Arkadaşlar eşim tefeciye bulaşmıştı ödeme yapamadı 24 saattir ortalıkta yok. Tefecinin yanında değil oda arıyor bizde.. sorum şu ki, birazdan polise gidip herseyi anlatacağım, eşimin telefonu açık telefon sinyaline bakarlar mi? Hangi durumlarda bakiyolar? Bide eşimin elinde eski tuşlu telefonlardan vardı o telefondan yer tespiti yapılması mümkün mü?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
kişinin hayati tehlikesi olması düşünüldüğü hallerde bakarlar siz müracaatınızı vakit kaybetmeden yapın en az 24 saattir ortada olmaması lazım arama yapıla bilmesi için sinyal bulma cep tlf özelliği ile alakalı değildir açıksa en azından batarya takılıysa tlf bulunduğu yeri bulurlar
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben polise gitmeden 24 saat bekledim polis de bir 24 saat daha mı bekleyecek anlamadım?
Evet eşimin can sağlığından şüphem var benim.. Çünkü hiç kayıtsız kalmayacağı tarzdan mesajlar çektim hic bir şekilde dönüş sağlamadı. - +1 yıl
onu demek istemedim polis ilk size 24 saat geçmesi lazım diyecektir bu süre çoktan geçmiş daha fazla geç kalmadan müraacat edin
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mümkün biz bir ara eski bir telefon aldık kaç yıl önce polis kapıya kadar geldi telefonu aldı
00 Yorumla
- +1 yıl
Yaparlar
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
Diğer konusunda 793 cevap paylaştı. Sinyal çok uzun iş savcılık kararı lazım ayrıca kayıp ihbarında bulunun
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
eşini polis bulursa korumaz ki. serbest bırakır. bırakırsa da tefeci kocanı öldürür. vence hiç bulunmasın daha iyi
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Tefeciyle olan problemi ailesi çözdü ama eşim kayıp olduğu için bilmiyor. Can sağlığından bile emin değilim başına ne gelirse gelsin, peşinde kim olursa olsun, nerde olursa olsun beni asla habersiz bırakmadı şimdiye kadar. Öyle mesajlar attım ki cevapsız kalması imkansızdı.
- Cevap sahibi+1 yıl
başına bişey gelmiştir diye düşünmekte haklısın. polis buluyor telefondan hatta tel kapalıysa bile bulunuyor diye biliyorum.
- Soran+1 yıl
Insallah ciddiye alıp bakarlar..
- +1 yıl
Tefeci olup olmaması çok önemli değil kayıp ilanı verirsen telefonu açıksa sinyalden yer tespiti yaparlar.
00 Yorumla - +1 yıl
Cinayet, hırsızlık, adam kaçırma , gibi ağır cezalarda
02 Yorumla- Soran
Adam kacirmadan suphe ederek gidicem
- +1 yıl
Dinlerler
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
terör örgütü meselelerinde bakıyorlar diye biliyorum ama sen yinede polise git
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Bakmalarina ikna etmek için ne diyebilirim
- Cevap sahibi+1 yıl
olayları olduğu gibi baştan itaberen anlatırsan yardımcı olurlar
- Soran+1 yıl
Tamam Teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
önemli değil bir an önce git ama polise
- +1 yıl
sinyal pat diye adamın yerını gostermez
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl oluyor
- +1 yıl
1 kılometrelık alanı kapsıyor.. oralarda arama yapılıyor
- Soran+1 yıl
Daha neler :) öyle olmadığını biliyorum
- +1 yıl
sen ne sanıyosun
10 katlı binada ki birine sinyalden baktıgında
aha bu adam 6 ıncı katta sağdaki yatak odasında cevabımı verıyo makıne
Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Dizi durumlarında aylin bakar yok öyle bişey
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Yapilir. Kayip bildiriminde bulunacaksiniz.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet ama ciddiye alıp telf sinyaline bakarlar mi acaba
- Cevap sahibi+1 yıl
Evet. Ayrintila anlatin.
- Soran+1 yıl
Teşekkürler
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Evet.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne evet?