Başlangıç için gayet iyi. Bunları bitirdikten sonra test kitaplarının zorluk seviyesini yavaş yavaş artır. Şenol hocanın videoları bittikten somra da hocalara geldik in videolarına bak. Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin ben de bu sene için hazırlanıyorum. 2019 a kadar vaktin bol düzenli çalışmayla çok güzel yerler kazanabilirsin :)
Ahahah canın sağolsun :) Ben de istediğim bölümü kazanamadım zaten. Başka bir bölümde okuyorum ve hedeflerimi de buna göre değiştirmek zorunda kaldım. Her istediğimiz olmuyormuş. Ama bakarsın sen de bu sene başarırsın :)
Karekökün 0 kitabı bile az çok bilenler için bence 😂 Gerçekten hiç ama hiç bilmiyorsan antrenmanlarla matematik 1i al çöz. Ama dedigim gibi sadece 1. kitabını burda 4 işlem ve çok temel şeyler var. Faydası olacaktır
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sağolasın onuda alacağım dayım da onu önermişti :)
Karekök 0 matematiği nasıl bilmiyorum ama fizigi berbattı.
Antrenmanlarla matematik serisi var. O yeni baslayanlar icin gayet iyi. Bir de 40 seansta matematik vardı. Onu da arkadaşım antrenmana benziyor diyordu bizzat bakmadım.
bence cok faydasi olmaz antremanlarla matematik 1 den baslayip denemelisin bence cunku bu kitap lise icin diyo ayrica antremanlarla matematikte cok faydali 1 cozdugunde temelinj zaten atmis oluyosun 2si 3u falanda var bence onu sen bir dene
Benimde temelim yoktu onu en iyi ben anlarım merak etmeyin @baharınyazı2 temeli olmayan biri için karekök 0 öneriliyor ama çokta kolay değil ve çözümleri yok. Birey b hem video çözümlü hem de orta seviye zorlar biraz ama karekök kadar değil zorlana zorlana gelişicek. Yok yapamam orta seviye diyorsan birey a da alabilirsin ama b bin video çözümündeki hoca baya iyi diyorlar bende çözüyorum
Bu kitap başlangıç. Sonrası gelişim serisi birey a sonra birey b (a daha kolay) sonra da karekök soru bankası (mor olan) çözebilirsen süper bir şey yapmış olursun. Ama basamak basamak git. Bireyleri gelişim serisi al.
Bu arada eğer işlemlerin zayıfsa eğer antremanlarla matematik 1234 serisini al. Gün gün icindeki planlamaya uyarak bitir. Ilk basamak onu kullan. İslemlerin iyiyse karekök 0 ile başla.
En İyi Cevaplar