Irkçılık sebebiyle kızarmış tavuk ve karpuz sevmelerini bahane edip bununla alay ediyorlar. Bir çok video , caps ve yazılar var bununla ilgili siz ne düşünüyorsunuz
Amerikada zencilerle tavuk ve karpuz sevdikleri için dalga geçme sebepleri ne?
Amerika da siyahi insanların çok bulunduğu tam da bir taşra gibi bir kasabada yaşıyorum. Burada ki genel ahlak şu şekilde; buraya eskiden afrikadan siyahi köleler getirilmiş, bu siyahi kölelerde burada ki beyaz insanlara hizmet etmişler.
Tabiki sonradan ortaya çıkan demokrasi vs. haklar gibi şeyler gelince siyahiler eşit olmuş, bunun üzerine beyaz adamlar da acaba ne yapsakta şunları kötülesek diye düşünmüş? Çünkü; ırkçılık olarak genel kanı bu. Ardından işte siyahi insanlar durmadan bir şeyler yiyorlar, serseri tipi yaşam tarzları olduğu için ellerine KFC olup etrafa saça saça görgüsüz gibi yeme tanımını siyahiler üzerinde yapıyorlar.
Kimse de bir şey bilmeden sırf yorum yapmak için yazmış. Siyahi kölelerin domuz ve inek yetistirmesi yasaktı. Sadece tavuğa izin vardı. Kendi aralarında sürekli tavuk alışverişi yaparlardı. Karpuz olayıda keza öyle. Zenciler kızarmış tavuk sanatında ustadirlar. Çeşit çeşit yaptıkları çok lezzetli olduğunu tahmin ettiğim marinasyon ve baharat karışımları var.
Amerika bitiyor, en fazla 2 yılları var. Suriye tarafında çevirdikleri oyunların hepsi petrol için. Ellerinde 5 yıllık petrolleri kaldı, amerikada çok ciddi maddi sorunlar var. Karşıdan her şey güzel görünüyor, aldanmamak lazım.
Ayrıca, trump amerikaya bomba gibi düştü bence, adam dost mu düşman mı belli değil. O adam yakında yok edilecek ya da indirilecek.
Zencilere gelince, asıl büyüyen ve bir yerlere gelen onlar, ezik olan amerikalılar.
Yurdışında mı yaşıyorsunuz ben de tanışmayı çok isterdim İstanbul'da fazla göremiyorum gördüklerimde çok efendi kendi hallerinde insanlar birazda utangaçlar fazla yanaşmıyorlar 😁
bizde nasıl kürtlere ırkçılık yapılıyorsa, amerikada ki siyahilerede öyle ırkçılık yapılıyor işte... o yüzden kimse kalkıpta amerikanın laikliği, hürlüğü, bağımsızlığı, ifade özgürlüğü gibi şeyler ile gelmesin... siyahiler özgür olsaydı asırlarca köle olarak ona buna satılmazlardı... bizim ülkemize gelip gerçek insan muamelesi gördüklerini inkar etmiyorlardır... amerika zaten toplama bir devlettir, amerikalı asıl yerli halkıdır...