Erkeklerr hiç hayalarınıza tekme veyahutta buna benzer bir şey yediniz mi ve tepkiniz neydi?
-ben sınıfta çocuğa vurdum gözleri doldu zalımın😝
-ben sınıfta çocuğa vurdum gözleri doldu zalımın😝
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kaleciydim bir keresinde top geldi oyuncu değişikliği oldu ya lan patladı sandım kadınlar diyor ya doğum sancısı bu taşklara alınan darbenin yanında o doğum sancısı acı biber gibi kalır zorunlu değişiklik lan vay ya bak yine acıdı
Sanırsın doğum sancısı çekmiş. 9 saat çekiyor musun suni sancıyı?
Araştırmalara göre taşaktlara alınan bir tekme doğum sancısından iki kat daha beyerdir
Olabilir ama en fazla yarım saat çekiyorsunuz kadınlar ise belirsiz.
Hastanede staj yapıyorum stajyer öğrenci vardı bir kız kolumun kılını çekip duruyordu dedim çekme bende bileğini tuttum sıktım canını acıttım o bileğimi bırak dedi bırakmadım bak işemen gerekir dedi bende nasıl yani dedim şimdi anlarsın dedi dizini alttan yumurtalıklarıma bir geçirdi yerde kıvrandım 😂😂
Lan kıyamam... Sende akıllı dur yazık ya vallahi
He ozaman kız da bir terslik var))) kıyamam sana geçti mi acisi ve nezamandi bu olay
Yaaaaaav nasıl kiydilar ssnaaaaaa
Yavşamaya çalıştı...
Dizimle vurdum üstüme yazacaktı
Bilmem. ani tepki
Tam hatırlamıyorum ama sertti biraz sanki.. ve acıdım ya sonra çok utandım 😒
Offff off.. şeyime vurdun... dedi😶 orasını tuttu bir kaç dakika...
Senin için zevkli galiba :)
Yani seviyorsun zevkli... İlk defa ya bir erkek seviyor :)
İlk türk sensin bunu sen benim gözümde :)
Severim vurmayı bende ama kıyamıyorum ya :)
Bu üyeye mesaj gonderemezsn diyo
Çok tekme yedim oraya ya da maç oynarken top geldi ya da bisikletten düştüm tekme atan kızın biriydi birşey yapmadım canım yandı da gözlerim doldu mu bilmiyorum çok acıtıyor yeğenler bile vurduğunda acıyor deli oluyorum
Oyyy ne zor sizin işte..) niye yegenler vuruyor
Yeğenler ile keyifli de oraya vurunca fena 😅 niye vuruyor oyun oynuyoruz dövüş ediyoruz yerdeyim ben basiyorlar vuruyorlar bazen istemeden bazen de isteyerek sanki birkaç gündür vurmuuorlar gece gündüz çalışıyorim
Yok artık küçük çocuklar ne bilsin ki oraya bilerek vurmayı? Tabi küçükse.. kaç yaşlarındalar? & Yazık sana vallahi dikkat et sakat işler bunlr
Aynen de fena acıtıyor benim yeğenler fena vuruyor YouTube de dövüş videolarımiz var 😂😂bir sürü çocuk var 7 den 14 15 e daha büyükleri de yeğenler 3 ila 6 yaşında 6 tane ediyordum ediyorum artikin
Hadi ya isim nedir youtubede:')
Burdan bakabilirsin
Olurrrrr😊😊😊Dur link atayım özel kanal değil anılar öyle o yüzden atmıştım devam edemedim bir sürü video kaldı yüzlerce resim var Soner Demirer yazsan çıkar
www.youtube.com/channel/UCnP20z40_4iLumTHN2KmWaw
Bazıları
Dikkat et çok fenalar bunlar belli o yerine.. denk gelmesin Allah muhafaza. Baktım da , ne güzel insansınız siz öyle. Hadis-sure çalışmaları felan.. Mevla'm sizleri cennet ehlinden kılsın, efendimiz aleyhisselam'a komşu eylesin, sevsin sevindirsin, İslam'a bağışlasın, firdevslerle ağırlasın..🍃
