AİLEM BENİ ZORLA EVLENDİRİCEK YARDIM EDİN?

Arkadaşlar bir mağazada moda danışmanlığı yapıyordum, onu orda tanıdım önemli bir müşteriydi neyse ondan önce bir sevgilim oldu, ilk aşkımdı ondan sonra da olmasın istiyordum, kimseye güvenmiyordum, tanışmak istemiş müdürümün arkadaşıymış müdürüm sordu anneme danıştım kimseye anlatmasın dşyede tembihledim, oda tanış dedi çünkü haddinden fazla zengindi ama Ben bişey hissetmiyordum aradan bir hafta geçti beni babasıyla tanıştırdı çocuk iş çok ciddiye bindi o sırada annemde bütün sülaleye babama anlatmış konuyu ben daha çocuğu tanımıyorum tam anlamıyla o sırada neyse işte iki ay doldu ben onu istemiyorum ve gerçekten İki aydır bana aldığı hediyekerin yaptığı sürprizlerin haddi hesabı yok buna rağmen sevemiyorum ve anneme en başından beri sevmediğimi söyledim sırf onun diline düşmemek için direndim ama bana en son eski sevgilisinin benden daha güzel olduğunu söyledi bende tokat attım arabadan inmeye çalıştım saçımı çekerek arabaya bindirdi ve bana tokat attı bu olaydan sonra onunla bir hayatı paylaşamayacağımı anladım ve bitirdim ama ailem babam çok baskı yapıyor babam hafta sonuna kadar vaktin var yoksa seni de onuda öldürürüm diyor anlamıuor şiddet uyguluyorlar rezil olduk diyorlar ben kötü bişey yapmadım dudağından bile öpmedim ailem çok baskı yapıyor zorla evlendiricekler çünkü çocuk zengin ama ben dayanamıyorum ne yapıcam nasıl ailemi ikni edicem yardım edin beni uykumdan tokat atarqk uyandırıyor babam
AİLEM BENİ ZORLA EVLENDİRİCEK YARDIM EDİN?