Kimsenin görmediği fakat göz göze geldiğiniz bir varlık oldu mu ya da görmesenizde onun varlığını hissetiğiniz veya hiç onun tarafından izlendiğiniz oldu mu?
Periler, Deniz kızları, Vampirler, Hayaletler, Troller, Cadılar vs. Bizim bilmediğimiz ama sizin bildiğiniz farklı varlıklar var mı?
Yoksa hiçbiri gerçek değiller mi?
Gerçekte var olmayan ama inandığınız varlıklar var mı?
Ben sizin gibi onları görmüş olsaydım inanırdım çünkü gizemli olan varlıklar genellikle çocuklara görünmektedir sonuçta onlara inanıp inanmamak da size kalmış. :)
evımde çok yakın şekılde karşılaştık ama bu mantıklı değıldı o yüzden bu anımı kabul edemem ve çocukken beyın gelışımı max düzeydeydı. yanıltıcı bır fenomen olabılır
Muhtemelen okuduğunuz dualar ve inancınıza olan bağlılığınız onları göremenizi engeller bu durum çok iyi aslında sizin gerçekten kayda değer fantastik varlık görmeniz hiç de iyi olmaz. Sonuçta fantastik varlıkların geneli çok da iyi niyetli değiller.
Korkun demedim hanımefendi ama dikkat edin aklınıza gelmeyecek şeyleri yapa bilirler onun için bir önlem almanız sizin için iyi olur. Helede gözle göremediğiniz bir varlıksa bu.
Hangi dini inancınız varsa o dinin önlemlerini ala bilirsiniz. Ama inancsızsanız yinede yakınızda olan inançlı olan bir kimseden yardım isteye bilirsiniz.
Gerçekte var olmayan canlılar sizin nasıl arkadaşınız olsun beyefendi. Hayali arakdaş zihninizin bir parçasıdır " Onlar gerçek değiller" gibi bir cevap yazsaydınız daha mantıklı olurdu.
Şizofrenleri ele alalım. Gerçekte var olmayan ancak onlara göre var olan varlıklar mevcut. Yani tam olarak söylediğim gibi hayali arkadaşları var. Benim ise yok.
En İyi Cevaplar