Evet ks halkicigim gece evde yalnizsiniz hatta tamda su anda evde yalnizssiniz ve ansizin bir korku kapladi bedeninizi ne yaparsiniz?
🙈😇
#hatunnnzadeee
#korku
🙈😇
#hatunnnzadeee
#korku
yüzleşmek en iyisi aslinda tek kaliyorim ve basak bir gun oyle bisey olduğunu dusunsem sicarim diye dusunurdum ama oyle olmuyor merak ve korku bir arada oluyor daha dogrusu kendi adima konusayim bir yerden bir ses mi geldi gider bakarim egerki bakmassam o korku heo ıçimde olucak en iyisi yüzleşmek:)
İyi de çocukluğumdan beri hiç yalnızlıktan korkmadım ki?
Hic mi hic😯
?
Hayır çünkü hep yalnızdım.
Nasil yani?
Evde yani. Çoğu zaman ailem akrabalarında kalıyordu.
Hmm, yani aliskanliksa bilmem ama benim sorum 'korkuyorsan' olarak gecerli ildugu icin korktugunu dusunerek cevapla :)
Çocukken olduğum odada kalırdım. Wc bile gidemezdim.
Ahah :) kiyamam sen bak gercek korkanlardansjn :-))
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Tek yaşıyan ben artik herseyden korkar oldugum icin dua eder telefonla konusurdum
Ayet okur, Uğuru ararım 😅
Ya başka napacayydin 😂😂
Ne alaka sanki her korktugumda birini arıyomuşum gibi🙄
@Trrrrxf sorma
@Trrrrxf erkek arkadaşım var. Özele geçmiyorm
@Trrrrxf kardes uzaklas, soru sahibi bebim varsa bir sorun gidecegin kapi orasi degil gorus atacagin yer!
Cevap
21Cevap
bilmem coğunlukla yalnız oluyorum korkmam heralde be ama onlar geliyor bazen korkmuyorum ama sinir oluyorum
Paranormal olaylarini anlatma yahu
Anladim..
Amin.
Birgün öyle olmuştu. Tüm evin ışıklarını açıp teker teker odaları gezdim. Televizyon sesini açıp oturdum. ☺
aksine korkunun üzerine giderim yani korkmak bir yere kadar mesela karanlıktan korkuyorsam yeter lan deyim korktuğum noktaya gidip kendimi sakinleştiririm
Hiç korkmadım hayatımda, korksaydım eğer dışarı çıkardım herhalde
nas ve felak surelerini oku ve ayet-el kürsi hiçbirşeyin kalmaz
Sevgilim varsa onu ararım yoksa eski sevgilim karşı binada ararım cama çıksın konuşuruz
Al bı demlik çay otur TV bin karsina ya da bı netten dizi aç korku kalmaz herşey kafanda biter
Demirden korksak trene binmezdik korkutmaz bizi bu karanlıklar çünkü o karanlıklar ardında kabus dolu yaşantımız var...
😂ivettt kesin periler geldii😄😄
Olum yalnızım lan korkutmayın beni
korku filmi izlerim ayri bir heyecanli
Evin bütün ışıklarını açar öyle uyurdum
tvde müzik açar söylerim :D
Gidip abime sarılırım
Müzik açarım televizyonu açarım ses olsun diye
Öyle bir durumla karşılaşmadım hiç. ..
Dua ederim korkmam :)
Yatar uyurum kız ayool
Ayetel kürsi okurum
namaz kılarım :D