Merak ediyorum, Trafikte acelesi olan var olmayan var, bir o kadar da sol tarafi bosuna isgal eden var. Ama bunlara ragmen akmayan trafikte maganda adini verdigimiz şahislar zart zurt araya girip cikabiliyorlar, merak ettigim kisim şu, bu kisiler fazla mi cesaretli, hic kaza mi yapmamislar da mi boyle soytarilar? ya da cok mu profesyoneller? Cevaplarinizi esirgemeyin ;)
Trafikte makas atabilmek profesyonel sürücü demek midir?
Makas atmanın profesyonellikle alakası yoktur. Profesyonel olan gereksiz hız yapmaz, nerede nasıl kullanması gerektiğini bilir ve kurallara uyar. Makas atma, pati çektirme, tozu dumana katma vs bunlar kişiliği oturmamış çoluk çocuk zekasında olanların işidir. Makas atıp hava yapmak isterken Mercedes in sol ve sağ tarafını parçalayanı gördüğümde içimin yağları erimişti. Yine dikiz aynasından birinin soluma ani geçiş yaptığını gördüğümde frene basmasam sağa makas atarken bana çarpacaktı.. Bunlar tamamen acemilik ve deli cesaretidir. Bir gün mutlaka kaza yapar ya arabaya ya da hem arabaya hem de canına zarar verirler...
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Makas atmak saygısızca araya girmek olmamalı bence. Makas atılacak yol da kendini o kadar belli ediyor ki yapmadan duramıyorum malesef. Yoldaki tüm araçların arasında güvenli takip mesafesi ve güvenli boşluk gördüğümde dayanamıyorum makasa giriyorum. Onun dışında her yolda makas atılır yollar benden sorulur havasında değilim kesinlikle, trafikte kurallara da ortalamanın çok üstünde uyuyorum (hız limiti hariç).
Bence hayır yaptığı tek şey kural ihlali yaparak çevresindekileri rahatsız etmek ve tehlikeye atmaktır kısaca artistlik başka bişey değildir profesyonellik onlardan uzak bir kavram
Soytarı ağır olur ölü gibi sürenler olduğu sürece İstanbul trafiği bitmez genelde bayanlarımız bir şeridi kapatıp 50 40 ile gittikleri için oluyor bu tür trafikller trafik olmasa zaten makas atmaya ihtiyaç duymayiz
En İyi Cevaplar