Kardeşimin arkadaşı beni gördü hatırlar mı?

Ben 19 yaşındayım. Küçük kardesim var erkek 8 yasında. Bugün okuldan cikista bize gelmişler cocugun annesi işte diye bize getirmiş annem. Benim haberim yok tabi bundan... Bende eve geldim bunlardan sonra. bir kucuk kardesim bir ortanca kardesim bide kardesimin arkadaşi saklambac oynuyorlardı cocuk bizim banyoya saklanmış. Ben de eve gelince duşa girdim direk. Çocuk kapının arkasına saklanmış ben hicbi sekilde görmedim onu. Kızarım diye sesde çıkarmadı degisik cocuk bekledi orda benim duş almamı salak gibi. Olayın kötü yanı şu ben banyoya girince üstümü falan çıkardım haliyle duşa kabinin camları kısmı buzlu camdı dus alırken görememistir ama girerken tamamen görmustür beni gozlerini kapatmadıysa. Kapatmadıysa diyorum cunku ben dus alırken cikamadı banyodan kapı kitli oldugu icin. Ben dustan çıkarken tam kabinin kapısını actım onu gördüm gözlerini elleriyle kapatmıs ağlıyldu garibim.. Hemen havluya sarıldım falan çıkardım dışarı kardesime de bir güzel kızdım. Hepsini geçerim tamam da bu çocuk bu olayı unutur mu sizce cok zaman geçmeden? Aman anlatmasın da bizimkilere falan sonra..
Kardeşimin arkadaşı beni gördü hatırlar mı?