfen yargilamayin her insan hata yapabilir.2 yillik iliskimdi cok seviyorduk beninle yatti ortada birakcakti bir hocayla isleme basladim ucreyi sonra tutunca veriyorsun deyincede o an icin bos bulundum yaptirdim tuttu geldi o kadar nefret eden adam. ama ben ruyamda hep kabir ölüm fafan goruyorum :( kafayi yicem cok pismanim imansiz mi gidicem bos bulundum yaptim. Allah rizasi icin yardim edin
Cevabın nedir?
Kendine aşık etme ve bağlama büyüsü yaptırmışsın, cin musallatların bayan erkek karışık yarın birgün baş ağrılarından duramazsın.
Eşinede aşık etme ve bağlama büyüleri yaptırmışsın, eşinin üzerindeki cin musallatlarıda erkek yarın bir gün senden ve tüm bayanlardan nefret eder geçinemezsin.
Büyü çözümü kolay bir iş değildir, büyüyü yaparlar ama çözemezler, çözseler bile, çözülen büyüler büyü yaptıran kişiye gider, yapılanla yapan aynı ortamdaysa büyü çözülürken büyü yapan kişiyi cin çarpmış gibi Allah korusun felç eder, gerçek büyü çözüldüğü zaman evliliğinizin bu şekilde sonu olmaz, büyü çözüldüğü zamanda eşiniz normale döneceği için sizi zaten boşar, iki ucu boklu değnek, işinin ehli birileri ancak bu işin içinden çıkabilir, büyü yapmak kolaydır ama çözümü, öyle kolay değil, Allah ıslah etsin seni.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTek ve hak olan yolu tövbe ve istigfardir bilindiği gibi buyu yapmak büyük günahlardan dır tıpkı zina gibi Yüce ALLAH her turlu tovbeyi kabul eder Şirk koşma dışında içinde sen günahkar sin summe hasa Allah affetmez diyen sese aldanma şüphe yokki o kovulmuş şeytandan başkası değil yıl kotu düşüncelerini don Seni yaradana seni aşması affedemez kurtaramaz Allah azze ve celle Dışında selametle
30 Yorumla
+1 yılYatmasaydın güzel kardeşim, zorla mı yaptı? Hayır, öyleyse aklını başına toplasaydın her yatan senle evlenecek değil ya, evlililer birbirlerine nasıl ihanet ediyorlar görmüyor musun? Neyine güvendin acaba? Hem kendi başını yaktın hem de çocuğun böyle işler sakat şeyler git bozdur büyüyü dua et musallat falan olmasınlar.
20 Yorumla
+1 yılBazen ben de dusunuyorum, gideyim yaptirayim, bir seyler gomup heyecan yasayayim tipis tipis gelsin istedigim bana. Ama sonra diyorum ki istemiyorsa zorla ne gelecek ezik miyim ben.. sen hic ezik hissetmiyor musun? Kendi gelmek istemedi, sevmedi seni falan diye.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
30Cevap
3 günlük dünya'da nefasâni isteklerinize esir olup, ahiretinizi yakma çabası neyin bencilliğidir. zâten hayırlı ise bi şekilde size dönüp gelecektir. büyücülük islamın lanetlediği bir iştir. şifa için olanlar hariç. nazar, baş ağrısı vs. vs. hatanın neresinden dönerseniz kardır. aynı hoca ile iletişime geçirn yaptığını bozabiliyorsa bozsun. ve tövbe edin.