EyvAllah sen de vurma kimseye 😅 dedim ya çok fena acıtıyorlar valla daha atmadığım bir sürü var video reismler var binlerce bir sürü çocuk teşekkür ederim senin güzelliğin elimden geldiğince dua süre hadis bildiklerimi öğretiyorum kendim de bilmediklerimi öğreniyorum aminnnnn inşAllah cümlemizi cennet ehlinden kılsin Rabbim, efendimiz Hz Muhammed Mustafa (S. a. v) ' e komşu eylesin, sevsin sevindirsin, İslam'a bağışlasın, firdevslerle agirlasin ne güzel dua etmissin maşAllah hayırlı günler dilerim
MaşAllah ne güzel dua etmissin sen hayırlı günler dilerim yazdım sonda (+) dan sonra
Allahumma amin amin amin ecmain.. 🍃 sende dikkat et orana ziplatma izin verme
Amin inşAllah 😊 EyvAllah ederim 😅 Görmediğin bir sürü var daha mesela ayaklarım ile havaya kaldıriyorum uçak gibi bam diye basiyorlar fena ölüyorum resmen 😅
Ayyy hahahah , niye kiii basiyorlar bence eğleniyorlar çocuklar ya anlamazlar seni öyle görünce komiğine gidiyorsundur:'))) ama. gormek istemem de değil yani 😂 merak etm
Hahaha ne bileyim valla basiyorlar vuruyorlar ben kivraninca da gülüyorlar ahahah diye 😂😂😊 eğlenmezler mi daha bebekken vurmayı öğrettim onlara patates diyince vururlardi kim olursa karşısında 😂😂😊onlar da komik bazen bağırıyorum hemen agliyorlar şimdi yemek yiyecem çalışıyorum yazarım yine olur atarım
Niye öğrettin hahaha şimdi orda olsam yeğenlerine patates derdim yanında ceza olurdu))) Mevla'm İslam'a bağışlasın 🍃peki bekliyorum videoyu çok merak ettim haha kolay gelsin
Bilmem kendini savunmayı öğrensinler istedim küçük yaşta canavar gibiler şimdi dua süre olduğu kadar savunma dersi de verdim ben daha sonra saldırı da önce vuran kazanır herkes saldırmak istiyor abi savunmayı boşver diyor, hahaha çok patates oldum ben ya, Amin inşAllah cümlemizi bağışlasın Rabbim, aticam sağolasın ama direk seyime vurdukları yok ya dövüş filan var bir sürü
Farketmez, ama dövüşün içinde patates olduğun var mı hiç 😂 çok merak ettim vallahi:) Allahumma amin ecmain kardeşim sağ olasın.. mansha Allah öğret hadisler ahlak bilgisi
Olur var var tabi 😂bam güm 😂😂sen de sağ olasın öğretiyorum genç çoluk çocuk kim olursa nerde olursa dua süre hadisi şerifler esmaul Hüsna dini bilgiler kıssadan hisseler edep ahlak peygamber hayatları ve daha nicesi senin Ilgın alakan nasıl dua süreler ile biliyor musunnn
Elhamdulillah riya ya girmek. istemem Allah'a sığınırım. Bir çok kitap okurum hamdu senalar olsun 🍃 Mevla'm ilmini artsın kardeşim. Videoyu nerden atacaksın ki
Amin cümlemizin burdan atarım başka yerden olmaz şu an çalışıuorum aticam söz iyi günler oke 😅
Tamam buradan zaten olur) iyi günler :)
EyvAllah
Bekliyorum. hala
Bekliyor musun atacaktım da vallahi de birisi ile tanıştım burdan resim vs paylasmami istemiyor link atmami istemiyor izin vermiyor o yüzden vazgeçtim kusura bakma lütfen
Estağfirullah :) Allah bozmasın
EyvAllah 😊 Amin inşAllah sağ olasin ve sağolasın
Ulan maçta az mı top geldi orama 😂 bir keresinde iki kız izliyordu maçı ve top geldi o acı içinde sırtımı kızlara dönüp zıplamak ne utanç vericiydi 😂😂
Yav kıyamam 🙄
Sen kıyamazsın ama kıyan kıydı 😂
Iseseydin
Niye zıplayınca da geçiyo hem halı da tuvalet yoktu. Küçük bir yerdi. Üniversite zamanında oldu. İşemek için çalılıklara gitmem lazımdı.
