Amacım teşhircilik değil kımsenın kıyafetyle yargılamam ama bazı seylerde uslübuyla olmalı sizce böyle giyinerek ne anlatmak ıstıyor sız normal mi karsılıyosunuz anormal mi? Not: fotodaki ben değilim bazı dangozlar fotoyu bir sıtede arastırıp bu sen degılsın gibi salak seyler yapmayın soruyu dogru okuyun lutfen
Kendini göstermek beğendirmek için giyiniyor kar buda normal kadınların arzusu malesf bu yüzden o İslam evlilik meşru hak kılmıştır ergenlik girdiklerinde evlensier kızlar
@CemmALİ hmm simdi dikkat ettim kardeşim baş ortulu komplemi kapali bilemedim bazen ben başima şalli atiyorum kullaklarim uşumesin diye ruzgardan ama simsiki sarmiyorum hafifce... Digcek birsey yok
Bence çok utanç verici bir durum hani açık giyinmek istiyorsa istediği gibi giyinsin kapanıyorsa da güzel kapansın nedir bu üstü minare altı kerrhane gibi
Başta fotoda ne var diye bakıp anlamadım. Ancak fotoda çok fazla şey olduğunu sonradan gördüm. Baş örtüsü + neredeyse çıplak olan bacaklar? Ne komik bir tezatlık..
Valla şöyle söyleyeyim. Bir erkek olarak böyle giyinen bayanı elestirmem. Çünkü gözümü gönlümü açıyor. Bir insan olarak iş aklımda tek soru oluşur nasıl usumuyor?
Sen de çıkıp her yoruma yazmışsın başına dikkat et örtü var sanane kardeşim her insan özgür değil mi bu ülkede ulan görende poponu başını açıp geziyor sanıcak. Düğünler de kapalı kadınlar hiç mi giymiyor etek falan? Giyiyorlar değil mi. Belki o arkadaşta özel bir günden geliyordu size ne yani
@Koray035 noldu lan lale kıza canın mı çekti falan diyordun kız yüz vermeyince susup tıpış tıpış yuvana mı döndün. Noldu abazanlığın sonuç bulmadı mı cahil herif. Ulan insanlara biraz saygınız olsun ablana kardeşine birisi çıkıp canın mı istedi deseler namus bekçisi olursun dimi şeref yoksunu
@POREDAA 35 yaşında değilim bu bir önce okumasını öğren beynini siktimin salağı 2 cisi burda millete yalakalık yapacam diye boş boş konusma az büyü öyle gel sikin kalkımıyorsa o senin sorunun git ağzının dışarda kız bulamayıp burda prim yapmaya çalışan tiplerden hey allahım 😅
Burda ben o kızı ya da başka bir kızı savunmuyorum sizin gibi şeref yoksunları ile tartışıyorum. Sizinle tartışığım içinde kimse bana bir bok vermez emin olun kimseden de bir beklentim yok bundanda emin olun
@koray035 ikinizide etiketledim beynini siktiğim salağı önce sen daha demin onaylayıp götünde gezdiğin adamın yaşını oku 19 yaşındayım emin ol senin hayatında görmediğin kız kadar benim dışarda çevrem var soktuğum salağı
@Koray035 ağlayacaksan oynamayalım bana bu saatten sonra boş yapma iki lafından birisi sik çük olan beyin yoksunu it adresim orda yazıyor klavye delikanlısıymışım ya hani kendin öyle değilsen verdiğim adreste klavyem ile birlikte bekliyorum
@Koray035 fake resim ne alaka 😂 bu site de beni tanıyıp fake olmadığımı bilen bir sürü kişi var. Neye dayanarak fake olduğumu söylüyorsun? Valla büyük göt varmış demek ki kendi resmimle yazıyorum sen de de biraz göt olsaydı klavye delikanlısı diyipte laf soktuğun birine klavye delikanlısı olmadığını gösterirdin
@Koray035 senin gibi bir aptal için istanbula değil yatağımdan kalkmam. Verdiğim adrese gelirsen delikanlı bir klavyeyi bir tarafına sokup yollamazsam ben de adam değilim buraya da yazıyorum bunu. Bana boş yapma şimdi ikile
@POREDAA anca ağzınla yaparsın veletleri başıma toplayacak aklınca doğru klavye erkeği oldugun için sitede tanıyan çok olur seni göt kılı seni piyasa yapmaya devam et belki kız verir sana 😅
@Koray035 Harbi beyniniz yok sizin ya. Senin gibi her kızın yorumunun altında abazalık yapmıyorum rahat ol. Bu siteden hiçbir kıza yazmadım dahi ondan da rahat ol. Umarım aynı şeyleri bacına kardeşine yaparlarda sen de böyle gevşek gevşek yorumlar yaparsın.
turbanlı_izle_hemen_izle_1080p_izle deki kız tarzından işte :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Emin misin bunun gercek olduguna? Hic bir kapali boyle giymez garantisini veririm. Dar pantolona eyvallah ama bunu giymez. Ayrica, tek kapalilara mi tuhaf acikda musluman?
Şimdi durum söyle. Basında türban var gibi. Eğer ki yanlış görmediysem ve türbanlı ise üstü minare altı kârhane. Olmaz. Yanlış. Ama eğer normal bir bayan ise giyebilir tabiki gayet normal bir durum.
Üzerindeki kıyafeti bir "hanımefendi" gibi taşıyan her kadın, dilediği gibi giyinmekte özgür. Asla bir art niyet aramam kötü gözle de bakmam. Şeref, ahlak namus kavramı kılık kıyafete indirgenemez.
En İyi Cevaplar