Diğer Kınayı aşırı derecede çok seviyorum? kur11 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkese selam arkadaşlar ben bu tarz şeyleri çok seviyorumResmen kınaya aşığımBu bir hastalık mı ne bileyim siz bir erkeğin böyle olmasını normal mi karşılıyor sunuz Kınayı aşırı derecede çok seviyorum? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
alterlove Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Bende çok severim sinameki içiyorum Şu an tadı kına gibi 😂 0 3 Yorumla kur11 +1 yıl 😊 peki benim böyle olmamı nasıl karşılıyor sun Yorumla alterlove +1 yıl Normal Yorumla kur11 +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Senin görüşün karışamam ama bence tuhaf yani alışagelmiş bir şey olmadığı için belki göze alışık gelse güzel durur bilemem 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. Olabilir tabi, elin güzelmiş:d 1 2 Yorumla kur11 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla HayalperestPisicik +1 yıl Rica ederim Yorumla
BenSennbizsizonlarl Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl O elin olsa bari sjh 0 1 Yorumla kur11 +1 yıl Evet Yorumla
En İyi Cevaplar