Ben kendim İranlığım ve bunların ne mal olduklarını, En iyi ben bilirim, bugün her 100bin İranlı kadının içinden ancak bir tanesi, Dürüst ve insancıl oluyor, ben uzun süredir Türkiye de yaşayıp, bunların, Hem iranda hem de Türkiye de ne tür pis ve rezil işler çevirdiklerini çok iyi biliyorum, şu an Türkiye de yaşadığım şehre gelin ve görün, tertemiz şehri geneleve çevirmişler. Bir tanesi bir şehre yetiyor, aralarında iyi ve sağlam olan yok mu? Tabii ki var ama ancak binde bir, anlam veremiyorum siz (erkek-kız) makyajlı bir kadın görünce hemen güzel dersiniz. Bu fotoya zaten dikkatle bakın: kaşlar sahte, burun rezalet operasyon, dudaklar dolgu, yanaklar dolgu, hepsini geçtik, ruhları pis, düzenbaz, yalan onlar için günübirlik en doğal eylemdir. İhanet etmeye bir nevi zekilik ve kültür olarak gören, ihanet ve aldatmaya sevmeyene geri kalmış diye hitap ediyorlar. Türk kadını mükemmel olmasa bile, en az bin kat daha harbi ve dürüsttür. Hadi erkekler cesaretiniz varsa bir arkadaş olun onlarla görün ne b*k olduklarını, nedense bazılarının gözü hep dışarıda iranliymiş, arapmiş, romanmiş, rusmuş, Neden? bacakları daha kolay açıyorlar diye mi?
Tek beğendiniz şey vizyon ve görünüş, Ben İranlıyım diyorum, onları en iyi ben tanırım diyorum, Siz hala görselliğe meczup kalmışsınız, bir yaratığın içi pislik olduktan sonra, Pahalı makyaj malzemesi ne işe yarar ki, araştırın ülkenizde ki İranlı kadınları, (evli olmayanları) ancak on bin de biri düzgündür. Bakın ne işler çevirip, neler yapmakla meşguller. Kadın olmaktan utanmaya başlarsınız. Bir pislik parçasını güzel bir kutunun içine koymuşlar, Sizde beğenmişsiniz, biraz araştırın, gerçeğe öğrendiğiniz da hepsini ülkenizden atmak istersiniz. ama neyse, düşüncenizi değiştirecek değilim. ( bir kadın bir şeyleri diktirmek için 15 defa doktora gider mi sizce?) Zaten en usta oldukları şey şantaj olayı… Beni konuşturmayın artık, O pisliklerin, Türkiye de ki yaptıklarını burada anlatsam, değil benim hesabım, site kapanır.
Evet kiz guzel ama bu her iranli kiz guzel demek olmaz yani her irkin guzel kizida vardir bakimsizida. Sen sevgilin begendigi icin boyle diyorsun bence 😁 kafana takmaaa bazen laf sokarsin bu konu ile ilgili
Türk erkeği zevksiz demişsin bu kadını sevgilin beğendiği için. Burdan şu yorum rahatlıkla ortaya çıkıyor. Sevgilin zevksiz çünkü seni de beğenmiş. Eleştirmeyi bile bilmiyorsunuz. Eleştirirken kendinize çamur attığınız farkında bile değilsiniz. Ama senin suçun yok ülke bu hale dönmüş vaziyette.
Ayrıca kadına çamur atmanın alemi yok. Güzel olduğu aşikar.
En İyi Cevaplar