2 yıl önce kuyruk sokumuma Lotus Çiçeği dövmesi yaptırmıştım. Sizce nasıl? (Kendi dövmemi paylaşamıyorum ama şekil olarak aynı :) ) Bilmeyenler için Lotus Çiçeği, Temel olarak zihnin duruluğunu ve ruhun saflığını temsil eder. sadakatı ve ruhsal uyanışı temsil eder. Sembolik olarak manevi aydınlanmaya ulaşmanın anahtarı olarak kabul edilir.
Aranızda eminim dövmeye karşı olanlarda olucaktır lakin, herkesin kendi bedeni yargılayacaklar yorum yapmasın lütfen onun dışında beğenip beğenmediğinizi tabikide söyleyebilirsiniz :) . Teşekkürler.
Aslinda kuyruk sokumunda dovme guzel durmayabilir. vucudunun on kisminda faha guzel yerlerde yapilabilirdi 😀Tabii sen kendine yakistirfiysan hic sorun yok
18 yasindayken ailemden gizli gizli yaptirdigim icin en gorunmeyecek yer olarak kuyruk sokumunu tercih etmistim :) yoksa dedigin gibi baska yerlerde daha guzel durabilirdi :)
Hahaha hayir, orda olma sebebi o dovmeyi henuz 18 yasinda ve ailemden gizli gizli yaptirmamdi. Onlar gormesin diye orayi tercih ettim zaten dovme salonundada sevgilimle tanismistik, manevi aydinlanma :)
Budizme merakliyim biraz, sembollerini seviyorum. Ama galiba sevgilimle olan iliskim hakkinda bir dovme yaptiricam, sembol degil yazi yaptirmayi dusunuyorum bu sefer ama latince :)
Himm ben de dövüş sanatlarına. Lotus çiçeğini görünce dedim yine bir bilmeyen sevdiği için paylaşmış ama açıklamanızi görünce dedim bu sefer farklı dhdj
En İyi Cevaplar