Bizdeki olmadan sizdeki bir hiç bunu da hatırlatayım.
Senin karşında kız var düzgün konuş ne demek açıklar mısınız lütfen acil?
Bizdeki olmadan sizdeki bir hiç bunu da hatırlatayım.
Genel olarak kadınlara karşı kibar olmak adab-ı muaşeret gereğidir. Ha sen benim centilmenlikte gözüm yok diyorsun tamam. Ama benimle bir erkek arkadaşınla konuşur gibi kaba argo küfürlü konuşulmasını istemem çünkü biz kadınların sizin gibi ağızları küfüre alışık değil (en azından çoğumuzun), kız çocuğunu yetiştirme tarzı farklı çünkü ve küfürlerin hepsi cinsiyetçi kadına hakaret ediyor sürekli. Şöyle düşün senin bir kız çocuğun var kaç yaşında olursa olsun ve öküz gibi kaba saba kendisinden büyük bir erkek karşısına geçip o şekilde kötü sözler ediyor?
Adab-ı muaşeret kurallarına kızlar ne kadar uyuyor acaba? Erkekleri kendilerine köle etmeye çalışan erkekleri ezen sosyal medyada sürekli erkekleri kendi peşlerinden sürükleyen kızlar sence ne kadar saygılılar?
Bence güzel söylüyorsun ama bu söylediklerine çogu kız uymuyor.
Size göre erkekler size iyi davranmalı ama siz kafanıza göre iyi davranacaksınız. Yok öyle bir dünya
bir kız durup dururken bu kelimeyi söylemez haddini aşıcak seyler söylemişsin demekki ve şu konuda yanılıyosun karsındakı kişiyi tanıyıp tanımamam önemli degil bu bir saygıdır uslupta çok önemlidir
Benim kukum var biraz kibar ol diyor. Kukulu olma avantajını kullanıyor.
Banane kukusundan bende olan daha değerli :D
Cevap
3Cevap
Ya erkekler erkek erkege takilirken cok küfürlü konuştukları icin.. bir kizla konusurken dikkkat et anlaminda herkese de denmez istisnalar var elbette. konuyu cok farkli yerlere cekmissin
Haddini asan sözler agzina aldiysan, bir erkekle konusur gibi fazla rahat davrandiysan duyarsin bunu. Ama bir kiz küfredip sana karsi saygisini asip, bunu söylüyorsa. Hic tinlama valla.
Bu söylediğiniz cümle doğru düzgün konuşmayan birine söylenebilecek bir cümledir.
Kızlar her gün kavga küfür eden kişiler olmadığı için olabilir mi?
Asker arkadasin degilim düzgün konuş haddini bil diyo
Kadınlar daha hassas ve kırılgan olduklarından dolayı daha kibar konuşmak gerekli nezaketen yani.
Kızlara saldırmak için daha iyi bir bahane bulamadın mı
kızların bir taraflarını siz kaldırdınız beyler indirmesini de bilin
:))) aynen dostum
Adamsın :)
Mahalle ağzıyla konuşma diyor abi
Kendisi kraliyet ailesi gibi mi konuşuyor acaba? Kendisinin agzı daha pis yemedigi bk yok ama Konu erkekler olunca hemen laf atarlar :D
Çok saçma bir cümle. Kız erkek ne fark eder?
Adam Gibi Konuş Benle Diyor.
Aynı davranışı kendisi yapmıyor sence normal mi bu durum?
Hanzosun tamam ama bari belli etme demek.
Asker arkadaşınmış gibi davranma sen de
Benim öyle davrandığımı da nerden çıkarttın ki acaba?
Senin karşında bir Erkek var böyle iftiralar boş kuruntu sözler söyleme lütfen Erkeklik gururu denen bişey var bunu bilmen gerekir. ;)
Erkeklik gururunu ben niye biliyorum erkek olan sen değil misin
Niye hep erkekler kızları anlamaya çalışıyor da kızlar erkekleri anlamıyor?
Kızsın sen narin cicektin nazik hassas falan? :D
Kendi kuyunuza düşüyosunuz valla
Ben sana kadınlık gururu dedim mi eğer bir olguyu belli bir cinsiyete mâl ediyorsan o olguyu en azından senin bakış açından bakıldığında mâl ettiğin cinsin daha fazla anlaması muhtemeldir. Bu nedenle "erkeklik gururu"nu senin kadar anlayamayacağımı üzülerek belirtmek isterim. Ayrıca kadınların hassas narin olduğu ben iddia etmedim ki zaten hassas ya da narin değiliz. Doğamız gereği ki burada doğadan kastım fizyolojik gerçekler acıya sizden kat be kat daha dayanıklıyız.
Kızlar hassas ona göre konuş demek kibar davran
Ya niye eksilediniz😑
@TNT-2591 teşekkür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar