Yaptırmayı düşünüyorum, babam az önce burnumun büyük olduğunu söyledi alay etti , çok rencide oldum, erkek arkadaşım çok seviyor ama takıntı haline geldi bende
Herkese söylüyorum öyle burunlar varki fırıncı küreği gibi gayet küçük dahada küçültünce kötü durabiliyor sevgilin seni böyle kabul etmiş boşver babanı
Herkes aynısı söylüyor bence ortalama benimki seninkide öyle kafana takma kız kardeşimde diyor seninki güzel benim değil bana garip geliyor demesi seni kabul eden böyle eder baban şaka yapmıştır
İnsanlar takıntılı olduğun şeyle her zaman dalga geçerler. Mesela 40 kilo birisi kilosunu takıntı yaparsa ona şişmansın derler. Takma çünkü gayet güzel
Burnun yüzüne gayet uyumlu eğrilik büyüklük vs hiçbir şey yok anlıyacan kafana takacak bir durum yok baban sana takılıp sinirlendirmek istemiş sadece o kadar
Yok benim burnum düzgün de duruşumdan öyle ben de pek memnun değildim biraz kuçultmek istiyordum doktor ben bu burnu yapmam düzgün dedi benden çıkanlarda böyle oluyor dedi
Yok kötü değil aslında yakışan bir burun tipidir. Genelde öyle bir buruna sahip olup estetik olanlar bir melek kadar güzel olabiliyorlar. Yani o burun işlenmemiş bir cevher
En İyi Cevaplar