Sevgilimin ailesi görüsmemizi istemiyor ama birbirimize deliler gibi aşığız cok özlüyorum tavsiye verin plss?

Arkadaslar benim sevgiliimle 6 aylik bir
birliktelgm var hersey normal gidiyordu biz sevgilimle cinsel konular konusmaya basladik ve bu cinsel konuşmalar kötü yerlere e kadar gitti biz yaptikdan sonra pisman olduk ama bu mesajlarin tumunu ailesi gordu kizin telefonu aldilar hattini kirdilar konusamiyoruz zaten ogle arasnda yanina gidiyordm normalde artik annesi kizin ogle arasina gelmye felan basldi annesi aradi beni kizim dan uzak dur dedi bir tonsövdü babasi aradı kızımdan uzak dur dedi felan abisiyle görüsthm oda herseyi ogrenmis uzun bir sure gorusmeyin felan dedi 2nizde kendinizi bir toparlayin olgunlasin oyle konusun gorusun dedi. Ben bugun onla 2 dk telefonda konustm ama bana kirgin oldgnu soyledi
abisine guya herseyi anlatmisim abisi aslinda herseyi ogrenmjs ama o bilmiyo bugun bu yazi yazdim ondam vazgecmicemi onu sevdfmi ve abisininde daha once bildgni felan yarin arkadasim onu verecek ama cok ozluyorum onu benden vazgecmesinden unutmasindan korkuyorum ne yapmayaliym tavsiye verin lutfen !
Bu arada benim yasim 16 onun 15
Sevgilimin ailesi görüsmemizi istemiyor ama birbirimize deliler gibi aşığız cok özlüyorum tavsiye verin plss?