Anketimize katılın
Evet Müthiş bir kitap
Fena değil okunur
Kötü akıcı değil vs
Diğer (Lütfen yorumda belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Harika edebi bir kitaptır. Kitap okumaya yeni başlıyorsan kaldıramayabilirsin.
Daha önce dostoyevski felan okumuştum fakat edebiyat ve dünya klasiği fazla okumam dostoyevskiden 2 3 kitao okudum ama
Bu dostoyevsk nin ağır kitaplarındandır. Ve kesinlikle kitaptır ama öyle abidik gubidik safsata olanlardan değil.
Kardeşim kitap Tolstoyun karıştı herhalde
Sen önceki görüşünde dostoyevskinin ismini yazınca bende hızlıca cevap yazınca kafa dosyevskye gitti. Ancak yazdığım doğru bir kaç hacı murat, diriliş, kazaklar gibi kitaplarına göre ağırdır
Klasik olmus zaten bize söz düşer mi ki
Cevap
1Cevap
Muazzam ötesi bir kitap
Ağır bir roman
Her bünye kaldıramaz diyorsun yani
Akıcı mıdır peki
Şöyle ki akıcı olup olmaması sizin ağırlığını kaldırmanıza bağlı bir yer çok sıkıcı bir yer çok akıcı. dünya klasiklerini okudum anan karanina nın özellikle Tolstoy’u müthiş ama ağırdır. sıkıntı bu akıcılığı olaylar örgüsüne göre değişiyor dil bazen sıkışıp kalıyor bazen akıp gidiyor sabır ederseniz dünya klasikleri arasında okunmaya değer bir kitabı arşivinize kalabilirsiniz. sabır etmezseniz kitaplığınızın tozlu raflarında yerini alacak. Tercih sizin.☺️
Teşekkür ettim
Filmi izledim berbat sıkıldım
Guzeldir
Bugün kitapsandan aldım normalde tarzım değildir kalın bir kitap aynı zamanda ama dünyanın en iyi romanı olarak bile geçiyor.
Okudum güzel
Akıcı mo
Sağlam kitaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar