Diğer Dupduru bakan ve dürüst konuşan herşeyi seviyor musunuz? Noobbs Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben çok seviyorum... açık sözlü ve durust olan kişileri. Neyse o olmalı insan.Bence.. Dupduru bakan ve dürüst konuşan herşeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Pikapikaaçuu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Saf temiz bakana rastlamak zor 1 4 Yorumla Noobbs +1 yıl Binde bir çıkıyor 😉 oda bize denk gelmez.. Yorumla Pikapikaaçuu +1 yıl Herkes dengini bulsa hayat çok daha güzel olur Yorumla Noobbs +1 yıl Kesinlikle. Umarım gönlünüzce olur.. Yorumla Pikapikaaçuu +1 yıl Teşekkür ederim sizinde Yorumla
TheeLastQueen Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Genelde evet diyelim.. 1 1 Yorumla Noobbs +1 yıl Dürüst insandan zarar gelmez bence... Dürüst olmayandan korkmak lazım. Yorumla
hazan7628 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Ben oyleyim 0 3 Yorumla Noobbs +1 yıl Ne mutlu... Keşke herkes öyle olsa.. Yorumla hazan7628 +1 yıl Keske hicbisey yapmalarina gerek yok aslinda kendin olsan yeter Yorumla Noobbs +1 yıl Kesinlikle. Ama devir çok farklı menfaat çıkar herşey. Birçok insan içn öyle maalesef. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Saf temiz bakana rastlamak zor
Binde bir çıkıyor 😉 oda bize denk gelmez..
Herkes dengini bulsa hayat çok daha güzel olur
Kesinlikle. Umarım gönlünüzce olur..
Teşekkür ederim sizinde
Genelde evet diyelim..
Dürüst insandan zarar gelmez bence... Dürüst olmayandan korkmak lazım.
Ben oyleyim
Ne mutlu... Keşke herkes öyle olsa..
Keske hicbisey yapmalarina gerek yok aslinda kendin olsan yeter
Kesinlikle. Ama devir çok farklı menfaat çıkar herşey. Birçok insan içn öyle maalesef.