10 YorumlaBüyü yaptırıpta kim fayda görmüşki böyle bir saçmalığa gercekten inanıyormusunuz burada insanların umuduyla din ile kandırarak oynuyorlar neymıs dua yazıyorlar açın kitaptan siz yazın büyü Allah bıze haram kılmısken nasıl rabbimin haram kıldıgından fayda beklersiniz ki türlü türlü medyumlara zamanında dolandırıldım medyum Süleyman medyum burak sabiha hoca ama onlara kızmıyorum demekki bana müstehakmıs demek ben bunu haketmişim Allaha ortak kosarak paranızı çöpe atmayın Nazlı elif adında bioenerji uzmanından destek aldım 4. leventte ofisi büyüymüş cadıymıs köpek gibi yaparımmıs kadın spiritüel alanında en uzman kişi medyumlar gibi iki üc bin istemiyorum kapalı olan çakralarımızı acıyor sadece ask degıl birini döndürmek degıl maddi manevi rızık her yönden hayatım yoluna girdi sevdigim adam geri döndü iş bulamıyordum işe girdim cevremde sevilmeye basladım mucizeleri yaşadım 0533 086 5768
02 Yorumla
İkizler+1 yılNazlı elif e nasıl ulaşırım İnternete bulabilir iyim
Yengeç6 ayNumarasını atabilir misin işe yarıyor mu
+1 yıl
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,
2- Yarattığı şeylerin şerrinden,
3- Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,
4- o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden
5- ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"00 Yorumla
+1 yılAllah geri dönenleri kabul eder pişmansan allahın lutfü büyüktür affeder sürekli tövbe et birdahada yapma.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİslamiyette en büyük günahlardan biridir, büyü yapmak ya da yaptırmak. Cennet yüzü göremeyeceği söylenir yapanların.
Baktım yorumlara, özellikle bayan yorumlarına. Hepside hangi hoca bende yaptırıcam gibi yazmıs. Arkadaşlar afedersiniz ama MAL mısınız?
Bu kadar kolaymı cenneti silmek?00 Yorumla
+1 yılparaya ihtiyacı olan büyücünün kendine bile hayrı olmaz İstanbul'da ve anadoluda 4 tane gerçekten bu işi parasız yapan 4 tane adam biliyorum onlara gidin
015 Yorumla
Kova+1 yılkim bunlar benimle paylaşır mısın rica etsem gerçekten ihitiyacımız var
İkizler+1 yılLütfen bana mesaj atar mısınız çok zor durumdayım
Aslan+1 yılmesaaaj atın bana da lütfen
Oğlak+1 yılBilgi verir msin lütfen
Oğlak+1 yıl
İkizler+1 yılNumarasini atarmisin
Aslan1 yılMesaj atar mısın
Boğa11 ay@Meryy25 bana da yardımcı olur musunuz
Oğlak7 ay@Abdcefgggv bana yazar mısın
Bir yanlış düzeltelim, bir kete hoca olan büyü yapmaz. Büyücüye gittim diyeceksiniz.
Tekrar o şerefsiz büyücüye gidin bozdurun, tövbe edin ve birdaha yaptırmayın.00 Yorumla
+1 yılNamus daha önemli
Bence en doğrusunu yapmışsın mıtluysan o mutluysa sorun yok41 Yorumla
+1 yılOndan diye yazan adam yanlış yazdığı için sizde ondan bunları yaşıyorsunuz...
Üstünüzde ağırlık ve yorgunluk hissi de vardır.01 Yorumla
Kova+1 yılBende yaptırmıştım tutmadı ama pişmanım zaten kendimi kötü hissediyorum yaptırmadan önce zaten kabus görüyordum yapınca arttı şu an geçti ama kendimi kötü hissediyorum büyü gerçekten var mı bende
Allah rızası için şu hocanın iletişim bilgilerini ver çok zor durumdayım eşimle tartıştık annesinin evine gitti onu çok seviyorum çok pişmanım intiharın eşiğine geldim lütfen hocanın iletişim bilgilerini benimle paylaş.
23 Yorumla
Kova+1 yılBulabildiyseniz bana da yazarmısınızz
Koç+1 yıl@theworthuse bulabildinizmi?
Boğa11 ay@büşra_yldym buldunuz mu
+1 yılMüslüm gürzesin bir sözü var son pişmanlık neye yarar.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 702 cevap paylaştı. Cezasi belli acik acik denilmis
Buyuk gunahlardan biri bu bir de00 YorumlaAllah akil fikir versin. Bozan hocalar var git bir tanesine.
00 YorumlaMerhaba Allah rızası için bu gerçek mi? Kim bu hoca bende yaptırmak istiyorum ama kimseye güvenemiyorum. Ne olur bana yardım edin iletişim bilgileri nedir adı ne nerede bu hoca lütfrn bilgi verin Allah için.