Hm anlıyorum
Güzel o zaman
Cevap
23Cevap
Küçüklen Aquaparkta kaymıştım o yuvarlak boşluklu olan yere gelince bi durmuştum sonra geri geri ortadaki deliğe doğru gitmeye çalışırken kaydıraktan bir tane kadın son hız gelip ayaklarıyla benim testislere çarpmıştı sonra geldi özür falan diledi sarıldı bende hiçbir şey yok gibi kaymaya devam etmiştim o ağrıyla ama sonraki gün baya geçmişti
Yedim zalimin kizini gicik ettim bir tekme atti milli takim secmelerine katilsa topu patlatir uff ulan acisini hissettim 😣😣
Oyyyyy kıyamam len pislik kız
Yaş kaçtı haha
Kıyamam. lannn
Oyyş.. sıpa kız
Hemen çişini yaptın mi
Aşkım ya
Demek çok ağrımış ki böyle yapiyorsun
Buz koy kıyamam bebeğim benim..
Ne bilim
Peki abartma
Düşünsene orana demir giriyor
Keşke sizde mı bizim gibi olsaniz
yemez olur muyum ki zaten bi erkeğin en hassas yeridir acımıştı ki ben acıya çoğu zaman duyarsızım iş gereği
Yemedim tekme ama birkaç kez kazara kendim vurdum. Düşen şeyleri tutmaya çabalarken hamle yaparak
Nasıl
Tam o hizada duran bir nesneyi havada kapmaya çalışınca bam diye vurabilirsin
Ufff
Bence de uff :D Bir de köpek kuyruğu çarpıyor arada, ne kadar acıtabilir ki diyebilirsin ama kıvrandırdığını gördüm. Beni de iyi acıttı
Hadi bee ne geziyon kpekle
Gezmeyeyim mi
Gez de dikkat et ne tuhaf kuyruk deyince aciyormus
Değince değil sen hiç kuyruk sallayan köpek görmedin mi :D Hele danua kuyruğu var ya kırbaç gibi
Hahaha heee dikkatli ol
Olurum :D
hani soğuk havada kulaklarına fiske yersin ya o acının daha gelişmiş versiyonu
Ozaman korkunç ya siz nasıl korunuyorsaniz
Koru sende
genç arkadaşım en son top geldi ufak bir yanma sonrası hüsran :)
Hahahah niyee
Kıyamam. len
biri senin diyaframına yumruk atsın anlarsın acısını.
Bana yapsan direkt göğsüne vururdum çünkü biliyorum benzer bir acı sizin için orda var
Çok fenasın
İşte sen ne hissedersen böyle bir durumda bizde onun daha şiddetlisini hissediyoruz
Düşünsene orana demir giriyor...
Artık emin adımlarla hanım evladı (shemale) olma yolunda ilerlerdim :D
Aahaha
Demir girme nedir ya düşününce bile karnım ağrıdı
Veya bacağın şu an açık arana dolap düşüyor...
Kızım senin taşaklarımla ne alıp veremediğin var niye yani bu eziyet
Hahaha niye ki fena mı oldun
Trollük başa bela
Oke
Demir'in üstüne düşmüştum tssklarımın aaaaaiiiiaaaiiii diye sesler çıkararak eve gıtmıştım
Uffffff
Sen kesim sadissin oda senin vajinana vursa göğüslerine iyi olurmuydu benim top geldi
Ya asla ne sadissti. Benim göğüslerkme dirsek geldi oluyodum
Ben sınıfta çocuğa vurdum gözleri doldu zalımın diyosun bir de dil cikarmissin dalga geçer gibi
Evet normal de bayanların vajina zannederler hassas yeri ama göğüsleri halbuki
Gülesim geldi diye öyle yaptım. Aynen göğüs
Hmm anladım sen neden vurdun çocuğa
Yanaşmaya çalıştı
Oldu sen sana her yanasmaya kalkana Ooo yanlız kalırsın
Oke
Oke nedir senin yaşın kaç
21.
Oke ne peki tamam anladım demek varken oke ne ya
Oky
Al işte
Okee
O çocukta senin meemeni sıksaydı seninde gözlerin dolardı :)
Çok acır varya..
Çocuğun toplarını patlatirsin çok çok fena ağrıyor inanilmaz
Farktmistim o an
Hayatı biter
Yok ya okadar da değil
Fazlası bile topları patlarsa çocuğu olmaz
Evet yedim ama baya sert bi tekmeydi sınıfta kızın ödev defterini karalamışlardı ama suçu bana attılar oda bağırarak geldi yapıştırdı yerden kalkamadım acıdan dolayı 😅😅
Off ne acısı var onun kıvrandırıyor adamı manyak mısın nesin be
Oda adam olsaydı
Sana her yanlış yapana vurur musun öylr acımadan bilinmez bir ağrısı var ds
Yok ya ama. o haketti. Benim gogslerime geldi dirsekler yanlışlıkla.. mahfoldum
İyi yapmışsın o zaman ne diyim ki 😊
yedim :d top geldiği oldu genelde, kısa bir söverim şiddetine göre :d
Sakıncası yoksa yaşını ve nerede yaşadığını öğrenebilir miyim?
2 kızdan tekme yedim 2 de dizi ile vuran kız oldu
Deli mi ne bunlar
yok dördü de farklı kızlar arkadaşlarım yani normal arkadşlar
Hmm
ama çok acıyor. sen neden vurdun
Yavşadı
nasıl yavşadı. gerçi ben yavşamadan yedim o darbeleri
Işte basbayağı yavşadı kalkıştı ellemeye. Neden yedin sen
ilk tekmeyi lise sonda yemiştim hoca sınav yapmıştı benim notum 1 idi ben onu yükseltmek için girmiştim birde sınıfın en çalışkan kızı girdi okul birincisi olmak için girmişti. erken gittim sınıfa o da oradaydı köpek gibi çalışmış bende sinirlendim önce notlarını alıp kaçtım sonra düşündüm bu kızın notlarına çalışacağıma bana kopya versin diye hemen gittim yanına notlarını verdim ve sonra bana da kopya verecek misin dedim alsana kopya dedi ve bacak arama tekme attı. sence hak etmiş miyim
Tabikide hayır yaptığı çok ayıp. Terbiyesiz. Oraya vurulur mu başka yere vursun.
haklısın nasıl kıvrandım bir kerede benden yaşça küçük bir kız vardı birgün ensemden içeri kar atmıştı birkaç gün sonra bende onun ensesinden içeri kar atmak istedim anladı ensesini kapattı önce atma falan dedi bende atacağım dedim oda bırak vururum dedi oraya dizi ile vuracağı aklıma gelmedi ve dediğini yaptı ben yerde kıvranırken gülerek o karı buz niyetine orana koyarsın artık dedi
Ya ne salaklar var kıyamam cidden... Öldürürüm onları
aynen alıştım artık orama vurmalarına diğerlerini anlatayım mı istersen onları mesajda atabilirim
Yok kalsın alışmışsn ztn
cidden alıştım vurmak isteyen kız varsa sorun olmaz
Yemedik 😅 seni tanımak istiyorum zalimsavar 😅
Hadi ya bu yaşına kadar yemediysen bilmezsin acısını
Evlat acısı 1 alet takım acısı 2
Yedim. Yarım saat yerden kalkamadım napıcam
Bu konuda bir animi anlatmm
Anlat
anlatırdım ama gizliden sormasaydınız
yemiştim çok kötü :D
Oyy kıyamam haha niyeki
sence niye olabilir :D