Büyük günah değilse giymeye devam edeceğim bu arada millet Marsa gidiyor biz mayoyu bikiniyi tartışıyoruz diyen gelmesin ben Müslümanlığın kurallarına göre yaşamak istiyorum
müslümanlığını kurallara göre yaşamak istiyorsan ilk ayeti yerine getir OKU. burada kulaktan dolma bilgilerle birşeylere inanacağına Allahın sana akıl, kapasite, anlama yetisi verdiğinin farkına var evvela. islam kolaylıklar dini. Kuran-ı Kerim okumak için illa arapça bilmende gerekmiyor. al türkçe mealini öğren
Ben hayatımda herseyde yerine ve zamanina göre davrandim. O yüzden gunah gelmiyo Ona bakarsan bende tatilde mayo ya da bikini giyiyorum ama hic sevgilim olmadi Alakasız şeyler bunlar
Zaten bu devirdeki kapalı kizlar makyajın alasını yapıyorlar. Ve sevgilileri var hepsinin Bir kapalinin sevgilisinin olmaması lazim Flört etmemesi lazim ona bakarsan Ama kimse bunlari uygulamiyor ki
Knk ne yapmamızı beklersin istersen kazak ile mi girelim? Belki dinimizde birçok şey günah olabilir evet ama bu kadar kendimizi sıkmaya gerek tok bence ALLAH her kulunu günahlarıyla sever ve günahlarını da affeder, eğer bu kadar yüklenirsen dinden de soğursun. Bence biraz özgür ol 😊
En İyi Cevaplar