Fett
Soru : Bir tavuk yolun karşısına neden geçer?
Süleyman Demirel: Tavuk geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir.
Tansu Çiller: Bu memleket uğrunda karşıdan karşıya geçen tavuk da bizimdir, tavuğun üstünden geçen traktör de bizimdir.
Bülent Arınç: Tavuğun karşıdan karşıya geçmesi çok manidardır.
Recep Tayyip Erdoğan: Eyy tavuk! Karşıdan karşıya geçmesini senden öğrenecek değiliz.
Ahmet Davutoğlu : Karşıdan karşıya geçen bu tavuğu şiddetle kınıyorum. Kimse asfaltımızın gücünü test etmeye kalkmasın!
Abdullah Gül: Bana böyle bir bilgi verilmedi ama karşıdan karşıya geçtiyse hükümet gereğini yapar.
Kemal Kılıçdaroğlu: Bu tavuğun böyle rahat davranmasına izin verenler bunun hesabını verecek. Bu işin peşini bırakmayacağız. Gerekirse Anayasa mahkemesine gideriz. Hodri meydan!
Devlet Bahçeli : Biz o karşıdan karşıya geçmeye çalışan tavuğun yolunu kesmesini de biliriz geçirtmeyiz!
Selahattin Demirtaş : Seni karşıya geçirtmeyeceğiz.
İ. Melih Gökçek: Biz yol yapmasaydık, tavuk karşıya geçemezdi.
Fethullah Gülen: Allah o karşıdan geçen tavuğun yuvasını yıksın yollarına ateşler salsın geçmesine imkân vermesin!
Cübbeli Ahmet Hoca: Bırak şimdi tavuğu yahu! Sen sırattan karşıya geçebilecek misin onu düşün!
Nihat Hatipoğlu: Arabalar tüm hızıyla geliyordu. Tavuk karşıya geçmeye çalışıyordu. Kornalar susmak bilmiyordu. Tavuk karşıya geçmek için her hamle yaptığında arabalardan ürküp geri kaçıyordu. Yeter diyordu tavuk, yeter...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer