https://www.mailce.com/satanizm-satanist-bir-kizin-satanistlerin-arasinda-kaldigi-sureyi-anlatmasi.html
Yasadıkları kafa nasıl bir boşluk
Ve bu boşluk neden kedi kanı
😈😈😈

deccal ölüyü diriltebilir ancak taşa can veremez yani yaratma kabiliyeti yoktur söyle ki her döneme bir peygamber geldi hepsi her dönemdeki insanlara islamı anlattı diğer din mensupları peygamber efendimize buyü yapmayi basardi cunku zamaninda islamı secmis dedelerinden gelen islam ilmini biliyorlardı sadece zamanla din kitaplarinin kaybolması degistirilmesi gibi sebeplerle bir kısmını sahiplenebildiler onu farkli boyutlara tasiyip kötüye kullandilar şu an diger dim kitaplarına inanmasak bile saygimiz var çünkü bir tane bile olsa mantikli hakka uygun cümle var incil tevrat zebur da yalanlama lüksüne sahip degiliz satanistleri ise asla anlamak icin ugrasmadim beynimi bulandirmak istemedim Allah islah etsin diyelim
Deccal şeytana hızmet ettiği için ve ımtıhan vesılesı olacagı için Allah tum seytan ları onjn emrıne verecek.
Ilızyon hıpnoz yeteneği olacak hanı su tek goz muhabbetı varya.
Şimdilik bu işi teknolojı ıle yürütuyır ama asıl ortaya cıktıgında çok müslüman kafır olarak ya sabah ya aksam edıcek
Onun yaratması yoktur.
Sahte cennet ve cwhenenmi vardır.
Hanı sh yapay deprem yapan neydı o? Amerıkanın harppp onun gıbi.
Sahte cehennem orneği mesala.
Yaratması yoktur.
Seytanlar emrınde olacak ve o aeytanların cogu insan kılıgınsa olacak ve ınsanlara hayal gostererwk sankk olmayan seyı olmus gıbı mealaa bşr ölüyü canlandırma vs
Adli dengeleri yerinde olmadığı için yaptıkları hiç birşeyin bir nedeni olduğunu sanmıyorum.
Onlar kediyi çok seven ve onu kutsal kabul ediyorlar onun için kediyi kesip şeytana kurban ediyorlar çünkü onlar şeytana tapiyorlar kanini da yere dökülmesi diye iciyorlar sonra da cinsel iliskiye giriyorlar oda ayinlariymiş aşağılık yaratıklar
İslamı bılgım küçüklükten beridir hep dıkkatımı cektı arastırma okuma.
Kıtap fazla okumadım ıkı uc belkı ya da fazla hatırlamıyorum
Ama bşr kavıt parcası olsun ya da gaxete bjr kose ya da takvım yapragı mutlaka okurdum takıntı değik de boyle sey... öğrenmem lazım ve aktarmam lazım hevesı vardı eskiden..:-)
Ben bu tür insanları sapık arsız ve hayasız olarak görüyorum Yüce Allah ın verdiği aklı kullanmaktan aciz kişiler.
Cevap
20Cevap
Satanizmde kedi kurban etmek yoktur. Türkiyede ki gerizekalilarin uydurduğu bir sacmaliktir. Satanizmde tavşan ya da horoz kanı kullanilir. Eğer ritüel yapilacaksa tavşan. Sunak yapilacaksa insan kani ve horoz kani.
Ya kendi kanları ya da ritüele seçilen kişinin kanı yani öldürmek kısmı yok
Hayır bazı ritüellerde Lucifera hizmet amaçlı kendilerini öne atarlar
Kendisidir yanı ışığı getiren demek
Bak aslında sorun burda başlıyor. Satanizm aslında bir din anlayışı değildir. Bir felsefe bir yaşam tarzıdır. Onlar şeytana tapmazlar şeytanın Tanrı tarafından haksızlığa uğradığını ve adem ile havva yüzünden kendisinin küçük düşürüldüğünü savunurlar :)
Dinle kitapla bir alakaları yoktur. Kimseye de zararı yoktur. Satanist insanlar emin olun ki çoğu çok üst düzey yöneticiler ya da iş adamlarıdır. Yani çapulcu kimse değildir
Olmaz bu taraflı bır yorum oldu.
Dinle alakası olmuyorsa haksızlıga ugradı dıye seytanı savunma yapmak yanı bu düşünce.
Zararı olmamıs sekıllerı ınsan dogramaksa ılerısını düşünemıorum😂😂
Yanı bı cesıt heves.
Ama bu ayınlerın cogu beklenılen bır seyın gelmesı için galıba dua gıbı
Demek istediğim bir inanç sistemi değil bunların ki. Sadece felsefe biraz garip bir felsefe
İnek koyun keci cok pahali, kedi cok ve ucuz sanirim ondandir...
nerlerdesin sen, guzel sorulara hasret kaldik 😇😇
Sevdin mi yerdin mi anlamadim 😇😇
Yaptıkları canilik ve vahşilik tamamen. Ben de anlamıyorum nasıl bir kafa.
Evet net. Yoldan sapmak diye buna denir.
Amin cümlemizin. Akıl değil vicdan ve mantık yok bence.
Yani doğada ulaşması en kolay ve tehlikesiz canlı olduğu için olabilir.
Yahu keçi alacak paraları olsa musluman olup kurban keserdi adamlar :)
Bu muhtemelen müslümanlar neden koyun kesiyorla eşdeğer bir soru 😂
satanistler kedi kesmez diye biliyorum.. laveyan satanizm, bu işin püf noktasıdır... kedi kesenler satanist değildir ayrıca...
Kedi ve keçi nedense onların inanışında kutsal. Kısmen bizim koyun kuzu dana keserek ibadetimiz gibi
.
Bizim normal diye tanımladığımız insanlara göre;
Eğimlerinin kendilerinde bir işe yaramamış olmasından
Ya da eğitimsiz olmalarından.
.
Peygamber efendimizin sevdiği eliyle okşadığı bir hayvan olduğu için olabilir mi acaba.
Uykusuz boş ver bunları Güzel şeyler düşün😇😇😇
Hala 90 larin efsane kafasi..
Beyinsiz ve sereffsizz olduklari icin
Geri kafalı oldukları için Hanımefendi
sıçan oldukları için
Yani müslümanlıkla kıyaslanamaz bıle kurbanları
Ikıncısı onlarda sınır yok.
Ruhlarını şeytan a satanlar Allahın lanetı içinde bır gun yanarlar.
Seytan bıle bunlardan yuz çevirecek bır gun.
Ama bu gece bır sey dıkkatımı cektı
Insanlar ı fıtneye sokan ve uzerınde anlasamadıkları bır... ı bıle bır satanıst savunabılıyor.
Seytan kime karsı ise o haktır
Kimi sever ise o batıldır.
Korudukları vw savundukları cogu sey bana bunu anımsattı.
Garibim kediler
Adı üstünde satanist işte
nankörlük bunu gerektirir galiba :D
Ilginç bir gece fantazisi
Mal onlar
Onun bir üstü keçi
Saçmaladıkları için
En İyi Cevaplar