Sonuçta siz denize böyle giremiyorsunuz

30 derece sıcakta şort giyemiyorsunuz

Böyle geziyorsunz

Bende kapalıyım ama açıkları kıskanmıyorum 6. sınıfın sene sonu kapandım bana dışarda okul çıkışı orta okulda çok önümü kesen oldu neden kapandın diye ama ben kimseyi takmadım şimdi de asla açılmam açıkları da kıskanmıyorum kıskanmamda diğer tarafta da herkes nasıl verecek o saçlarını göstermenin açık açık gezmenin yazın mayo giyiyo kapalılar bence hiç gitmesin daha ii sonuçta ha giymiş ha giymemiş fark etmiyor oldukça açık zaten... Kısaca modaya falan değil Allahın istediği gibi olmak önemli👍
Kapalıların da çok şık kıyafetleri var. Onların kendi seçimleri. Neden imrensin ya da kıskansın?
Onlar cennette daha güzel olacaklarına , daha güzel giyineceklerine inandıkları için ve bu dünyanın biteceğini unutmadıkları için kıskanmazlar.
Bu soruyu da çok mu düşündün bilmiyorum ama çok saçma birisin o aşikâr.
Beyin özürlü Açık olanlar kapalı olanları kıskansın. Kapalı bir bayanın Allah'a itaat etmesiyle elde ettiği huzuru bilselerdi kapalı olanı kıskanırlardı. Senin gibi kuş beyinliler sanıyor ki kapalı bayanlar kendi istekleri dışında kapanıyor
Ailesinden göre göre kapanıyorlar benim ailem de yobaz 10 yaşında kardeşime şort giydirmiyorlar
10 yaşındaki kızkardeşinin şort giymesini istiyorsan GAVATSIN O ZAMAN. Küfür olarak algılama. kıskanmayan insana güzel kardeşim deniyor.
Aha burada antiislamist ve misyonerlerde çok şimdi destek üzerine destek olurlar sana.
Cevap
6Cevap
GİYEMİYO değil isteyerek GİYMİYORUZ yoksa istesek giyeriz tabi ama milletin oramızı buramızı görmesine gerek yok!
Çok kıskanıyorum bir kıskanıyorum ki sorma 😂 cennette biz dolaşırsak inşallah onlarda bizi kıskanır 😎
Eminim bunları anandaa yapamıyor
Annenin dıygularını alalım o yüzden önden önden
Anneme acıyorum üzlüyorum din din diye kendini mahvetti
Bence annen sana daha çok üzülüyordur
böyle kapanmaları için bir sebep yok. bırak böyle kapanmayı böyle yaşanmaz. insanlara anca küfür ve salak benzetmeleriyle küçük düşürdüklerini sanıyorlarsa ćok yanılıyorlar
ASIL özgürlüğün tadına varamayana nasıl anlatılır ki bilemedim
Ahireti de bunun asıl açık kızların kapalıları kıskanması lazım
Kıskanmıyor kimse birbirini kardeş kardeş geciniyoz biz
Neden kıskansınlar herkesin yaşadığı hayat farklı.
Cennette kapalıları kıskanacak bir dünya insan var
ahaha sdafg kaldırılır şimdi
😑😑😑
Yorumlara çıldırıyım biraz kaldırmamışlar
Bu ne cahillik arkadaş
Öyle bir şey olsa acilirlardi.
Bence kiskananlar vardir
Evett bazıları ama onlar da baskıyla kapananlar
Kahkaha attım çok doğru :D
Kesinlikle
GİYEMİYO değil isteyerek GİYMİYORUZ yoksa istesek giyeriz tabi
@bunalımmmdaa bana ne
Ne banane
@bunalımmmdaa türbanlılarla konuşmuyorum bb
@bunalımmmdaa ailen izin verir yani babişin yanında böyle gezersin
İzınle bir alakası yok ben allah emretti diye kapandım ve bunun cevreyle bir alaksı yok giysem utanırım kötü hissederim o yüzden giymem. aile toplum baskısı felan degil sebebi
ya salağı
Kıskanıyor tabi
Tabiiki hayır
Efsane soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar