Saçını siyaha boyatan arkadşlar memnun musunuz sorun olmuyor dimi akınca falan nasıl bakıyorsunz ?
Teşkkr ederm.
Teşkkr ederm.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyah saçı kullanmanız kolay değildir bunu baştan söylemeliyim ,devamlı parlak ve güzel durmasını sağlamak gerekir.Onun için size bir formül yazdım, aşağıda fakat önce
Siyah boyadan sıkılıdığınız zaman saçınızdan 2 şekilde çıkartabilirsiniz ancak.Ya uzayıp kesilmesiyle mümkündür ya da saçlarınızın yıpranmasını göze alarak kuaför koltuğunda saatlerçe oturup saçı açtırmanız gerekir ki bu çok yorucu ve saçlarınızı yıpratan bir processtir.
İlla ki boyatacağım derseniz, o zaman bu rengi evde değil kuaförde yaptırın. Boyattıktan sonra parlaklığını ve canlılığını kaybetmemesi için bildiğimiz bir formül bademyağı, zeytinyağı ve hintyağını karıştırıp sürün saçınıza ve 1saat bekletip yıkayın. Bikaç kez deneyin saçlarınızdada aynı parlaklık olacaktır ve unutmayın ki koyu renk saç her zaman daha canlı görünür biraz parlatmanız yeter ;)
Şunu da unutmayın, saçınızı bir kez boyadığınız zaman artık eski rengini biraz zor yakalarsınız. Ben kendi rengi geri gelmesi için saçlarıma sadece yağlarla bakım yaptım ve ayrıca kısacık kestirdim ki daha çabuk rengi gelsin diye, her 2 santimde bir kestirdim.Kendi rengi uzun zaman sonra geri geldi ve artık sadece bakım yaptırıyorum, yaşım ilerleyince belki bir ton koyusunu düşünebilirim.Pişman olmadan 2 kez düşünün
Teşekkür ederim gül için :)
gayet yararlı bir yorum oldu ben teşkkr ederm :)
Bakın aşağıya arkadaşın yorumunun altına yazdım.Saçlarınızın siyah olduğunu belirttiğiniz için o yorumu yapmak gereği hissettim.:)
Saçım siyah değil benim yanlış anladınız açık kestanee ama boyatmayıda çok fena istiyorum ama beni tedirgin ettiniz şimdi :))
Tamam, çünkü aşağıdakine göre ben yorum yaptım.Yani ilk kez boyattığınız sandığım için böyle dedim.Oldu o zaman...
Benim değil ama yakın bir arkadaşımın saçları siyahtı, bakımını yaptığın sürece çok güzel ve parlak görünür, fakat ilk boyattığın günler açık renk bir şey giymesen iyi olur. çok akıyor çünkü
peki teeşkkr ederm
akinca felan demissin aklima geldi kizarkadasimla oturuyodum bir gun ask sozleri guzel sozler agzimdan cikiverdi o gozune surdugu rimeli nasilda guzel akmisti ah ah :)
nasılda bağladın :))
Cevap
2Cevap
ben olmadım açıkçası. ilk boyadığın zamanlar felaket akıyor, sonrasında da akmıyor artık ama ortaya tuhaf tuhaf renkler çıkmış haliyle kalıyor öyle lanet.
kötü duruyor mu
Saçlarımı siyaha boyatmıştım 1 aydan fazla oluyor. İlk zamanlar akıyor 3-5 yıkamada ama sonra akmıyor.
Saçlarım boyalı değil. Orjinal siyah. Akar mı akmaz mı onu bilemem.
profil resmin zıt ama, koordineli davranış modelleri çizmelisin
4 yıl önce boyattım sonu felakette çok zor aktı kestire kestire kurtuldum ve hala saçlarımın arasında siyah boyalı saç telleri duruyor kaç yıl aradan sonra boyatma bnce
siyah saç bitanedir :D
yüzü beyaz olana yakışır siyah saç..
bencede gözü yeşil olana yakışır mı
göz rengi siyah olanlara daha çok yakışır..
açık renkli saç açık renkli gözlere daha iyi yakışıyor.
hadi ya kaybettk
göz renginiz yeşil ise kestane rengi iyidir ;)
şu an saçım o renk zaten değiştirmek istyrm beyaz ten siyah saç yeşil göz kırmızı ruj kombini olck :)
orjinalini bozma :)
teşkkr edyrm :)
Kendi saçınız siyah ise hiç boya vurupta başınıza iş açmayın ve saçınıza zarar vermeyin derim ben, sadece bakım yapın ve saçlarınızı yatmadan bol bol fırçalayın, hem kırıklıklar gider hemde saçlarınızın hava almasını sağlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar