Hmmm geçmişe 1. gidişimde ilkokulumu değiştirirdim çünkü uyduruk bir ilkokuldaydım ve annemler 4. sınıfta hadi kızım değiştirelim okulunu demesine rağmen arkadaslarım var diyerek inat edip orada kalmıştım. Onu değiştirdim. Tik.
2. gidişimde ise lisede fransız lisesine gitmeyi tercih ederdim çünkü yine annemler fransız lisesine göndermek istemişti ben eve en yakın okula gidicem uzağa gitmem diye tutturup en yakın okula kayıt ettirmiştim kendimi. Ne kadar çirkef bişeymişim ya:D Neyse o da tik.
3. gidişimde ise 6 ay önceki bir olayı değiştirirdim onu anlatmayayım uzun hikaye :D Evvvet bu kadar✋🏼😂
1) 6 yasimdayken öz ailemin beni kndirip beni yetistirenlerin yanindan alip buraya getirmesine izin vermezdim. ( inanmazdim yani onlara )
2) 4. Siniftayken ilkokul ogretmenime karsi bir hata yapmistim, elimde olsa onu yapmazdim.
3) 4 sene once su anki calistigimin beste biri kadar calissaydim su an İEL de bile olabilirdim. Eger orada olsaydim da bugun normalde calismam gerekenin 5 kati kadar calismak zorunda kalmazdim. Aptalligima doymayayim.
En İyi Cevaplar