Diğer Viski Mi Jager Mi İçeyim? andersons Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kararsız kaldım, bir ara kafayı çekicem ama hangisini içsem bilemedim Jager iç Viski iç 2-3 bira iç, paraya kıyma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl gncl Viski Mi Jager Mi İçeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koy bı viski geliyorm kanka 😊 2 4 Yorumla andersons +1 yıl hangi marka olsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Chivas Regal😋 Yorumla andersons +1 yıl chivasın, tadı bana biraz tatlı geliyor ama senin için alırım ondan, yeterki senin gönlün hoş olsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canımsın 💙 Yorumla
Devilschild Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Su iç. 0 6 Yorumla andersons +1 yıl alkol olarak ne içeyim? Yorumla Devilschild +1 yıl Kolonya. Yorumla andersons +1 yıl kolonya içsem kör olurum manyağ mısın troll Yorumla Devilschild +1 yıl Etil alkol iç. Yorumla andersons +1 yıl tamam ya boş konuşmaa Yorumla Devilschild +1 yıl Tamam. Yorumla
En İyi Cevaplar