Ben müzik kiralamayı sevmediğim için muud u kullanıyorum. Çünkü diğerleri ne kadar iyi olursa olsun aboneliğin bitince müzikler ve liste siliniyor. Hal böyle olunca ben bilmem kaç ay kullanmışım o müziklerin en azından telefonumda bilgisayarımda durması gerekir. Bu sebeple muud kullanıyorum çünkü siteden direk mp3 olarak indirmeye izin veriyor bilgisayarımda depoluyorum. Kiraladığım ay boyunca dinlediğim müziklerde ömür boyu ben de kalıyor :)
Müzik önerisi olayı pek oturmamış ama mobilde var. Listeleri fena değil. Ama tabii diğerlerine yetişecek bir arşivi yok. Tek sıkıntısı bu olabilir ama güncel arşivi var ben sıkıntı çekmedim öyle çok istediğim bir şarkı varsa açıyorum apple music i 1,29’a satın alıyorum onun dışında sorun yok. Yeni müziklerin vs eklenme süreleri var acele etme ekleniyorlar. Platformaların anlaşmalarına göre değişiyor. Az çok takip ediyorsan biliyorsundur.
Ben böyle internette gezinirken bir müzik buluyorum ve spotify linki verilirken apple music linki verilmemesi;apple musicte olmaması canımı oldukça sıkıyor. Bunun için soruyorum ; spotify’a müzik gelme süreci apple music e göre daha mı fazla?
En İyi Cevaplar