Fotoğrafta gözüktüğü gibi bir yara var burnunda aşılarını daha önce olmuştu ama yine zamanı geldi haftaya falan yaptirabikirim ancak acaba hastalıktan falanmi yoksa bir yeremi çarptı dışarıyı gezmeyi seven bı kedi ve bazen çok huysuzlaninca dışarıya saliyorum balkondan girip çıkıyor kendi bu aralar çok sık çıkmasada arada çıkıyor ilk başta farkmi etmedim yoksa gerçekten yaramı var burnunun assagilarida siyahlamis biraz kabuk bağlar şekilde tecrübeli olan yaşayan veya veteriner falan olan varsa yazsın lütfen veterinere en erken haftaya götürebilirim çünkü ciddi biseyse daha erken götürmeye calisicam
Aynısı benim kedimde de var. Ve açıkçası bunun tırmalama ile oluştuğunu düşünmüyorum. Çükü görseldei kedinin burnundaki yara ile benim kedimin yarası bire bir aynı. Uzun da zaman olmuş umarım geri dönüş yaparsınız. Kediniz nasıl iyi mi? Biz çok endişeleniyoruz biraz daha böyle devam ederse kesin kontrole götüreceğiz. Bu aralar kedilerim çok hasta tedavileri de zor. Merak ettim kediniz iyi mi?
Benim kedimde dışarı aşığı biri 2.3 günde bir mutlak suretle ziyaret eder dışarıyı ve eve döndüğünde yaralar kaçınılmaz sanırım kendilerini savunma yetersizliğinden kaynakli..
Yanı bu diğer kedilerle girdiği kavgadan ötürü olmuştur endişelenmeye gerek yok..
Nemlendirici krem sür birşey olmaz. Çiftleşme dönemleri olduğu için bu aralar kediler baya agresifler. Onlardan birinin gazabına uğramış olabilir. Geçmiş olsun..
Kusura bakma muhtemelen geç kaldım ama basit içerikli nemlemdiriciler sorun çıkarmaz. Sadece yalayıp temizlemeye çalısabilir. Bu nedenle yuttuğunda sorun olmayacak kremler tercih etmelisin..