Diğer Faladdin kullanan var mı? Söyledikleri çıkıyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor faladdin kullananlar, hiç falınız gerçek çıktı mı?doğru çıkıyor mu sizce?yoksa falcı bacı mı daha iyi?bende çoğunlukla bildi gibi de... Evet Faladdin genelde biliyor Bazen doğru çıkıyor Hayır hiç bilemedi şimdiye kadar Hiç kullanmadım / Başka program kullanıyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl güncel Faladdin kullanan var mı? Söyledikleri çıkıyor mu? Cevapla Fal Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Ecenaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl kullanıyorum kasım aralık ayı gibi göndermiştim şey demişti eski sevgilin 2 3 hafta içinde dönecek diye ve döndü birkaç gündür yine gönderiyorum ayrıldığın sevgilin (başkası için) 15 gün içinde sana yazacak diyordu 0 2 Yorumla Esmaaa_333 +1 yıl Gerçekten çıktı mı bende aynı durumdayım cevapla lütfen Yorumla Ecenaz_ +1 yıl @Esmaaa_333 evet çıktı ama tekrar gitti Yorumla
Türkk1818 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Telefonundaki bilgileri ve konuşmaları okuyup yorumluyormuş diye biliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama 15 dk içinde geldi o kadar çabuk bakabilir mi ki Yorumla Türkk1818 +1 yıl Uygulama olduğu için olabilir niye olmasın Yorumla
Kafasıkarısk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Biraz önce ben de baktırdım süper biliyo ama daha çıkmadı bişey bekliyoeum 1 0 Yorumla
BlondeistC Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Saddamcıyız Bi’r-ruh (İ) bi’d-dem (i) nefdik (e) ya saddam 0 0 Yorumla
sözdekötübiri Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Faldanadam uygulamasınıda denemelisin 2 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler bir ara denerim ☺️ Yorumla
_Öylesine_biri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İnanmayın böyle şeylere ya :( 1 4 Yorumla Soran +1 yıl niye ya? :/ Yorumla _Öylesine_biri +1 yıl E sence mantıklı mı? :( Yorumla Soran +1 yıl yanii bazı şeyler doğru ama. biraz bildiğine göre tüm yazdıkları olucak demekki Yorumla _Öylesine_biri +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
ÇığlıkHanım Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İşte bunlar hep yalan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ya gerçekse? 😔 Yorumla