Erkek adam nasıl babet çorap giyer aklım almıyor. Birde tespih çekiyor Birgün eline vurdum çıkar o çorabı öyle çek diye çok asab bozuyor bazen diyorum böyle adamlari nasıl yanımda gezdiriyorum
Kiyafetlerin cinsiyeti yoktur. Isterse ren geyikli tayt giyer. Toplumda kaliplasmis kadin ve erkek kiyafet turlerinin olmasi insanlarin uzun zamanlar boyunca alisageldigi dusunce seklinin disavurumudur ve bu tur insanlar tarafindan uydurulmus seylerin onemi yoktur. Kisi ne giymekten mutlu oluyorsa onu giyebilir.
Yaninda gezdirdigine sasirman ise benim gorusumce kaliplasmis algilar icerisinde olman olsa da ( erkek adam diye baslaman da bunun bir gostergesj ) bu duruma sasirma ve hatta yaninda gezdirmek istememe/gezdirmeme durumun da senin ozgurlugundur. O kisiye/kisilere psikolojik ve fiziki zarar vermedigin surece istersen babet coraplari protesto et.
Kötü duruyor ama ben görmediğim ayakkabısını çıkarmadığı sürece sorun yok dhhdhd ama şimdi adam da ne giysin babet türü ayakkabıya uzun çorapta olmaz çıplak ayaklada kokar felan
Ya ne alaka eğer erkek giymek isterse giyer kadın erkek giyim konusunda da eşit olmalı tamam erkek etek giysin demiyorum ama isterse onu bile giyer kimseyi alakadar etmek niye insanları çorabına göre yargılarsınız anlamıyorum
butun dunya problemleri bitti babet corabına mı geldik. Ayakkabıyı en iyi gösteren corap babet corabı erkekte. hiç giymese ayagı terlicek baska bisey giyse kro duracak. gayet giyilebilir bir çorap.
En İyi Cevaplar