15 Yorumla
İkizler+1 yılBuldunmu banada atarmisin hocanin numarasını
+1 yılkime yaptırdın? nasıl oldu?_ bana bir ulasabilir misin?
03 Yorumla
Oğlak+1 yılbu hoca hangi ilde hangi ilçede.. sen bilgisini vermk istemiyorsan. biz ulaşalım.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSize bir şey sormak istiyorum bu hocayla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
129 Yorumla
Soran+1 yılYazdim
Oğlak+1 yılBende bir sey sormak istiyorum size
Cevap sahibi+1 yıl@Isimsiz123321 banami
Balık+1 yıl@Isimsiz123321 bana yazaarmısn sana yazılmıyo
Oğlak+1 yıl@çiğdem21 bende yazamiyorum sana :(
Oğlak+1 yılbanada yardimci olurmusun?
Balık+1 yıl@Isimsiz123321 mesaj gönderme ayarını degıstır herkese yap
Oğlak+1 yıl@çiğdem21 tamam yaptim simdi
Balık+1 yıl@Isimsiz123321 sen bana yaz sana olmuyor hala
Oğlak+1 yıl@Isimsiz123321 yardımcı oluır musun bana yalvarırım deliricem artık konuşma imkanımız vafr mı
İkizler+1 yıl@Isimsiz123321 buldunuz mu birini?
İkizler+1 yıl@Isimsiz123321 ulaştınız mı birine?
Yengeç+1 yılkime yaptırdınız acaba?
İkizler+1 yılLütfen bana da yazar msınız özelden
Kova+1 yılHocanın numarasını alabilir miyim lütfen yardım et
Başak+1 yılBana yazar mısın
Başak+1 yılBana yazar mısın kardeşim
Koç+1 yıl@Mavikediş nerde yaptırdınız lütfen yanıt verir misiniz 🙏🏽
Aslan1 yılBana da yazın
Koç1 yıl@Mavikediş bana özelden yazabilir misin
Boğa11 ayKim lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılen iyi Rabıta büyüsüyle bağlayan yüzde milyon giden kişiyi dönderebilen cinci hoca türkiyede tek bir hoca var ve kesinlikle kişiye zarar vermiyor korumaya alıyor
09 Yorumla
Yengeç+1 yılkimdir?
Kova+1 yılKim o hoca
Oğlak+1 yılKim bilgi verir misiniz
Kova+1 yıl@Onaaşıkben bana mesaj atabilir misiniz
Başak+1 yıl@theworthuse bana da yardımcı olurmusuz çok zor durumdayım
İkizler+1 yılBana numarasını atarmisin hocanin
+1 yılBende baglama yaptirdim vicdanim cok rahat yobazsan bole dusunursun
024 Yorumla
Soran+1 yılSiz kime yaptırdınız tuttumu
Akrep+1 yılBuyu zaten var onemli olan isinin ehline yaptirmak tutmucak buyu ve insan yok dunyada
Soran+1 yılHklısınız siz hangi hocayla çalıstınız özleden yazabilirmiyim
Soran+1 yılAynı hocamı acaba
Akrep+1 yılBeninki hoca degil medyum
Oğlak+1 yılkimseye ulaşabildin mi?
Oğlak+1 yılKime yaptırdınız lütfen özelden yazabilir misiniz çok dolandırıldım ben çok zor durumdayım lütfen
Oğlak+1 yılHer yaptirdim yazana inanmayin arkadaslar lutfen..
Oğlak+1 yıl@KerimDervis doğru söylüyorsun bir ihtimal işte
Oğlak+1 yıl@KerimDervis sizin bir fikriniz var mı bu konularla ilgili
Oğlak+1 yılTemmuz ayindan beri.. yani 6 aydir ariyorum daha gercekten bu isi yapana veya yaptirana denk gelmedim.
Kesinlikle ve kesinlikle internette vs kimi goruyorsan dolandirici. Burada su var bu var diyenler de tamamen reklam amacli acilan hesaplar.
Oğlak+1 yıl@KerimDervis ya vardır da nasıl ulaşacağız onlara
Oğlak+1 yılBu sekilde ulasamadigimiz kesin.. her yapiyorum diyene de inanma
Oğlak+1 yıl@KerimDervis özelden konuşabilir miyiz
Oğlak+1 yılTakip edersen eger.
Oğlak+1 yıl@KerimDervis ettim
Oğlak+1 yılZonguldaklı elif dolandırıcıdır sakın inanmayın
Yengeç+1 yıl@Expertopatronus merhaba siz birini bulabildiniz mi yardımcı olabilir misiniz lütfen? cok çaresizim bende..
Kova+1 yılBen yaptırmıştım tutmadı sadece 1 kere yazdı görüşmek istedi ama çocuk sonra aynıydı hani aşkımdan ölmedi veya seviyom demedi
Koç+1 yılCevap verirmişsiniz nerde yaptırınız söylermisiniz
+1 yılMerhaba. Gördügüm kadariyla baya bir kac sene önce yazmissiniz bu basligi. Bir neticeye vardinizmi? Ruyalar hala devammi ediyor? Yardimci olursaniz sevinirim..
Selamlar00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Büyüyü bozdurma yollarını araştır ve tövbe et belki kabul olur tovben
00 YorumlaBüyüyü bozdur geri al yani sonra tövbe pişman ol bir daha yapma
00 YorumlaLütfen yardım et bana 2 aylık hamileyim ortada kaldım kim olduğunu söyler misin günahı benim boynuma bebeğime acı babasız kalacak
03 Yorumla
Başak+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da mesaj atar misiniz hoca ile ilgili bisi sormak istiyorum lutfen
05 Yorumla
Koç1 yıl@Mavikediş sana mesaj atilmiyor bana yazarmisin lütfen
+1 yılKime yaptirdiniz bana yardimci olur musunuz lutfen
02 Yorumla
Soran+1 yılHocayyı söylemiyorum
Koç+1 yılBen de yaptırdım tuttu ama çok büyük günah @Isimsiz123321
bende ılım sahıbı bırını arıyordum yardımcı olurmsunuz
07 Yorumla
Soran+1 yılCanim veremem hocayi vicdanen
Koç+1 yıl@Amineç bulabildinizmi hocayı?
bana da o hocayı söyle banada lazım sadece 1 tane kız aşık olsun, çok şey istemiyorum
034 Yorumla
Soran+1 yılYa yardimcinolmak isterdim aslinda hatta adam tutunca aliyor parayi diger dolandiicilar gbi degil ama vicdan azabi
Yay+1 yılsen sana seni sevmeyen kız aşık olsun diye yaptırcan tutarsa büyü para mı vereceksin? bence sahte hocadır. ben burda öğrenciyim bir kız arkadaşım kendini iğfal eden erkek arkadaşını geri dönderdi burda bulduğu bir hoca ile ama hoca 5 kuruş almadı. bence doğru olan paraya muhtaç olmayan hocaya yaptırmak gerekir
Boğa+1 yıl@Eskişehirlibiri o 4 adamdan biri eskişehirde kesin arkadaşın o adama gitmiştir
Kova+1 yılsizinle hocayı paylaştıysalar bana da söyler misiniz rica etsem acil bir durum sadece güvenilir olsun istiyorum lütfenn
Yengeç+1 yıl@Eskişehirlibiri merhaba lütfen banada kim olduğu ile ilgili bilgi verebilir misiniz? cok çaresizim aynı durumdayım
Yengeç+1 yıllütfen banada yardım edebilir misiniz? cok caresizim
Yengeç+1 yıl@dennisnick merhaba bilginiz var ise yardımcı olabilir misiniz lütfen? cok çaresizim bende..
