Hayır değil ki öyle olsaydı bile bu kimseyi ilgilendirmez emin ol sen üzüldükçe onlar böyle yapmaya konuşmaya devam edecekler ama sen onları umursamazsan üzülmedğini gösterirsen emin ol vazgeçecekler bu tür şeyleri bile kafamıza takarsak kafayı yeriz valla kurban olsunlar onlar senin burnuna :)
Allah herkesi güzel yaratmış benimde kulağımda problem var benimle de dalga geçiyorlar ama ben aldırış etmiyorum sadece gülüp geçiyorum sıkma canını hayat herzaman gülmeye değer seninle dalga geçen senin arkadaşın olamaz zaten bunu da söylemeden geçemiyorum sıkma canını sakın iyi geceler🙂
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekür ederim güzel sözlerin icin ❤️beni cok mutlu etin bende takmak istemiyorumda ama olmuyo
Rica ederim ne demek ben kendimden örnek veriyim benim tek kulağım yok ameliyatlarla kulak halini aldı bir kulağım ve hayatımda karşılaşmadığım sorulara boğdular beni küçüklen annen mi kopardı kulağını? Biri mi kesti kulağını? ben bu sorulara kulak assaydım kafayı yerdim heralde kafana takma tek diyebileceğim bu herşeyi kafana takarsan bu hayat çekilmez olur🙂
Burundan yana benim de pek şansım yok. Karadenizli olduğumdan sanırım. Senin ki çok da büyük durmuyor bence. Ağız yapısı da önemli. Orantısız durmuyor.
Gayet normal bence dalga geçenlere kulak asma o dalga geçenler her tarafın mükemmel olsa bile kusur bulurlar sana tavsiyem seninle dalga geçmeyen arkadaşlarınla zaman geçir seni seven veya beğenen bu halinle beğensin ☺️🙂👍
En İyi Cevaplar