İkizler+1 yılNolur bana yardım edin o adam kim nolur mesaj atın bende sizinle aynı durumdayım
Kova+1 yılBana söyler misiniz lütfen çok ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻 lütfen
Boğa1 yılBana da söyler misin
Koç1 yılLütfen bana da özelden dönüş sağlayın kurban olayım bugüne kadar çok dolandırıldım yardıma ihtiyacım var ne olur lütfen
Balık1 yıl@Eskişehirlibiri bir dönüş yapsan artık
Yengeç6 ayHocanın iletişim numarası var mı
+1 yılbüyüler işe yaramaz çocuğun döneceği varmış. mutlu mesut yaşayın
00 YorumlaBiz nasıl edelim kendin yapmışsın kendin çık işin içinden
00 Yorumla
1 yılKime yaptırdınız ne olur söyleyin çok zor durumdayım
00 Yorumla
1 yılBanada yardım eder misin bende arıyorum ama bulamıyorum lütfen
00 Yorumla
+1 yılAynı hocaya mi yaptırdık. Soru güncel değil ama cevaplarsan hocanın baş harfini verebilirim
02 Yorumla
Yengeç+1 yıl@Jansereeyy merhaba mesajlarınız kapalı bana yazar mısınız rica ederim ihtiyacım var büyücüye
Koç1 yılLütfen bana da söyleyin adını gerçekten çok zor durumdayım
Merhaba kime yaptırdığınızı söyleyebilir misiniz özelden?
00 YorumlaHoca kim ne kadar para verdin askim onuda söylesen bana olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski bir paylaşım ama yazılanları okudum. Yazmışlar ben tanıyorum biliyorum. Ama bir tane isim yok bir tane iletisim bilgisi yok. Herkes goy goy peşinde
00 YorumlaKime yaptırdınız lütfen banada bilgi verir misiniz çok ihtiyacım var
00 YorumlaYazan kişiye ulaşan kime yaptırdığını öğrenen var mı acaba
01 Yorumla
+1 yılLütfen bana da verir misin ismini acil benim durumum
01 YorumlaSeninle görüşmem gerek bana ulaşırmısın lutfen önemli bir konu
00 YorumlaYardım et bana sana nasıl ulaşabilirim acil dönüş yap
01 Yorumla
nerede kime yaptırdın
06 Yorumla
Soran+1 yılVeremem canm ksuura bkma
Koç1 yıl@Mavikediş ne olur yalvarıyorum bana dönüş yapın özelden
Yengeç6 ay@Mavikediş numarası ya da iletişim falan var mı bende yaptırmak istiyorum
+1 yılaynı hoca galiba bana yazar mısın bi bişey sorucam
01 Yorumla
Kova+1 yılbana mesaj atabilirmisin aciil lütfeenn
+1 yılbozdurabilirsin yaptırdığın kişiye
00 YorumlaAllah affetsin bizim yapacagimiz bisi yok.
00 YorumlaYaptigin gibi bozdur ve tobe et
01 Yorumla
Kova+1 yılNasıl bozdurulur
+1 yılBaşında ekmek kır aç doyur 👍😁
00 YorumlaHoca ise yaradı mı teli var mı
012 Yorumla
Soran+1 yılVar ama ben zaten kendi vicdan azabimdan kurtulamadum birde sana onererek dahada isin icine girmiyim canin
Soran+1 yılAnladim canim hoca gercekten cok iyi ve islem ucretinide tutunca aliyor dolandiricilar gbi onceden almiyor ama dedigim gbi hic bulasma bbce
Soran+1 yılAnldm
Soran+1 yıl@çiğdem21 bn ne diyom siz ne diyonuz
Oğlak+1 yılGünahı bana olsun yardımcı olur musun lütfen
İkizler+1 yıl@Expertopatronus bana ulaşır mısın
Yengeç6 ayVildan azabımızı boş ver sen söylermisin bize
Gizli Üye(25-29)1 ayHala aktif misin burada mısın lütfen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutluysan sorun yok ;)
Dert etme bu kadar.00 Yorumla
+1 yılHala bunlara inanan var mı
00 Yorumla
+1 yılülke de ne kadar aptal var ya
00 Yorumla
+1 yılHocaya git anlst pişmansın allah affedicidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyi tutuyon anlmdm hiv bisi
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyü
6 ayKime yaptırdınız
10 YorumlaBana ulaşırmısınız
00 Yorumla
+1 yılNerde yaptırdınız acaba
00 YorumlaBana ulasirmisiniz
00 Yorumla
+1 yılKolay büyü yapmasını bilen biri cidden var mı
00 Yorumla
+1 yılBana da hoca konusunda yardımcı olur musunuz?
00 Yorumla
+1 yıl@dennisnik bana ulaşır mısın lütfen
00 YorumlaKime yaptırdın bildi verirmisin
01 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?